καλη επιτυχια!
Printable View
καλη επιτυχια!
καλως μας δεχτηκατε!
Πήρα μία πούτσα από δω ως απέναντι.
τριτη ανοιγουμε, πεμπτη συγκλητο,σαββατο εξεταστικη.
πουτσα απο το απεναντι του σταμ ως εδω κατω
Όθεν, αράξτε μια βδομάδα ακόμα.Quote:
Χαρμόσυνα νέα για τους ER-ίτες που είναι έτοιμοι να δώσουν φέρνει ο πρώτος νόμος του Weinberg:
Η πρόοδος επιτυγχάνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή.
Όσο βρίζεις την Παναγία τόσο θα αποτυγχάνεις στη ζωούλα σου.
6 μερες διαβαζω 2 μαθηματα παραλληλα, ενα που ειχα κοπει με 3 και ενα πρωτης αποπειρας. Δεν την παλευω καστανο οποτε σε μια στιγμη απελπισιας αποφασιζω να καψω το νεουδι και να αφοσιωθω στο αλλο. Πριν απο 10' εμαθα απο φιλη εντελως τυχαια πως εχω περασει το μαθημα με 10 κιολας. Στην αναζητηση των αποτελεσματων αντι να πληκτρολογησω το μητρωο μου εβαλα τον αριθμο τοπικης λεωφορειακης γραμμης. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΦΕΙΛ ΠΙΑ! Η εξεταση του νεου μαθηματος εχει περασει και σε αυτη την εξεταστικη πλεον δινω συνολικα 4 μαθηματα. Στο ενα που εχω δωσει, εκτιμω πως εχω παρει δαρες.
ΥΓ: ο καθηγητης ιδεα εκανε να βγαλει τα αποτελεσματα σε αυτο το μαθημα 3 μηνες και 20 μερες. Νεο προσωπικο ρεκορ!
ολοι εσεις που λετε οτι πατε να δωσετε ετσι στη φαση δεν αλλαξε η φαση στις σχολες σας?φαση στο παμακ λεει οτι αν κοπεις 2 φορες σε ενα μαθημα θα περνας απο επιτροπη που θα σε εξεταζει.στο μαθημα. ενταξει γελαει ο κοσμος αλλα τοσα και τοσα εχουν γινει τρομαξε το ματη μας.πειτε λοιπον.
αν ισχυσει κατι τετοιο...
..."θα πουμε οοοολοι μαζι το 'αι γενεαι πασαι' και θα πεσουμε στην θαλασσα."