"ντέν-βερ! δε λαααστ ντααααααααινοσορ!!!!"
και τάκος!! :touched:
Printable View
"ντέν-βερ! δε λαααστ ντααααααααινοσορ!!!!"
και τάκος!! :touched:
μετά τον Ψωμάνθρωπο
και ο Κάπτεν Φάλαινας !!! :touched:
http://i238.photobucket.com/albums/f...g?t=1240342071
η φάλαινα που φυσούσε και έδιωχνε το νέφος ! :touched:
http://letsanime.blogspot.com/2009/0...stic-trip.html
όχι ρε μαλάκα :touched:
παιδια δν εχετε βαρεθει κοντα 100 σελιδες τωρα, να γραφετε ακριβως τα ιδια πραματα καθε 10-15 σελιδες?
Σας έχω δύσκολο τώρα (παίζει να το χα ρωτήσει και πιο παλιά και να μην είχε απαντηθεί). Λοιπόν σειρά που προβαλλόταν στο junior γύρω στο '94-95, ίσως και παλαιότερα απλά τότε την έβλεπα εγώ. Είχε να κάνει με ένα ρομπότ που νομίζω ότι σχηματιζόταν από άλλα. Ο κακός στην αρχή κάθε επ (ένα μακρυμάλλης με σούπερ κουλ πρόσωπο αν θυμάμαι καλά) έστελνε κι από ένα τέρας για να διαλύσει την βάση του ρομπότ, η οποία είχε γύρω της ένα πεδίο , που φαινόταν, μαγνητικό θα ταν λογικά (!),που την έκανε άτρωτη. Όποιος το θυμηθεί έχει την αμέριστη ευγνομωσύνη μου.
Νομίζω λές ένα από τα
G-Force: Guardians of Space
Grendizer
Chōdenji Machine Voltes V
Robotech.
Ψάξου.
Loipon, request filou giati egw de th 8ymamai ka8olou auth th seira. Ka8olou omws.
Sto juniors kata 99% (gi auto de th 8ymamai), htan leei se psilomellontikh fash enas typos pou forage ena ganti me mia megalh dagkana panw apo to ena tou xeri kai auto to bidwne, to eftiaxne me montifes panw kai ederne tous kakoi.
epishs paizane kati katakthseis, kati ekrhkseis skotwnoume ekatomyria kai tetoia. otinanai.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΕ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΣΩ VR ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΚΑ ΑΝΙΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΚΚΑΜΑΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ.
Ταινία Anime? Έπαιζε ένα όπου ήταν όλοι κομμάτι της αντίστασης και χρησιμοποιούσαν κάτι τέτοιες δαγκάνες (κανονικά ήταν για χτίσιμο αποικιών ορ σαμθινγκ). Νομίζω πως το είχαμε βρει εδώ ή στο θρεντ με το "ψάχνω ένα καρτούν"
Τέρας; Δώσε κανένα άλλο ινφο. Μήπως ο καλός πίσω στη βάση ήταν ένας καραφλός και είχε και ένα παιδάκι ενώ στη "μεταμόρφωση" του ρομπότ είχε διάφορα περίεργα εφέ;
Και τι διάολο είναι το junior ; :razz:
junior tv, κανάλι που έπαιζε παιδικά στη δεκαετία του '90.μ 100% θυμάμαι μόνο για τη βάση, ότι ο κακός ήταν με μακριά μαλλιά και σούπερκουλ, το ρομπότ τέλειωνε τις μάχες με μια κίνηση (σπαθί?) και ότι τα τέρατα έρχονταν από αλλο πλανήτη στον οποίο ήταν η βάση του κακού.
ναι αυτο πρεπει να λεει
Βολτρον ρε μουνια
Μάλλον αυτό είναι.
