Γιατί ως γνωστόν για το κράτος είναι το ίδιο να μαχαιρώνεις κόσμο και να σπας τράπεζες.
Printable View
Τι λέει με τους Επιστήμονες στα Εξάρχεια; Κι άλλα θύματα πολέμου; Αυτοί έπρεπε να χαν απεργήσει ή κάτι;
Γενικά, μήπως έχει ανοίξει ζήτημα φρικιών και δεν το πολυσυζητάμε;
Καταφανής προβοκάτσια.
Καταφανέστατη προβοκάτσια και το ανησυχητικό είναι οτι υπάρχουν τύποι που είναι πρόθυμοι να την υπερασπιστούν και τη δικαιολογήσουν αν αποδειχθεί οτι προήλθε από το α/α χώρο. Τι να μας πει μωρέ κι ένας 47χρονος καμμένος μπροστά στις ανάγκες της ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Στο indymedia π.χ. ακόμα το συζητούν τι στάση θα κρατήσουν (lol). Όπως και με τη Σέχτα ή τη Marfin, είτε είναι εντεταλμένοι προβοκάτορες είτε χρήσιμοι ηλίθιοι λίγη σημασία έχει, είναι εχθροί του κινήματος.
το θέμα είναι ότι αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι οι αναρχικοί
άτομα που δεν μπορούν να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους και που δεν καταλαβαίνουν ότι με τη λαϊκή αγορά παίζουν στην ίδια ομάδα δεν είναι για το δρόμο, ας κάνουν μια πανκ μπάντα ή ας πάνε σε κάνα κικ-μποξ να ξεγκαβλώσουν.
καμία ανοχή στη βλακεία
Παρ' όλα αυτά κι εγώ θεωρώ την προβοκάτσια πολύ πιθανό σενάριο, αλλά ας μη βαφτίζουμε προβοκάτσια ό,τι δε μας βολεύει
περισσότερο μαλακισμένη ενέργεια παρά προβοκάτσια.
δεν υπολόγισαν τι θα μπορούσε να πάει στραβά, και γύρισε μπουμερανγκ.
υπάρχουν επίσης κάποιες υπόνοιες ότι δεν ήταν αλφάλφα τα παιδιά.
αρχίδια εχθροί του κινήματος, τους βλέπεις σε πορείες εκατομμύρια χρόνια τώρα να κάνουν ότι προβοκάτσια τους καυλώσει και να μην τους κουνιέται κανείς. όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους όλοι τους ανεχόμαστε όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα σπάσουν και θα ρημάξουν, γιατί βέβαια, αυτοί είναι πάντα πιο θυμωμένοι από σένα.
προβοκάτσια και μαλακίες, οι άνθρωποι (όχι μόνο οι αναρχικοί sorry) μπορούν να γίνουν όσο ηλίθιοι απαιτούν οι περιστάσεις (και το αντίθετο ίσως).
Ναι, γιατί έχω πρεμούρα εγώ να μην αμαυρωθεί η εικόνα του αναρχικού χώρου.
http://www.antiracismfascism.org/ind...nts&Itemid=150
o σάββας πούμπουρας
http://www.youtube.com/watch?v=ymCgV6ke798
Εξαιρετική εποχή.
πω. :|
|0| to 50-50
tou seferlee ta spaei
ετσι, για να βλεπουν μερικοί τι σημαίνει ισονομία.Quote:
Dominique Strauss-Kahn, the head of the International Monetary Fund, was denied bail on Monday after being formally charged in New York court over an alleged sexual assault on a maid at a hotel in the city.
The prominent French politician, who has considering running in next year’s presidential race in his home country, arrived at the Rikers Island prison complex Monday evening and is to remain there until a hearing on Friday. A judge at the Manhattan criminal court decided against releasing him on bail.
Στην ευρώπη δεν θα πηγαινε ποτε φυλακή, ούτε για μια ώρα - με εξαίρεση Σκανδιναβια και Αγγλία ίσως.
Στην αμερική έχουν ισονομία δηλαδή.
Ρε κατωριμε μην δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ισονομια δεν υπαρχει, ποσο μαλλον στην Αμερικη.
