Quote:
Originally Posted by
carheart
Να περιορίσεις την ενόχλησή σου σε πρακτικό θέμα. Δεν με ενδιαφέρει αν σταυρώσεις τα χέρια και μου θυμώσεις και γκρεμίσεις το καστράκι σου στην άμμο και θες να φύγεις, δεν θα σου απαγορέψω τέτοια ενόχληση, αλλά άμα έρθεις να μου πεις να το σβήσω επειδή ενοχλείσαι σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ, σου αξίζει πατητή και δημόσια διαπόμπευση, θάψιμο στην άμμο, τιμωρία να δώσεις αναπτήρα σε κάθε κάστορα της παραλίας, όλα αυτά στην υποθετική περίπτωση που θα βρισκόμασταν στην ίδια παραλία.
wtf λες, το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; Εγώ είμαι υστερικός; Είπα εγώ ποτέ ότι θα πήγαινα σε κάποιον στην παραλία να του πω να το σβήσει; Υποθέτω ούτε ο φίξερ έχει ζητήσει από κάποιον να βγάλει τις σαγιονάρες και να τις βάλει στον κώλο του ή κάτι τέτοιο. Σοβαρά τώρα, δε σας τρομάζει καθόλου το ότι είστε τόσο εθισμένοι που φτάνετε σε τέτοιους παραλογισμούς για να υπερασπιστείτε την Τιμή της Νικοτίνης;
Και τέσπα, ναι, με έχει ενοχλήσει τσιγάρο σε ανοιχτό χώρο, έχω σηκωθεί κι έχω πάει πιο πέρα. Σιγά μην του πω του άλλου τι θα κάνει σε ανοιχτό χώρο. Το ότι το θεωρώ γαϊδουριά να μη φροντίζεις μόνος σου να μην ενοχλήσεις πηγαίνοντας κάπου όπου δεν έχει κόσμο κολλητά δε σημαίνει ότι θα πάω να ζητήσω τα ρέστα και να τον πλακώσω τον άλλο άμα λάχει άμα δεν το σβήσει, ότι χαλάω τον νταλκά των γονιών που έχουν χάσει το παιδί τους και ότι κλέβω τα γλειφιτζούρια από μικρά παιδιά γελώντας χαιρέκακα, τζίζους.