Λολ, επειδή είχε αναφερθεί ίσα με 30 φορές, μάλλον γι αυτό το αποκλείσαμε όλοι, άσε που ποιος ξεχνάει τον Voltron.. :razz:
ε αμα ελεγε κιολας οτι το ρομποτ το σχηματιζαν 5 λιονταρια κανεις δε θα ειχε αμφιβολια
δυσκολο ηταν να πεις ρε καθυστερημενο αποτελειται απο ρομποτ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ?
με προλαβε ο μπζηλος απο πανω
Μα
δεν θυμόμουν ότι αποτελείται απο λιοντάρια:!:
ε?
το είδα το όπενινγκ πριν πω ότι μάλλον είναι αυτό :P Βασικά το ρομπότ σίγουρα κάπου το χω ξαναδεί, θα κάτσω να δω κάνα full ep να σιγουρευτώ
den einai to voltron, to eipe kai prin o Good Son. Kata 99% les to Voltus 5, pou kai autos eixe "fatality" me spa8i. Kanw edit molis brw intro/skhnes sto youtubi.
ENTIT GIATI SAS GAMW, good son gamhses apeira pinks
kai o kakos pou leme
entit no. 45, exw ginei mperni sth 8esh tou mperni:
phantom an den trolareis kai to les sobara, to exoume pei 40 fores.
metal tragoudi titlwne
kai http://en.wikipedia.org/wiki/Plawres_Sanshiro
:pink: :pink:
αυτό είναι
χμ ναι όντως, παίζει και το voltus. Το είχα ξεχάσει.
Λοιπόν, cartoon quest τότες:
Cartoon με mecha. 3 ήρωες (2 άντρες, 1 γυναίκα) με από ένα μικρό διαστημόπλοιο ο καθένας, όταν τα πράγματα σκουραίνουν φωνάζουν από τη βάση ένα ρομπότ και το 1 διαστημόπλοιο μπαίνει στο στήθος και τα άλλα 2 μπαίνουν στα πόδια νομίζω (ανοίγουν καταπακτές ή κάτι τέτοιο, δεν το σχηματίζουν με τα διαστημόπλοια). Το ρομπότ στο στήθος είχε ένα σύμβολο σαν Χ. Κατα τη διάρκεια της "ένωσης" παίζουν διάφορα μυστήρια οπτικά εφέ, όπως πχ η οθόνη της τηλεόρασης να γυρνάει γύρω από τον άξονα της κτλ (αν καταλάβατε, καταλάβατε)
Στη βάση βρίσκεται ο τυπικός-μεγαλύτερος-τυπάς-που-κάθεται-πίσω και είναι ένας φαλακρός με κίτρινα γυαλιά και σαν να έχει κλειστά τα μάτια όλη την ώρα. Είναι κι ένα μικρό παιδί που έχει εντελώς support ρόλο.
Η βάση μπορεί και τηλεμεταφέρεται, κάτι που συμβαίνει στο τέλος του κάθε επεισοδίου και κλασσικά στο επόμενο επεισόδιο κάτι συμβαίνει στη περιοχή που πήγανε και πρέπει να σώσουν την κατάσταση.
Λόγω εφέ παίζει να είναι και US cartoon. 90ς θαρρώ.
Άντε, θέλετε κι άλλα;
Plawres Sanshiro, ελληνιστεί Jumaru. Μετά το 20ο επεισόδιο κάνει τρελλή κοιλιά.