Χμ. Όχι γενικά. Προφανως αμα είσαι πχ μαυρος οι πιθανότητες να στη χαρίσει ενας απο τους ενορκους αν είσαι ενοχος ειναι μικρες, ενω να σε χωσει μεσα αμα είσαι αθώος ειναι μεγάλες.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο στην οποία να εισαι πλούσιος και ισχυρός όταν παρανομείς να σε τσιμπάνε ετσι απλά και σε χώνουν στο κελί με τους μαύρους νταβατζήδες περιμενοντας τη δίκη. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να παρανομείς και ο εισαγγελεάς να λεεί σταρχιδια μου που εισαι ο στρος-καν και αν το μόνο στοιχειο που εχω εναντίον σου ειναι η καταθεση μιας καμαριερας, εγω θα σε αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω τον κάθε πολίτη, γιατι δω είναι αμερική και αμα πας να βιάσεις σταρχίδια μας ποιος είσαι.
Στην ευρώπη, σκεψου απλώς ενα όνομα: ΠΟΛΑΝΣΚΙ (και μαζί όλα τα ζώα που τον υπερασπίστηκαν). Γιαυτό όσοι εχουμε λογική βγάζουμε το καπελο στον Ανκλ σαμ και τον ευχαριστούμε που (αν δεν τρελαθεί κανας ενορκος και των αθωώσει) θα προσφερει ηθική ικανοποίηση σε όποια ευρωπεα γκόμενα βιάστηκε και δεν τόλμησε να το καταγκείλει γιατι "ποιος να πιστεψει εμενα και οχι τον διευθυντη", προσφεροντας το γαλλικό κολαράκι του στρος καν στον (πιθανότατα) δίμετρο μαυρο συγκάτοικο στο κελί.
Οτι θα ήθελε το 95% των ελλήνων να πάθει η τροικα, θα το πάθει τουλάχιστον ο στροσ-καν, χάρη στον ανκλ σαμ. Γι αυτό σημερα ακόμα και οι καθυστερημενοι λενε φχαριστώ και γκαντ μπλες αμερικα!
Ελαφρα αλλαγη κλιματος.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=401177
....Quote:
«Αφού δεν μπορούν να μας δώσουν τα απαιτούμενα χρήματα για τη βασική λειτουργία του πανεπιστημίου, ας μας δώσουν τη θεσμική ελευθερία ώστε με τις δικές μας παρεμβάσεις να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά του»
Πάρτε ένα χαριτωμένο: http://www.lifo.gr/blogs/bitsandpieces/24774
Και ακούστε καλά αυτόν τον ήχο: http://wp.me/p1pa1c-a0K
τα αστρα το ειπανε..
http://www.youtube.com/watch?v=gRVHW7i4YQI
Γωνία Καλλιδρομίου και Χ. Τρικούπη, υπάρχει ένα παλιό και γνωστό καφενείο «Η Μουριά» που χρόνια τώρα, κυρίως τα Σάββατα, μαζεύει κόσμο υποτίθεται με άποψη, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Εγώ συχνά πυκνά κατεβαίνω εκεί, γιατί επιπλέον μπροστά στη «Μουριά»και σε όλο το μήκος της Καλλιδρομίου, γίνεται και μια απ’ τις καλύτερες και μεγαλύτερες Λαϊκές με μπόλικη πραμάτια και πολύ κόσμο, κι εμένα κάτι τέτοια να πω τη μαύρη μου αλήθεια μ’ αρέσουνε. Έτσι, λοιπόν, αυτό το Σάββατο αποφάσισα να κατέβω.
Ήταν περίπου 12.30, όταν ανεβαίνοντας τη Χ. Τρικούπη και βρισκόμενος στο ύψος του πεζόδρομου της Μεθώνης, κάπου 50 μέτρα πριν την Καλλιδρομίου, ακούω μια τρομερή έκρηξη, με φλόγες, καπνό και φωνές. Πλησιάζοντας, βλέπω μια μηχανή πεσμένη στορείθρο του πεζοδρομίου μπροστά στο καφενείο, λαμπαδιασμένη, κι η φωτιά από την έκρηξη να κατευθύνεται προς τους γωνιακούς ανθοπώλες, καίγοντας ανθρώπους και τέντες.
Χώθηκα γρήγορα μες στο καφενείο, όπου από μιαν άκρη κοίταζα έντρομος τον απέναντι ψαρά και τον κρεοπώλη, να προσπαθούν με ντενεκέδες γεμάτους νερό, να σώσουν τους ανθρώπους που καίγονταν, ενώ κάποιοι άλλοι με λάστιχα «πότιζαν»τη μηχανή που εξακολουθούσε να καπνίζει, (με το σωληνάκι της βενζίνης τραβηγμένο!) και τις τέντες, που φλεγόμενες είχαν πέσει πάνω στο σωρό απ’ τα καμένα γλαστράκια και λουλούδια.
Ένα νοσοκομειακό ήρθε «κελαηδώντας», έβαλαν μέσα μια γυναίκα που θα έπρεπε να ‘ταν η ανθοπώλης της γωνίας, κι έναν άντρα, αλλά αυτόν σε κατάσταση τραγική. Τους πήρε και τους δυο κι έφυγε. Από κοντά έφυγε κι η Πυροσβεστική. Οι κουκουλοφόροι προ πολλού είχαν πετάξει τις κουκούλες στον πεζόδρομο της Μεθώνης κι είχαν εξαφανιστεί. Κι ενώ η υπόλοιπη Λαϊκή στο βάθος ξανάβρισκε το ρυθμό της, με τα ΜΑΤ ακίνητα – αυτοί δε φύγανε – στραμμένα προς τα ντουβάρια των σπιτιών, όπως κάνουν και στα γήπεδα που κοιτάνε τις κερκίδες, μια νέα λάμψη ήρθε να φωτίσει το παράξενο αυτό τοπίο αλλά αυτή τη φορά ήταν «η φλόγα της Ελληνικής λεβεντιάς». Η αφύπνιση του Νεοέλληνα.
Ούτε αλλοδαποί ούτε μετανάστες. Έλληνες ήταν. Γνήσιοι Αθηναίοι πολίτες, που άρχισαν δειλά – δειλά να προχωράνε κάνοντας κύκλο γύρω απ’ το σωρό με τα πεταμένα γλαστράκια και τα μισοκαμένα λουλούδια της γυναίκας που ‘φυγε με τ’ ασθενοφόρο. Κοίταζαν γύρω αν τους βλέπουν, κοιτιόντουσαν και μεταξύ τους κάνοντας νοήματα του στυλ «…πάρε εσύ πρώτος!… Όχι, εσύ καλύτερα…!» κι άρχισαν δήθεν αδιάφορα να πλησιάζουν, άλλοι διαλέγοντας τα καλά κι άλλοι κλωτσώντας και παραμερίζοντας τα καμένα, μέχρι που στο τέλος φεύγανε και ξανάρχονταν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα, φέρνοντας ολόκληρα καφάσια που τα γέμιζαν και τα ξαναγέμιζαν με γλαστράκια και λουλούδια, σαν τα όρνια που ορμάνε από ψηλά ν’ αρπάξουν ό,τι προλάβουν ν’ αρπάξουν απ’ το ψοφίμι.
Με ποιόν να είμαι;…«Αυτό το μεσημέρι, παρέμεινα εις τα όρη».
http://www.aixmi.gr/index.php/h-gyna...es-thn-klevan/
ας πω κι εγω μπας και βοηθήσει κανείς. Σήμερα μου έκλεψαν την τσάντα της δουλειας απο το αμάξι. μέσα είχα ταυτότητα δίπλωμα κλπ. δεν έχω διαβατήριο, πετάω το σάββατο. απο την αστυνομία μου έδωσαν μόνο ενα χαρτί που γράφει ενα πρωτόκολλο. πως πετάω;
Μπορείς να ζητήσεις ένα χαρτί που να σου επιτρέπει να πετάξεις μέχρι να εκδοθεί νέα ταυτότητα/διαβατήριο. Δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθείς στην Ελλάδα, μάλλον αστυνομία. Εμένα μου είχε συμβεί στο εξωτερικό και μίλησα με Πρεσβεία.
Σε μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή ο μόστος νοιάζεται για το πως θα πάει εξωτερικό και οι νεοέλληνες κλέβουν γλαστράκια από τον καμένο πάγκο.
βασικά εσωτερικό και κατα δεύτερον συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια!!!
Μπορεί να θέλει να μεταναστεύσει.
εδιτ: χμ, μαλακία νόμιζα ήμασταν στο άλλο θρεντ. Όλα τα θρεντς στο πολιτιξ τελευταία είναι πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα ή εντύπωση μου είναι;
Αν είναι για εσωτερικό τότε ίσως να μπορείς και με το δίπλωμα οδήγησης. Αν δε στο κλέψαν και αυτό.
Στις πόσες φορές λέτε να μάθει ο μόστος να μην αφήνει πράματα στο αμάξι; Αν δεν κάνω λάθος με αυτήν είμαστε στις 5.