Ποιος πρώτοδιαβάζει Σαίξπηρ? Ο Τάκης ή ο Χάρος?
Printable View
Ποιος πρώτοδιαβάζει Σαίξπηρ? Ο Τάκης ή ο Χάρος?
Ποιος μίλησε για πολιτισμική κρίση στην ελλάδα μετά τη μνεία σαίξπηρ από την θύρα 7 και την έκδοση ολόκληρης ανακοίνωσης στα ρώσικα από τον πανελλήνιο σφ αθηνών?
Προσπαθώντας να απαντήσω στην πικρή ευχή του Reject, θα έλεγα πως δεδομένου οτι οι οπαδοί του παοκ στον πρώτο, μα πρώτο, μόλις αγώνα της εποχής σαββίδη με τον ίδιο παρόντα στο γήπεδο (χωρίς καν να έχει δώσει το παραμικρό δείγμα γραφής πέρα από κάτι ρούβλια) έκριναν πως έπρεπε να μπουκάρουν για να υπερασπιστούν την τιμή της ομάδας και του οπαδικού της κινήματος απέναντι στο διαβόητο κακό που ακούει στον τίτλο "χούλιγκανς της ραπιντ βιέννης" και προκαλώντας με την σειρά πρόστιμο 150K (κλαιν, παοκ είσαι), την στέρηση απο την παε παοκ κάτι εκατομυρίων από τους επικείμενους ευρωπαϊκους αγώνες του καλοκαιριού εξαιτίας των 3 αγώνων κεκλεισμένων (κλαϊν λέμε, παοκ είσαι), την στέρηση από τον υπόλοιπο κόσμο του παοκ της δυνατότητας να παρακολουθήσει από κόντα κάποια ενδεχομένως ιστορικά παιχνίδια όπως τα πρόσφατα με αγιαξ και φενερμπάχτσε (παοκ, ξερωγω εντάξει) και τέλος την στέρηση στην ίδια την ομάδα της υποστήριξης του κόσμου που θα είχε ανάγκη απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους (τούμπα ιράν καμπότζη βιετνάμ), κρίνω πως θα περάσει μάλλον αρκετός χρόνος για να δούμε ανακοίνωση συμπαράστασης οργανωμένων προς τον στάρετζ ιβάν.
Στο φινάλε δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις και για ασυνέπεια γιατί οι ίδιοι ολυμπιακοί ήταν που τα έκαναν μπάχαλο μόνοι τους όταν ο παοκ κέρδιζε και άφηνε εκτός ευρώπης μετά από 15 χρόνια τον οσφπ του μπάντοβιτς προκειμένου να φέρουν τον μαρινάκη (αυτό το "πρόεδρε δεν πάει πιο κάτω" είναι κάτι σαν επίσημο motto διαχρονικά), οι ίδιοι τον υπερασπίζονται και τώρα
Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα, ούτε εμάς ούτε τους γάβρους (έτσι μαθαίνω...από καλό κόσμο τους) βλέπω να θέλουν τελικό.
Αν πάει ο ΠΑΟΚ, θα κατέβω, αλλά είμαστε φουλ ξενερωμένοι....και οι σωστοί γάβροι το ίδιο.
Γάμα την 7 jazz. Η 7 τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει τον ρόλο που βαράει. Αυτό όμως το βλέπω να γίνεται σύντομα και στον ΠΑΟΚ....
(Α ναι, και περί Ραπίντ, το μόνο λάθος που κάναμε ήταν που πήγαμε μέσα από το γήπεδο. Από τα πλάγια ήθελε, να μην τιμωρηθούμε για εισβολή, και να κάνουν και τους Σουλιώτες οι Αυστριακοί....)
Δεν είδα καν το ματς, είναι τόσο βαρετή αυτή η ομάδα φέτος.
Μια παρατήρηση μόνο: αν με το πρώτο ματς που ακούστηκαν δυο-τρία συνθήματα ευθέως για το Μαρινάκη, άρχισαν να βγαίνουν οι ανακοινώσεις από 7 και βετεράνους και Νταϊφάδες και οι προσευχές στα ραδιόφωνα από τους Αντικειμενικοί Δημοσιογράφοι, θα ήθελα να παρατηρήσω πως μια κάποια ανασφάλεια την έχουμε Βαγγέλη μου και συνήθως με κάτι τέτοια, οι μέρες της αφθονίας είναι μετρημένες.
