δεν το ειδα το παιχνιδι , μονο τα γκολ . Αλλα φανταστικα οτι αυτο θα εννοουσες γιατι με τετοια εξπρες θεραπεια σιγα μην επιανε την νορμαλ του αποδοση
Printable View
οι κινεζοι το μπουλο,οι κανονιερηδες ειναι γατια και τραυματιζονται οταν φυσαει αερας, οι γαλλοι παιξανε ενα ωραιοτατο ξυλο και ο μουρινιο το σηκωνει στο τελος.
υγ. οι ξεφωνητες στο μαντσεστερ-μπαγερν ειχανε βγαλει κοκκινα κασκολ στο στουντιο.ρουφατε και εσεις το κλαρινο τωρα
καταρχην η πρωτη φανελα της μπαγερν ειναι ασπρη.
και προχτες στο ματς η μαντσεστερ φοραγε κοκκινα
Επειδή όμως εγώ λέω πως τους τα έδωσε η παραγωγή για το πλάνο, πιστεύω πως απλά τους έδωσαν ράντομ-κόκκινα για να πέσουν μέσα.
Απαντας σε εναν ανθρωπο που εγραψε σε ενα φορουμ "ρουφατε το κλαρινο τωρα κι εσεις" απευθυνομενος σε δημοσιογραφους επειδη εβαλαν κοκκινα ρουχα για ματς Μαντσεστερ - Μπαγερν.
εισαι καθυστερημενος η τον παριστανεις?
απαντα εσυ πρωτα
αν αδυνατεις να καταλαβεις τη μεταφορικη εννοια της φρασης 'φορουσαν κοκκινα κασκολ' τοτε υποθετω οτι ισχυει το πρωτο
Δεν γουστάρω να πάρει CL ο Μουρίνιο γαμώ το κέρατο, έλα μωρή μπάρτσα βγάλτον έξω από τα ρούχα του στην ισπανία μέσα.
Δεν παίζει μάλλον, η Ίντερ έπιασε τούμπανο απόδοση και δύσκολα θα χάσει με πάνω από ένα γκολ κει μέσα. Ίδωμεν.
Οι 2 ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη.
Σήμερα ήμουν με το ποδόσφαιρο.
Αντε και γαμηθειτε σιχαματα
Μονο http://logotypes.designer.am/t/Inter_italy_fc.png
Έρώτηση ο Pique είναι καλύτερος επιθετικά απο τον Ηenry,και ο Abidal απο τον Iniesta????:fear:Τι σκεφτόταν ο Πεπ????
Μουρίνιο :touched:
Τελειωμένο δεν είναι (α ρε Σνάιντερ), αλλά ναι υπάρχει πλεονέκτημα μεγάλο για Ίντερ. Στη Μπαρτσελόνα γενικά όπως παίζει τον τελευταίο καιρό που άλλαξε το σύστημα ο Ιμπραίμοβιτς δεν κολλάει, Μέσι μαρκαρόταν άψογα σε όλες σχεδόν τις φάσεις και δεν έκανε και κάνα μεγάλο παιχνίδι οπότε λογικό το αποτέλεσμα. Πιθανός τελικός με Μουρίνιο Φαν Γκααλ θα 'ναι πολύ ωραίος πάντως
Θα τα πούμε Βαρκελώνη, τσουτσέκια.
φοβερη η ιντερ
η μπαρτσα τιποτα, ειδικα ο μεσι περιφεροταν χωρις λογο
ελπιζω σε μεγαλη ρεβανς
παντως,ενας πιθανος τελικος μπαγερν-ιντερ θα ειναι απο τους πιο χεβυ μεταλ τελικους στην ιστορια του θεσμου
έτσι, ξεγράφτε όλοι τους Γάλλους.
εγω για τη ρεβανς θελω σπικερ βερνικο και σχολιαστη κατσαρο
2 ομαδαρες, ημιτελικος, γηπεδαρα και οι καλυτεροι ελληνες σχολιασται
σωτηρακοπουλε μας τα πρηξες και σημερα
Καποιος να παει να ψαξει εδω και 15 χρονια στο Champions League αν ειχαμε τοσα πολλα γκολ στο συνολο των αγωνων απο τους 16 και μετα.
Φετος πραγματικα βλεπουμε ΜΠΑΛΑ. Ολο κατι 3-2 και 4-0 και 3-1 ενω τα αλλα χρονια ειχαμε μπουχτισει στα 0-0 και τα 1-1.
Γελάμε με τον ψευτοιταλό αραπάκο που νομίζει ότι έγινε αστέρας επειδή ξέρει να κάνει τακουνάκια..