Το δικό μου τώρα:
Quote:
Ψάχνω μια τηλεταινία άνιμε που είχα δει πιτσιρικάς στο junior's tv και μου χει μείνει αποθημένο, επειδή πάντα την έδειχνε μισή. Δυστυχώς δεν την θυμάμαι άψογα, αλλά αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι ο πρωταγωνιστής είχε ένα όπλο που προσάρμοζε στο χέρι του, το οποίο ήταν σαν τεράστιο μηχανικό γάντι που κατέληγε σε μια δαγκάνα την οποία έλεγχες από το εσωτερικό. Η ταινία άρχιζε με τον τύπο να επισκευάζει αυτό το πράγμα στην ταράτσα του, και την ώρα που τέλειώνει την επισκευή ακούγεται ένας θόρυβος και εμφανίζεται ένα τέρας που το έχει σκάσει απο κάπου, οπότε αυτός φοράει το γάντι και το αρπάζει από το λαιμό. Οι κυνηγοί του τέρατος εμφανίζονται μερικά δευτερόλεπτα μετά και δείχνουν εντυπωσιασμένοι από το κατόρθωμά του. Μετά συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που μου διαφεύγουν δυστυχώς, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η πόλη στην οποία έμενε ήταν χτισμένη κάτω από ένα φράγμα, και στο τέλος του πρώτου μέρους της τηλεταινίας κάποιος πείθει τον πρωταγωνιστή να προδώσει την πόλη του, οπότε, ενώ αυτή δέχεται επίθεση, αυτός πάει κρυφά και ανοίγει το φράγμα ώστε τα νερά να την κατακλύσουν.
Μπορεί κάποιες από τις μνήμες μου να είναι μαλακίες, καταλαβαίνετε, έχουν περάσει πόσα χρόνια, αλλα αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων. :-)
Θέλεις να σου βάλω πυρωμένες καρφίτσες στην ουρήθρα μήπως;
Επειδή παρόμοια μου έλεγε και ο sabbattack, δες το και πες μου. :lol:
Εγώ για να καταλάβεις από τα 37 επεισόδια είδα τα 30 και μετα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Ενώ τα πρώτα 15-20 είναι πολύ γαμάτα, μετά άρχισαν να το τραβάνε από τα μαλλιά για να βγει. Ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητέυσεις μου από anime.
:lol: :lol: :rofl:
ρε διαβάζετε τα ποστς πριν γράψετε την παπαριά σας, σοβάρα. λέω ότι δεν ψάχνω το τζουμαρού και σκας ακριβώς από κάτω και λες "το τζουμαρού ψάχνεις!".
γαμώ το rocking.gr, είναι ο καρκίνος που σκοτώνει το ER.
ωραία μιας που αρχίσαμε το ψάξιμο
πρέπει να το'χω ξαναβάλει δω μέσα
πράσινο ανθρωπάκι βρωμιάρικο, έχω την εντύπωση ότι λεγόταν Mr. Bungles (δεν είναι σίγουρο αυτό), έτρωγε κάλτσες αφού πρώτα τις δοκίμαζε να δει αν κολλάνε στον τοίχο απ'τη βρώμα, ζούσε σε ένα δωμάτιο ενός τυπά, ρεψίδια κ λοιπές αντρίλες.. τι αλλα? αα έπαιζε σταρ πριν απο πινκυ κ μπρέην.
έστω φωτό ρε παίδες να συγκινηθούμε κ μεις
Δε θυμάμαι κάτι για μηχάνημα στο χέρι αλλά αυτό με το φράγμα είναι το Windaria. Εκτός και αν τα φράγματα είχαν μεγάλη επιτυχία στα καρτούν της εποχής. Το έχει και στο youtube στην ελληνική έκδοση.
Θυμάμαι ταινία με τέτοιο μηχάνημα στο χέρι και που πνίγει με αυτό ένα τέρας ή κάτι τέτοιο αλλά ήταν άλλη. Μάλιστα έδειχνε και μέσα στο "γάντι" ότι το έλεγχε (?) τραβώντας κάτι σαν σκανδάλη με τα 2 δάχτυλα.
Ok τελικά αυτό με το "γάντι" πρέπει να είναι το Dallos.
Ρε, και να μην είναι αυτό, κι αυτό το έβλεπα. Πωπω συγκουνήθηκα τωρα. :touched:
Starzinger :touched:
http://www.youtube.com/watch?v=WKsmny0Du_4
το θυμάται κανείς;