Εh, απλά τι δήλωνε λέω, δεν ξέρω τι όντως έχει παιχτεί. Υποθέτω μουρμούρα (γιατί όσο να ναι είναι χασογκόλης αν και πολύ καλός επιθετικός) κλπ
Printable View
Πάμε μωρή Σερενάρα, βαλτή του Κόκκαλη κι αυτή η επόπτης :D
edit:
soz, είχα κοιτάξει στα βιαστικά την προηγούμενη σελίδα και δεν το είδα :oops:
αν και η City είναι μεγάλη μου αγάπη δεν στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες σαν του Αντεβαγιόρ , και η ποινή επιβάλετε να είναι βαρβάτη σαν σύνολο της εμφάνισής του στο παιχνίδι (και κλοτσά και πανηγυρισμός)
''....η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έβαλε στο στόχαστρο τον παίκτη της Σίτι για το χτύπημα στον Φαν Πέρσι αλλά και για τον προκλητικό πανηγυρισμό του μπροστά από τους οπαδούς των "κανονιέρηδων" όταν πέτυχε το τρίτο γκολ των "πολιτών"...'''
εγω βασικα για τον πανυγηρισμο δε συμφωνω. δλδ οκ πηγε στους δικους μας αλλα δεν εκανε/ειπε τπτ. ενιωθε αδικημενος στο μυαλο τ κ εδωσε την απαντηση που νομιζε. σιγα τωρα. υπερβολες.
to epomeno to paratheto aytousio opos to vrika sto sport 24:
http://www.sport24.gr/html/ent/666/ent.316666.asp
το πεναλτυ που δεν δοθηκε προχτες στο Παναιτωλικος - Ολυμπιακος Βολου 2-2
apisteuto podosfairo
αγνόησε τη φαντασμαγορική μπάλα και τράβα στο 0:50.
και ποστ βιντεος οβ οφη-αστέρας ξυλίκια πλζθνξ
Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα...
Επειδή είναι έπος και είναι κρίμα να χαθεί
http://www.youtube.com/watch?v=BNokrXs4WdQ
Η κίνηση του τερματοφύλακα στο 0:35 δεν υπάρχει.
θλιψις
προσεχτε γιατι εγω τον ειπα τορογιδη και εισεπραξα τη χλευη γνωστων γραφικων γιουζερς γενικα απο το αθλετικς μιλαω.
για την Ελπιδα Χορτερου καλος ειναι.
Γάμησες ... έτσι απλά
http://4.bp.blogspot.com/_d7M6vBsebU...+Chorterou.jpg
απ το βιντεο κρινετε οτι δεν υπαρχει επαφη?
:moutza:
δεν το καταλαβα, ουτε σε ειρωνευτηκα, ουτε κοροιδεψα. εκανα μια ερωτηση.
ετσι ομως, να παιζουν τα βιντεο του Ολυμπιακου και σε νικες που μονοι σας λετε οτι δικαια εχασε ο παοκ.
arxika o PAOK de xanei pote, apla afhnei tous allous na kerdisoun kamia fora.....:twisted:
oso gia to allo, makari na eirwneuwsoun kai na koroideues, giati ama h erwthsh pou ekanes einai sobarh, tote apla apodeikneieis oti eisai pantelws hlh8ios. giati kai na peis oti yparxei "epafh" -nai...xamoureuthkan oi kaltses tous....-, de blepeis oti o gidas peftei teleiws monos tou, gyrw sto 1mish metro pio pera, orgonwntas kai me ta 2 podia ton kainourio mas xlootaphta? e xazoulh?
tsitw8hka twra kai paizoume dipla sto spiti mou. katse na ginei kamia mlkia kai 8a kapsw th plateia! :cool:
νταξ΄
Eπειδη ειμαι ανιδεος,αυτο ειναι οντως το φαουλ απο το οποιο προερχεται το δευτερο γκολ ή απλα λαικιζει ο παναθας uploader?
Δεν έγινε κατευθείαν σέντρα από το φάουλ, αλλά ναι, αυτό είναι.
kala den einai ekei to 8ema twra, as prosexan na mh to etrwgan oi dikoi mas.
pantws nai kapws etsi einai mou fainetai. to ektelei o dudu, diwxmoume, ksanapaei sto dudu, sentrarei pali kai mpainei to gkol.
μην βαρας jim,απλα δεν ειδα απολυτως τπτ απο τον αγωνα.η προστασια θα υπηρχε οπως λεγαμε ακομα και σε κατι τετοια με τον εποπτη στα 2 μετρα,δεν αμφιβαλω οτι η διστακτικοτητα που πιανει τον παοκ τα 3 τελευταια χρονια οταν προηγειται του οσφπ στην τουμπα οφειλεται εξισου σε αυτην οσο και στις περιορισμενες δυνατοτητες των παικτων.Αυτο που δεν αντεχω και εγραφα για καταστροφη χρονιας ειναι η μιρλα κατα του σαντος που σαπιζει ολο το κλιμα εντος και εκτος ομαδας.ας πουμε οτι εκτος του κακου προγραμματισμου και της ελλιπους διαχειρησης υλικου ειμαστε και υπερβολικα ατυχοι φετος να ησυχασει λιγο το κεφαλι απο τη μουρμουρα
1. Εγώ στην είπα για το Τορογίδης. Όλοι γνωστοί και γραφικοί είμαστε.
2. Δε σε παίρνει να χλευάζεις βούτες όταν έχεις τον Καραγκούνη στην ομάδα σου. Να πω ότι έλεγες για τον Ντιόγκο (που θέλει μια δεκαετία βούτας για να ισοφαρίσει τον τυπάρα-μοσχάρα) πάει κι έρχεται.
3. Το -γίδης που πέταξες, δεν αφορύσε βούτες αλλά παιχτική αξία, που το επαναλαμβάνεις και τώρα με την λαμπρή σου εκτίμηση ότι για Ελπίδα Χορτερού καλός είναι.
Βάση το 1, 2 και 3: ΛΟΛ.
το ειδα χωρις ηχο και τους περασα για βαζελους....
φτου σας αντρουτσοι μου:rofl:
μαλακες:
:facepalm:
Ειδα το βιντεο της Ελπιδας Χορτερου. Το 0:35 ειναι απο τα πιο τελεια πραγματα που εχω δει ποτε.