Printable View
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Ίσως να έχει ειπωθεί πιο παλία αλλά δεν γαμιέται
Σκάει ένας παιδόφιλος σε ένα πάρκο, πλησιάζει ένα 6χρονο κοριτσάκι και του λέει: "Αν σου δώσω μια καραμέλα θα μ'αφήσεις να σου πιάσω το μπουτάκι;". Ναι, λέει αυτό. "Αν σου δώσω μια τσίχλα θα μ'αφήσεις να σου πιάσω το κωλαράκι;". Πάλι ναι αυτό. "Αν σου δώσω μια σοκολάτα θα μ'αφήσεις να σου πιάσω το βυζάκι;". Ξανά ναι. "Αν σου δώσω ένα παγωτάκι θα μ'αφήσεις να σου πιάσω το βυζάκι;". Και αυτό: Τι λέει ρε μπάρμπα θα μας γαμήσεις ή θα πάθουμε ζάχαρω..
ζάχαρο με ω σίγουρα δεν έχει ξαναειπωθεί, όχι
τι ειναι το σημαντικοτερο ;
κατι αναμεσα στη...Spoiler
ελπιζω να μην εχει ειπωθει.
Ηταν λοιπον τρεις τυποι και πηγαιναν μπουσουλωντας στην ερημο, ψαχνωντας καταφυγιο καπου. Δεν ειχαν φαει, πιει, κοιμηθει, κλπ μερες. Εκει που προχωρανε βλεπουν απο μακρια ενα Hummer να ερχεται προς το μερος τους και απο μεσα να ακουγεται το καινουργιο κομματι του φιφτι σεντ.
Αυτοι παγωνουν μεχρι που φτανει το Χαμερ διπλα τους. Κατεβαινει το φιμε τζαμι και εκει σκαλωμενοι βλεπουν εναν τυπο με γυαλια ηλιου να τους κοιταει περιεργα με ενα χαμογελο.
Ο τυπος δειχνει τον τους δυο απο τους τρεις και λεει:
'Εσυ!, και εσυ!..'
Πεταγεται ο τριτος αφου νοιωθει οτι τον αφησε στην απ'εξω και λεει:
'Και εγω! Και εγω!'
Λεει ο τυπος:
'Αιντε, και εσυ...'
Spoiler
αυτό το φαντάζομαι με αυτή τη γλυκιά φωνούλα και ψοφάω στο γέλιο.
Από το sportdog: Eάν η Πίπα παντρευτεί τον άσο της Σίτι, Κόλο Τουρέ, πώς θα υπογράφουν τα προσκλητήρια;
Spoiler
:thumbsup:
Αθωα απορια. Μουτζωνετε για το τσουρεκια με το γαμο της υποθεσης η γιατι οντως δεν σας αρεσε?
μερικά παρακμιακά
Κόβει βόλτες ο Χίτλερ στο Άουσβιτς και βλέπει ένα πιτσισρικά.
-Πόσων χρονών είσαι εσύ μικρέ?
- 7 στα 8
- Μπράβο αισιδοξία!
Πάει ένα άλογο σε ένα μπαρ. Κοιτάζει δεξιά, βλέπει τρεις σκαντζόχοιρους. Κοιτάζει αριστερά, βλέπει ένα παγόνι παρέα με μία καμηλοπάρδαλη. Κοιτάζει πίσω, βλέπει 3 σκύλους.
Πάει στο μπαρ, ζητάει ενα ουίσκι.
-Πόσο κανει?" -30 ευρώ."
-Με τέτοιες τιμές πώς να πατήσει άνθρωπος εδώ μέσα;
Κάνει ένας οτοστόπ. Με τα πολλά σταματάει καποιος.
-Πας Γιαννενα?
-Όχι Ολυμπιακος!
το 2 γάμησε... γελάω μόνος μου
σαν δεν ντρέπεσαι όμως και συ. την πηγή την πηγή! http://dithenanekdota.blogspot.com/2...g-post_28.html
Γάμησε ο Mayhem :touched: