Μπούφος!
Printable View
Mormengil ποια η άποφση σου για το 12;
Στο Steam σήμερα (και ΜΟΝΟ σήμερα) γίνεαι της πουτάνας από εκτώπσεις. Προλάβετε. Ενδεικτική τιμή: L4D2 7 ευρώ.
Μπας και πρέπει να κάνουμε κανα thread για φτηνά παιχνίδια κι έτσι;
To Winamp, όποια έκδοση κι αν βάλω, δεν μου δέχεται με τίποτα το lyrics plugin, παρά μου λέει οτι δεν βρίσκει ένα συγκεκριμένο dll αρχείο. Τι μπορώ να κάνω; Στον άλλο υπολογιστή του σπιτιού το παίρνει μια χαρά.
Ποιο dll; Νομίζω είχα το ίδιο πρόβλημα κάποτε και βρήκα τη λύση στο forum του Winamp.
το MSVCR71.dll
Παίζει να πρέπει να εγκαταστήσεις Visual C++ Redistributable. Ωστόσο ψάξε με το όνομα του dll στο Winamp forum και στο google. Εάν απελπιστείς και δεν βρίσκεις άκρη πάνε στο dll-files.com και κατέβασέ το και βάλε το στο system32, αν δεν κάνω λάθος.
Και στο φόρο του Winamp να το κατεβάσω έλεγε, οπότε το έκανα και όλα κομπλε. Thanks!
έχει κρατήσει κανένας λινκ με σπασμένα windows 7 να κατεβάσω ή κάποιο activator που να δουλεύει;
με τόσες προσφορές που κάνουν τελευταία ίσως να μπορούσαμε κιόλας, πχ για αύριο
http://www.zavvi.com/offers/mega-mon...t?pageNumber=1
*Εκτώψεις, συγγνώμη, τώρα το 'δα.
Xmm, poly endiaferwnta mechanics, wraio systhma genika an kai too action wres wres gia ta gousta mou,optika einai poly wraio alla still kati tou leipei, dunno.
Exei omws 2 terastia problhmata kai mia malakia.
Problhma 1: Tragiko cast. Adiaforoi h kai pragmatika misitoi xarakthres (me arxiaxwneuto ton Vaan) me monadikh e3airesh ton Balthier
Problhma 2: Kako pacing/presentation se ena story pou alliws 8a htan endiaferon
Malakia: Ta summon einai pantelws axrhsta. Kati pou apo oti ma8ainw synexizei kai sto ff13.
Still ekleisa 100 wres paixnidiou aneta kai ypopsiazomai oti an me trabage ligo parapanw storywise kai characterwise 8a to xa termatisei alla pou.