Αφού δεν τον πήδησε ο ΜΑΤΕΡΑΤΣΗΣ..
Κατά τ' άλλα το total football πήρε μάθημα από τον total coach.
Προβλέπουμε ΠΟΛΕΜΟ Ισπανία, αν και η πρόβλεψη πάει πλέον προς το Μουρινιο VS Φαν Γκααλ.
Αγάπη Λυόν αλλά είναι η χειρότερη Λυόν που θα μπορούσε να φτάσει σε ευρωπαικο τίτλο απ'όσες έχουμε δει..
Ποιόν λέει ρε?
αΜπαλοτέλλι
Ε για αυτόν συμφωνάω κι εγώ...
Εκτός απ'το "αραπάκο".
Τέτοια εμφάνιση πάντως η ίντερ δεν νομίζω να ξανακάνει για αρκετά χρόνια.
Ο Μουρίνιο "μάρκαρε" υποδειγματικά το Μέσσι και γενικά δεν χέστηκαν μετά το 1-0, αλλά παίξαν μπάλα.
Ο Πεπ από την άλλη έδειξε ότι απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει προπονητής.
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 2-0 στη βαρκελώνη είναι πιθανό.
εδω εγραψες ενα σωρο πιπες, αυτο σε πειραξε?
Εννοώ ότι το 2-0 είναι πιθανό όχι τόσο λόγω προπονητικής ικανότητας Γκουαρντιόλα αλλά λόγω παιχτών.
Η Ίντερ θα περάσει γιατί έχει παίκτες εργάτες και έναν πολύ καλύτερο προπονητή, που δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να πάρει και χ/διπλό μες στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα είχε μια επιτυχημένη συνταγή πέρυσι και την άλλαξε για λόγους μάρκετινγκ να πάρει τον Ιμπραίμοβιτς για να μη μείνουν παραπομένοι οι οπαδοί που η κακιά Ρεάλ κάνει μεταγραφές και εμείς τίποτα. Ο οποίος Ιμπραίμοβιτς χθες καταλάμβανε χώρο που υπό άλλες προυποθέσεις θα επέτρεπε στο Μέσι να κάνει καλύτερη κίνηση, ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να παίζει με πιο μακρινές πάσες (κάτι που βολεύει την Ίντερ με την άμυνά της) και επέτρεπε στον Μαικόν να κάνει ότι θέλει ενώ αλλιώς θα είχε κολλήσει πάνω του ο Μάξγουελ με Αμπιντάλ από πίσω για βοήθειες. Από 'κει και πέρα είναι λογικό όταν βρεθεί απέναντι σε ομάδα που παίζει σκληρά, παθιασμένα και χωρίς να ανεβάζει την άμυνα στο κέντρο να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πέρυσι με την Τσέλσι που έπαιξε ακόμα πιο αμυντικά είχε τα ίδια προβλήματα και πέρασε χωρίς να την νικήσει.
Σήμερα στηρίζουμε Μπάγερν πάντως, τελικός Ίντερ-Μπάγερν είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαν να γίνουν για μένα. Επίσης αν αυτός είναι ο τελικός θα μιλάμε για δυο ομάδες που έφτασαν εκεί εκμεταλλευόμενες το ηλίθιο ξεπούλημα των Ρόμπεν, Σνάιντερ από τη Ρεάλ (great success)
Όντως οι Robben και Sneider βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχουν πάρει τις ομάδες τους απο το χέρι και τις έχουν φέρει ως εδώ.Πάντως την Bayern μην περιμένετε να την δείτε να παίζει και καμιά τρελή μπάλα....Παίζει ενα ποδόσφαιρο τελείως συντηρητικό και αναχρονιστικό με τα 2 κεντρικά χαφ της να μην ανεβαίνουν πάνω απο το κέντρο και απο εκεί και πέρα να κάνουν λιτανίες :rip: να βρεθεί σε καλή μέρα ένας εκ των Robben,Ribery...Ίδωμεν....
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς ανέφερε σοκαρισμένος πως ο Μάρκο Ματεράτσι επιτέθηκε στην φυσούνα στον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο τελευταίος πέταξε την φανέλα της Ίντερ.
"Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στην θέση του θα τον άφηνα ήσυχο. Αν είχε επιτεθεί έτσι σε μένα θα τον είχα... τελειώσει στο δευτερόλεπτο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.
"Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Ένας παίκτης όταν η ομάδα του κερδίζει, πανηγυρίζει, δεν κυνηγάει έναν 20άχρονο".
Εγώ πιστεύω οτι δεν τον είχε τον Ματεράτσι, ο Ζλαταν. Και αν τον είχε, δύσκολα.