η μαλακια ειναι οτι αναγκαζεσαι να εχεις itunes για να μην συμβιβαστεις.
πιο σαβουρα θα ειναι οποιοδηποτε αλλο software θα κανεις Install παρα το itunes.
καντο install και ανοιγε μονο για να μεταφερεις μουσικη.
Printable View
η μαλακια ειναι οτι αναγκαζεσαι να εχεις itunes για να μην συμβιβαστεις.
πιο σαβουρα θα ειναι οποιοδηποτε αλλο software θα κανεις Install παρα το itunes.
καντο install και ανοιγε μονο για να μεταφερεις μουσικη.
Βρήκα προγραμματάκι που στο φτιάχνει, δες.
Garett, here I come!
2 meroules me free tf, oxi kai asxima.
Πες όμως ότι βγήκε και σε Mac έκδοση για τούς φλώρους του φόρουμ. Και free και mac, ελάτε να σας σκίσουμε τις κωλοτρυπίδες.
:lol: nai kai mac to tf, allakse omws kai to menu se poly entypwsiako kai exwsan kai mini tutorial gia ta niewbs. twra ta eipa ola
πριν μερικες μερες εκαμνα φορματ....εβανα κατι XP επαγγελματικα λεει black edition...
το λοιπον εχομε το εξης προβλημα...
οι υποτιτλοι βγαινουν σκατα...γενικα ανοιγω το τεξτ φαιλ και δειχνει σανσκριτικα
το ιδιο και στο δεξι κλικ για ραρ φαιλ...εκει που επρεπε να γραφει εξτρακτ χιαρ γραφει κατι σε γραμμικη βητα
επισης μερικες ταινειες στον BS παιζουν ανευ ηχου
καθε βοηθεια σε απλα κατανοητα ελληνικα για μη πισι γκουρους ευπροσδεκτη
ΥΓ δεν εχω συνδεσις
Εμ τι μπλάκ εντίσιον πας και βάζεις, βάλε κανονικά να μην εχεις πρόβλημα :p ολα τα nlite windows ειναι για τον πεο
προτείνω format με windows 7
α δεν μου έχει τύχει να το ψάξω, σε παρόμοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ το αντίστοιχο κουμπάκι της οθόνης. εναλλακτικά media player classic την έκδοση home cinema όμως. εγώ αυτό έχω, μια χαρά είναι αλλά μερικά αναγκάζομαι και εγώ να τα παίξω με vlc.
παρακαλώ για τα γράμματα, λογικά θα πιάσει εκτός και αν είναι καμιά μαλακία αυτό το black edition που κατέβασες.
Κλειδιά για την beta του APB εδώ
τι είναι αυτό ρε;