στο μοτιβο του απο πανω , ο Τσακ Νορρις καταλαβε τι ειπε ο παραγοντας του Εδεσαικου.
Printable View
στο μοτιβο του απο πανω , ο Τσακ Νορρις καταλαβε τι ειπε ο παραγοντας του Εδεσαικου.
Και ο έμπορος της Κρήτης, μην τον ξεχνάμε αυτόν ε;
There are no streets named after Chuck Norris. Why?
Spoiler
Ο Τσακ Νόρις είναι 71 ετών
Spoiler
Λοιπόν, ανεκδοτάρα.
Έρχονται 2 Αλβανοί μουσικοσυνθέτες, ο Ντόρε και ο Ρέντο, στην Ελλάδα για μεροκάματο. Πιάνουν μία δουλειά στην οικοδομή και βγάζουν κουτσά-στραβά κάποια λεφτά. Πάνε σε μία φάση σε μία ταβέρνα για να φάνε ένα καλό γεύμα με τα λεφτά που μαζέψαν. Παίρνουν μερίδες μπριζολίδια, σαλάτες, πατάτες, ιστορίες κλπ. Σε μία φάση πιάνει τον Ρέντο κατούρημα, και πάει στην τουαλέτα. Αργεί όμως να γυρίσει και ο Ντόρε αρχίζει και τρώει από τη μερίδα του. Γυρνάει ο Ρέντο από την τουαλέτα, βλέπει τον Ντόρε να τρώει τη μερίδα του, και του φωνάζει:
Spoiler
Ανέκδοτο που λέγαμε πριν τις μούτζες. Όχι τις μούτζες στο ER, τις μούτζες τις κανονικές.
Πινκ!
Τι επινε ο Ελυτης τα καλοκαιρια για να δροσιστει?
Spoiler
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: "ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ", ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ "ΑΠ' ΟΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!
Όταν ρώτησαν τον Ray Charles αν τον ενοχλούσε που είναι τυφλός, απάντησε "τουλάχιστον δεν είμαι μαύρος".
Τι είναι χειρότερο από το να βρίσκεις ένα σκουλήκι στο μήλο που τρως;
Spoiler
Γιατι ο Τσακ Νορις σταματησε να παιζει κομπολοι?
Spoiler
Αυτό ήταν τελειότητα.
Ήταν ένας βουδιστής, ένας μουσουλμάνος και ένας έλληνας χριστιανός μέσα σε ένα κτήριο, γίνεται ένας σεισμός, της πουτάνας κακός χαμός, πέφτει. Βγάζουν πρώτο τον βουδιστή από τα χαλάσματα, το τραβάν από τα χέρια, έχει κομμένα τα δύο πόδια, μα μόλις βγαίνει λέει: "Ω Βούδα σε ευχαριστώ που με έσωσες από την καταστροφή που με βρήκε, θα μπορούσε να έχω πεθάνει". Στη συνέχεια βγάζουν τον μουσουλμάνο, τον τραβούν από το ένα χέρι, κομμένο το άλλο και τα δυο του πόδια με το ζόρι ζει, μα μόλις βγαίνει φωνάζει: "Ω μέγιστε Αλάχ σε ευχαριστώ που με έσωσες θα μπορούσε να έχω πεθάνει". Ε, βγαίνει και ο έλληνας χωρις να έχει πάθει τίποτα, τινάζεται και λέει:Spoiler
:touched: