Quote:
Originally Posted by
BLiTzER
Εννοείται ότι το κράτος είναι μπουρδέλο, εννοείται ότι οι δημοτόμπατσοι είναι η χειρότερη φάρα μπάτσων (μετά τους ματατζήδες και τους τροχαίους), εννοείται ότι είναι μεγάλη μαλακία να πετάς λεφτά σε πρόστιμα, ειδικά τέτοια εποχή, αλλά επίσης εννοείται ότι όταν κάνεις εσκεμμένα μαλακία και την πατάς, τη δέχεσαι σαν κύριος, αντί να κλαψουρίζεις, να απειλείς και να ψάχνεις "τρύπες" και "βύσματα". Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Καλά ξεμπερδέματα ^^
Ξερεις τι γινεται, θεωρω τους δημομπατσους τραγικα χειροτερους ΟΛΩΝ. Πιστευω οτι η πλειοψηφια αποτελειται απο βυσματα, αυτη τη στιγμη τουλαχιστον, (δε βρισκεις αλλιως θεση σε μια κατηργημενη θεση το 2016) και πιστευω οτι στην Ελλαδα που επιτρεπεται πλεον να σου κατασχεσουν το σπιτι, το να ερχεται ενα βυσμα να σου παιρνει τις πινακιδες ειναι εξοργιστικο στο βαθμο που αν τον πετυχαινα να το κανει δε ξερω πραγματικα πως θα αντιδρουσα.
Ας κοψουν τους δημομπατσους να βαλουν τα λεφτα για κατι πιο χρησιμο, η επιλογη στην αθηνα πλεον ειναι παρκαρω παρανομα η πληρωνω 20 ευρω εναν τυπο που ετυχε να εχει στην ιδιοκτησια του μια αχτιστη αλανα.
Τεσπα εγω γκρινιαξα γιατι βγηκα μια φορα και μου κοψε κληση ενα δημομπατσος που τον λενε δημογεροντα (αυτο εχει γραψει πανω στη κληση το εχω δειξει σε 15 ατομα δε σας κανω πλακα). Ειναι σαν καποιος να παιζει μαζι σου. Ειναι αρρωστο.