Reject το πρόβλημα δεν είναι αν είσαι ξενερωμένος ή όχι αλλά να υπάρχει μια στοιχειώδη συνέπεια στους λόγους που επιλέγεις την ανάλογη κατάσταση. Το πρόβλημα εδώ είναι οτι αδυνατείς να ξεφύγεις (οχι εσύ προσωπικά μόνο, αναφέρομαι στην οπαδική κουλτούρα κυρίως) από λογικές οτι έπρεπε να δείρουμε τους φλώρους απόγονους του μότζαρτ αλλά πιο ύπουλα και πως το ζευγάρι του τελικού θα καθοριστεί όχι αγωνιστικά αλλά επειδή "κάποιοι" το "θέλουν".
Ποιος θέλει να στερήσει τον τελικό απο τον παοκ? Μου έρχονται πρόχειρα αποκλεισμοί του απο την δόξα δράμας, την καστοριά (2 φορές μάλιστα), τον πανσεραϊκο, τον άγιο νικόλαο, τον θρασύβουλο, τον αγροτικό αστέρα, το αιγάλεω και τον απόλλωνα. Είναι ΤΩΡΑ που δεν θα παίξει επειδή ακούσαμε,μαθαμε,μας ειπαν οτι "κάποιοι" δεν τον "θέλουν"?
Για τον ολυμπιακό δεν το συζητάω καν,βλέπεις οτι με μία μόνο φράση μαυρίζεις την μικρή αλλά σίγουρα υπαρκτή πιθανότητα ο σαρακατσάνος και ο λουσέρα να κάνουν τα παιχνίδια της ζωής τους επείδη έτσι τους την έδωσε στην τελική.Ο πανθρακικός θα περάσει γιατί πρέπει να αποκλειστεί ο ολυμπιακός, είναι ανώφελο να μπει δυνατά σε κάποια κόντρα ένας παίκτης του ή να σπάσει τα πλευρά του σε μία διεκδίκηση κεφαλιάς το κοροίδο,θα γίνει ότι είναι γραφτό.
Γιατί είστε ξενερωμένοι και κάνετε σαν κλαμμένοι σκύλοι που μπορεί να κατέβετε στο οακα? το 2001 δηλαδή γιατί όλοι κατέβαιναν μετά απο 20 σχεδόν χρόνια για τελικό στην αθήνα μέσα στην καύλα? ήταν ο παοκ του γιδόπουλου και του κρυσταλλίδη πιο αγνός και άσπιλος από αυτόν της γκοντσαρεβα και τον τσιτσιακόβ ή μήπως δεν είχε γαβροποιηθεί ο κόσμος του ακόμα που συνέρεε στα αεροδρόμια για τους κομιχνες και τους ταϋσον και κουνούσε σεντόνια στις εξέδρες? (γιατί ακούσαμε οτι ο νεοπλουτισμός στον παοκ έσκασε μύτη τον αυγουστο του 12). Εγώ δεν είδα κανέναν αντίστοιχο tsimpouklano να λέει πάντως "σκλήρη ευχή αλλά ελπίζω να μας αποκλείσει ο άρης στους 16 ή η αεκ στα ημιτελικά γιατί θα είναι ξευτίλα να βάλουμε 4 γκολ στον ολυμπιακό του τζιοβάνι από την στιγμή που έχουμε μεγαλομέτοχο μια φτηνή πασοκική καρικατούρα και η ομάδα μας είναι τρύπια από όπου κοιτάξεις". Μια,στοιχειώδη,συνέπεια.
nothingman, εγώ απόρω ειλικρινά για το τι νοήμα έχει η λέξη αφθονία για τον κόσμο μίας ομάδας που έχει κατακτήσει 15 από τα 17 τελευταία πρωταθλήματα εκ των οποίων τα 6 με νταμπλ και δεν έχω ιδέα πως μπορεί να μετριέται επιπλέον αυτό το πράγμα
ναι, η αφθονία του Βαγγέλη εννοώ.
και για να το εξηγήσω λίγο περισσότερο λέω πως αν ο Βαγγέλης μας ήταν όντως ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ θα έγραφε στα μεγαλοπρεπή αρχίδια του τα δυο συνθηματάκια, δε θα έβαζε όλο τον κοσμάκη να βγάζει ανακοινώσεις για το πόσο γαμάει εκείνος, πόσο γαμάει η ενότητα και πόσο σκατά είναι οι άλλοι που δεν έχουν ένα δικό τους Βαγγέλη. διακρίνω ένα άγχος με άλλα λόγια.
Άγχος απέναντι σε ποιον; Υπάρχει ανταγωνιστής για τη διοίκηση του γαυρου;
Θέλω να πω, μήπως το άγχος υπάρχει στους γύρω γύρω μη χάσουν τον (μόνο) μεγάλο χρηματοδότη και γι' αυτό λύσσαξαν στις ανακοινώσεις και τα άρθρα; Αρκεί να διαρρεύσει κάποιος ότι "ενοχλήθηκε" και "σκέφτηκε να παραιτηθεί" τα γράφουν μόνοι τους.
Ω ρε κλαμα τα μπαοκια που σωθηκε ο Αρης.... :touched:
Πολύ ορθολογικά το προσεγγίζεις nothingman και δεν ξερω αν ταιριάζει τέτοια ανάγνωση εν προκειμένω, εγώ βλέπω απλά ένα άτομο που από το κουμπαριλίκι με το μητσοτακεϊκο και ύστερα έιχε μόνο ανοιχτές πόρτες, χάϊδεμα και αποδοχη από παντού να βρίσκεται μπροστά σε μια αμηχανία που επιτείνεται όταν τον φαντάζομαι να σκέφτεται ¨μα σας έχω 3/3, ελέγχω όλο το πλέγμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχω εξασφαλισμένη κάθε πρωτοκαθεδρία έχοντας δορυφοριοποιήσει τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος,τι θέτε". Εξαιρετικά πιθανό κάποιος ψημένος να το χειριζόταν από διαφορετική επικοινωνιακή και διοικητική σκοπιά αλλά από παιδάκια όπως ο μαρινάκης που βρέθηκαν σαν πρόεδροι του ολυμπιακού έξω από τα νερά τους είναι λογικές οι σπασμωδικές αντιδράσεις. Πιο ενδιαφέρουσα σε κάθε περίπτωση είναι νομίζω η εξέταση των αναλογιών με την στάση των οπαδών και του κόσμου απέναντι στους αγγελόπουλους μέχρι πέρσυ που οι κατραπακιές διαδέχονταν η μία την άλλη.
Πολύ γλυψιμο η θύρα 7 στο Βαγγελάκη ρε παιδί μου
Ποίο κλάμα γαμώ το θεό, λέτε λέτε, σταρχίδια μας ποίος θα πέσει.
Αλλά πλιζ τουλάχιστον γελάει ο κόσμος με πεντάρες προχθές, δεν είναι θέμα ότι θέλουμε άρη στη β εθνική, αλλά ότι μαγειρεύτηκε τόσο "υπέροχα" ώστε να πέσει η άεκ.
Κιακόμη, δεν εθελοτυφλώ, δεν ήταν μονο προχθές. Και ο παοκ πήρε ματς στη ζούλα, και όλοι όσοι φροντίσαν να το κάνουν. Σαπίλα ως το κόκκαλο.
Πίσω στο ερασιτεχνισμό, τίποτα άλλο δεν σώζει την παρτίδα. Όπως είπε ο ρητζέκτ σε προηγούμενο ποστ, η μόνη διαφορά θα είναι ότι δεν θα παίρνει το πρωτάθλημα ο γαύρος, αλλά θα ανηφορίζει και προς θεσσαλονίκη μεριά.
e re kati gelia !
http://www.youtube.com/watch?v=OwI-_bys1pg
από το τουατερ και είμαι στα πλακάκια
Quote:
Παρέμβαση Αλαφούζου υπέρ ΑΕΚ. Ρε λες να γίνει μία ομάδα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών με αρχικά ΠΑΟΚ;
ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΠΑΟΚ!
Ανέβηκα χτες εκτάκτως σαλόνικα και είπα να πάω από τούμπα.
Είχε πέσει σύρμα να μην αφήνουν κανέναν να μπαίνει τσάμπα και άφησαν τελευταίο τέταρτο,τουλάχιστον προλάβαμε το γκολ.
Επική η επιστροφή με το 14:touched: