exw kairo na mpw.
kai na parw narkwtika.
Printable View
exw kairo na mpw.
kai na parw narkwtika.
Αρχιζω να κλειδωνω πορτες :PQuote:
Originally Posted by H.
Χάβοκ, παίζει νταλαβέρι με τον Άθεηστ;Quote:
Originally Posted by HAVOC
posa dineis na se pw?
:D
[quote=The Good Son]Χάβοκ, παίζει νταλαβέρι με τον Άθεηστ;[/quote:hqabl4ay]Quote:
Originally Posted by HAVOC
Serial killer κιετς. Κυκλοφορει και στην τυροχωρα. Φοβαμαι. :shock:
Το πρώτο δεν ήταν ανέκδοτο όμως.Quote:
Originally Posted by NuC
Τα τρελά του ΟΤΕ!...
- Θέση 42, καλη
Aυτο με το απορρητο νουμερο και το τελευταιο ειναι κορυφαια. :D
[quote=Jim Dandy Mangrum]- Καλη
[quote=Dragonlord][quote=Jim Dandy Mangrum]- Καλη
Κι εγω.
Γαμω τα ονοματα.
Ειναι τοσο τραγικο, και ειναι τοσο αργα, που γινεται κλαυσιγελος
Πάει μια ξανθιά σε έναν οδοντίατρο και του λέει να της βάψει τα δόντια της μπλε. Της τα βάφει ο οδοντίατρος και γεμάτη χαρά έφυγε. Παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει σπίτι της και παίρνει στο τηλέφωνο μια άλλη ξανθιά και της λέει:
- "Έβαψα τα δόντια μου μπλε."
Εκείνη την ώρα η σταματά ένας τροχονόμος και της λέει:
- "Κυρία μου μιλούσατε στο κινητό την ώρα που οδηγούσατε."
Και του λέει αυτή:
- "Hello, έχω BlueTooth."
Χεχ, παλιοτερα στα pc του 131, (τα αρχαια χρονια οπου περασα απο κει) υπηρχε νουμερο, Αθηνας νομιζω το οποιο αντιστοιχουσε κανονικα στο ονομα
ΓΥΡΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ.
Δυστυχως στο καταλογο στο νετ δεν υπαρχει πια. αχαχ αλλα γαμουσε. Κι οταν ειχα παρει απ εξω απ την αιθουσα μεσα στο κεντρο ενα βραδυ και ζητησα απο μια στοκο που ειχαμε εκει, να μου βρει Λιμεναρχειο Αραχωβας γαμουσε επισης.
Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:
- ΣΩΤΗΡΗΣ: φίλε Γιάννη έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;
- ΓΙΑΝΝΗΣ: Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;
Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά της 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Γιάννη .
- ΓΙΑΝΝΗΣ: Φιλε Σώτο θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο; ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω;
- ΣΩΤΗΡΗΣ: Ασε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι.
Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει !!! Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα τάγκα!!!! Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία!!!!
- Συγγνώμη εσύ ποια είσαι;
- ΞΑΝΘΙΑ: Εγώ είμαι το μωρό, εσύ ποιος είσαι;
- ΣΩΤΗΡΗΣ: Εγώ είμαι ο Μαλάκας που ήρθε χθες.....
Αχαχαχαχαχαχχα κλισε αλλα καλο.