Periodontiko aposthma leei.
Mallon e3agwgh leei. Se kata ta alla 100% ygies donti. fgfgshdgh
Printable View
Periodontiko aposthma leei.
Mallon e3agwgh leei. Se kata ta alla 100% ygies donti. fgfgshdgh
πρεπει να το ειχε παθει κι ο αδερφος μου αυτο. Νομιζω συμβαινει οταν πιανει τεριδονα σε σημειο μεταξυ των δοντιων που δε φτανει η οδοντοβουρτσα;
Γενικα τα δοντια θελουν προσοχη εχω ακουσει οτι σε πανε για καρδιακο για πλακα αμα τα αφησεις.
Μονιμος κατοικος.
Βεσπα ζημια στη τσιμουχα στροφαλου, κοστος ανταλλακτικου 5 ευρω κοστος επισκευης 180.
Γυαλια σπασμενα.
Ο Χαρης πεταξε για την απεναντι οχθη.
Τωρα που τριτωσε λετε να στρωσει;
εντιτ: οκ διάβασα ποιος ειναι ο Χάρης
Συλλυπητήρια φιλος, ελπίζω να στρώσει πάρα πολύ σύντομα
poios ein o xarhs?
180 εργασία για τσιμούχα στροφάλου???
κατέβασε το manual για px, λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου, την αλλάζεις και μόνος σου.
Ναι πρεπει να λυσεις ολο το μοτερ για να φτασεις στη τσιμουχα. Οποτε αυτος μου ειπε τοσα plus οτι αλλο προκυψει απο το λυσιμο.
Κατι τετοιο που λες με βλεπω να κανω αλλα προς το παρων δεν εχω χρονο για κατι τετοιο οποτε θα πρεπει να περιμενω. Γενικα κοιταγα να αγορασω αλλο μηχανακι και να εχω τη βεσπα για supportive και για βολτες, αλλα δεν εχει κατσει ακομα κατι που να ειναι οπως πρεπει.
prin δυο ωρες περιπου, με πηραν τηλ να με πουν οτι εχασα εναν φιλο
να αγαπατε τους φιλους σας
να τους αγαπατε
Επιστροφη στο αγαπημενο μου thread λοιπον. Εκαιγε το ttr κατι λαδακια το παω να του αλλαξω κανα τσιμουχακι βαλβιδας και κανα ελατηριο, μου λεει μαν 200 ευρω ανταλλακτικα (yamaha τα λεφτα μου να χα) 100 εργασια και kinder εκπληξη οτι βγει μολις ανοιχτει το μοτερ. Παω σημερα μου λεει να σου πω το μηχανακι ηταν σε ακινησια, εχει παρει υγρασια και εχει αγριεψει το κατω μερος του χιτωνιου. Δευτερα παει στο ρεκτιφιε να δουμε αν φευγει με γυαλισμα η θα μου κοστισει κανα 250αρι+ ακομα. Θα με φαει το σπιτι μεχρι τα χριστουγεννα...
empistos? alliws rwta kai allou sigura
Πηγα μου το εδειξε το σημειο δε μου λεγε μαλακιες. Τωρα για το ρεκτιφιε η οχι αυτο εχει να κανει με το μηχανουργειο, αυτος παει σε συγκεκριμενο μηχανουργειο. Τον εμπιστευονται αρκετοι γνωστοι μου που ειναι του αθληματος (μεχρι και φιλος του πατερα μου που κατεβαινε αγωνες) αρα υποθετω πως και το μηχανουργειο που παει θα ειναι καλο.
Στο μεταξυ εστειλα και τη βεσπα για φτιαξιμο (τσιμουχα στροφαλου) για να μπορω να πηγαινοερχομαι.
λεφταλεφταλεφταλεφτα
Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αναβιώσεις παροπλισμένο μηχανάκι, σε πιάνει μια ευφορία που μεγαλώνει τη γενικότερη καύλα. Κι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το ξενέρωμα είναι εκθετικά μεγαλύτερο. :(
Καλά ξεμπερδέματα.
pws ginetai na sou leei gia akinisia otan les emmesws oti to xrisiomopoiouses gia metafora, afou tha ftiakseis ti vespa twra gia na antikatastisei
a?
Τα τελευταία 3 πόστς σας έχω χάσει πλήρως.