εγώ μια χαρά το περίμενα, το λολ πάει σε αυτούς που δεν το περίμεναν :)
Printable View
2,8 einai liga pali petsomata, eidika ekei pou ton steilane eprepe na ginotan i kali...
Τώρα που δεν πήρατε βρύζα, κάν'τε την καλή και πάρ'τε τον κόντη :)
ναι αλλα..
ε ρε επιθεση με ΜΠΑΖΟΥΚΑ που θελουν καποιοι....Quote:
Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ισχυρίστηκε πως δέχεται απειλές για την ζωή του από τη στιγμή που γράφτηκε πως συμφώνησε με το «τριφύλλι»
Ο Βρύζας, αν και ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή (είχε φιξάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες και είχε μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον προγραμματισμό) στον Παναθηναϊκό, πήρε πίσω την απόφασή του, πέφτοντας θύμα της αλητείας. Της αμετανόητης καφρίλας. Του λυσσασμένου φανατισμού. Μέχρι και στην… Αμερική έφτασε η «μούχλα» και η αρρωστημένη νοοτροπία. Στο ξενοδοχείο της Εθνικής, ενόψει του παιχνιδιού με το Εκουαδόρ, κάποιοι (όχι όλοι...)… Ελληναράδες του εξωτερικού, φρόντισαν να δείξουν στον Βρύζα ότι δεν θα ανέχτούν απ' αυτόν να περάσει τις πόρτες της Παιανίας. Ο ίδιος επικαλέστηκε απειλές από ορισμένους και κάνει πίσω στην αρχική του απόφαση να πει το «ναι» στον ΠΑΟ. Ετσι, λοιπόν, τελείωσε κι’ αυτή η ωραία ιστοριούλα πριν καλά καλά αρχίσει για τους «πράσινους».
Αυτά και πολλά ακόμα γράφει κάποιος δημοσιογράφος στο sday.gr
Υπάρχει άνθρωπος που τον πιστεύει άραγε;
δεν βλέπω να ανανεώνει το Μανολάκι , και τον βλέπω σύντομα στην ομάδα της καρδιάς του θείου του :)
όσο για την κουβέντα περί Χάβου, είμαι ουδέτερος .... όχι ότι μου είναι αντιπαθείς/με χαλάει, αλλά ούτε και με τρελαίνει. Αν είναι να πάμε σε "ανερχόμενο" προπονητή , τότε θα προτιμούσα 1000 φορές τον Πατήρ Νικόλαο, που θα διώξει με ένα τρισάγιο και την κατάρα και είναι και ΑΕΚ :)
δεν έρχεται ολυμπιακό ρε. ελπίζω δηλαδή.
ο στελιος ο μανωλας ηταν γαυρος;Quote:
στην ομάδα της καρδιάς του θείου του
da (έκανα παρέα με έναν άλλο ανηψιό του)
Ο Στέλιος Μανωλάς έχει δηλώσει ως πνευματικό πατέρα του στο ποδόσφαιρο τον Βαρδινογιάννη
δεν είπες κάτι διαφορετικό /αναμενόμενο
εσύ τι τον έβγαλες δηλαδή;
Spoiler
αμα βρει καπου τα 1.2 εκατομυρια θα σταματησω να γραφω στο αθλετιξ και θα κρεμασω το αθλητικο μου πληκτρολογιο.