Αυτο. Δηλαδη το φωναζει αυτη η ψοφια συνεχεια να στεκονται στα δεξια. Νυσαφι.Quote:
Originally Posted by X
Printable View
Αυτο. Δηλαδη το φωναζει αυτη η ψοφια συνεχεια να στεκονται στα δεξια. Νυσαφι.Quote:
Originally Posted by X
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι οι γιούζερς με την καθυστερημένη άποψη έχουν αποχωρήσει όλοι π-λην του μιτσμανν και του ντάρκλιγκ αποφάσισα να αλλάξω άποωη και να πάω κι εγώ μαζί τους.
Τελίκά λοιπόν ναι.
Εγώ θα κάθομαι όπου γουστάρω.
Καλύτερα να καθυστε΄ρήσει ο άλλος στη δουλειά του όποια κι αν είναι αυτή παρά να μπω εγώ στο κόπο να σκεφτώ που είναι το δεξιά και που το αριστερά για να πάω να κάτσω.
Και όποιος δεν γουστάρει την άποψη αυτή να στείλει πιεμ που είναι να έρθουμε με τον μιτσμανν να του το πούμε από κοντά. Κατά προτίμηση στο παρκιν 9 του ΟΑΚΑ την Δευτέρα.
Στο κάραβελ δεν έχει κυλιόμενες (και τραγελαφικούς) να κάνουμε τη δουλειά μας άνετα;
Ιπποδρομίου ρε χ8εσινοί. Πάνκη πεστους.
Esu mwrh ti petagesai san th poutsa?Quote:
Originally Posted by sofi-k
διάβαζα με αγωνία τις ΜΑΛΑΚΙΑΡΕΣ που γράψατε σε 4 σελίδες όσο έλειπα, για να φτάσω στο τέλος και να γράψω για το κάραβελ, μόνο και μόνο για να δω τελικά ότι αναφέρθηκε ήδη. Η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα.
Μπορούμε να πιάσουμε το θέμα που λέει η Μίλτον. Πόσους έχουμε εδώ από αυτούς που στέκονται μπροστά στην πόρτα λεωφορείου/ τραίνου/ μετρό όταν θέλουν να μπουν και εμποδίζουν τους απο μέσα να βγουν;
Egw pantws stekomai sthn akrh k perimenw ola ta kala zwakia na katevoun prwta.. Kai safws rixnw xristopanagies otan paw na katevw k peftei mpoulouki panw mou....
και όχι μόνο μου χάλασε το άβαταρ, αλλά γιατί; Ρε κοπέλα μου Χ ο χρήστης/ η χρήστρια sofi-k συμφώνισε μαζί σου (νομίζω δηλαδή), πώς κάνεις έτσι σαν την κακογαμημένη αδερφή (c);
λίγο έλεος παιδιά, λίγο έλεος
Χεστηκαμε για τα λεωφορεια, εχουμε Μιτσμομπιλ.
Δεν ειπαμε οτι ειμαστε ζωα και γινομαστε σπαστικοι παντου, ξεκαθαρισα οτι οποιος θελει να παει απ τις κυλιομενες περπατωντας ταυτοχρονα ειναι μεγαλος τραγελαφος. Μη βγαινεται οφφ τοπικ.
Τωρα αμα η Χ παει να μπει σε κανα τρολευ μπορει να ξαπλωσω κιολας στην πορτα, δεν ειμαι βεβαιος.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAA......
:teddy:
Ama ksaplwseis esu se porta troleu,tha geirei oloklhro.. ksanaskepsou to.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
κάντε κάνα φλέημ καλό τουλάχιστον, γιατί προκοπή με τις σκάλες δε θα δούμε.
:(
:teddy:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
αρκούδια με το κιλό :teddy: :teddy: :teddy: :teddy: :teddy: