α εγω νομιζα οτι ελεγες οτι τον εκανε ρομπα ο Αυγεροπουλος που ηταν λογικο , οποιοσδηποτε νοημονας ανθρωπος μπορει να ρεζιλεψει εναν μπατσο.
Printable View
α εγω νομιζα οτι ελεγες οτι τον εκανε ρομπα ο Αυγεροπουλος που ηταν λογικο , οποιοσδηποτε νοημονας ανθρωπος μπορει να ρεζιλεψει εναν μπατσο.
Βασικά για μένα αυτό καταδεικνύει για μία ακόμα φορά τον τύπο χούντας που ζούμε: Μια χούντα μηντιακή και οικονομική, αντί για στρατιωτική. Μία χούντα ιδωτικής πρωτοβουλίας.
λες κι οι υπολοιπες χουντες δεν βασιζονταν στην ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Υπήρχε όμως ταυτόχρονα και ένας εχθρός πιο προφανής στα μάτια του κόσμου. Δηλαδή άλλο είναι να έχεις φράνκο, τσαουσέσκου και παπαδόπουλο, κι άλλο να έχεις κοινοβουλευτικά καθεστώτα στα μάτια των περισσότερων ανθρώπων. Είναι λιγότερο εύκολο να γίνει κατανοητό κάτι τέτοιο νομίζω. Εκτός κι αν κάνω λάθος και κρίνω με τωρινά κριτήρια παρελθούσες καταστάσεις, οπότε πάσο και δεκτή η παρατήρησή σου
Εν μέρει απαντάει το αποπάνω ποστ που μάλλον δεν είδες, αλλά για μένα ο φασισμός της εξουσίας στην ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω και ζω δεν εμφανίστηκε τώρα, απλά τώρα έγινε πιο προφανής.
θα σου απαντησω γραφικα
οι κυρ-παντεληδες τα φταινε ολα φιλος.
μα ο φασισμος οπως τον εννοεις αν εξαιρεσεις καποια καθεστωτα που για αλλου ξεκινησαν και αλλου πηγαν ειναι συνυφασμένος με την εξουσια .
λοιπον τσοκαρο, εσενα πολυ σ'εχω λατρεψει ως userαινα τελευταια
ολοκληρωτικά, εκτός αν μιλάμε για κάτι τέτοιο http://www.holistic-greece.com/conte...istiki-iatriki
ναι το ηξερα οτι εγραψα μαλακια :P