οριγκιναλ
θα με πεις ρογκεντρόλ είναι ρε φίλε , όλα ίδια ριφφσ έχουνς :P
Ε αυτό νομίζω είναι λίγο πιο ίδιο
Printable View
οριγκιναλ
θα με πεις ρογκεντρόλ είναι ρε φίλε , όλα ίδια ριφφσ έχουνς :P
Ε αυτό νομίζω είναι λίγο πιο ίδιο
Το The Kinks Kontroversy του 1965 εχει μεσα ενα κομματι, το Till the end of the day. Το βασικό ριφ ειναι ολοιδιο με το bubblegum που υπαρχει στο EVOL. Πριν το ποσταρω για κλεψια λεω κατσε μην ξεφτιλιστουμε τελειως και κοιταζω στο εσωφυλλο του EVOL. Εκεί λέει οτι το bubblegum ειναι ενος kim fowley και ειναι το εξης:
http://www.youtube.com/watch?v=TBvr_9I143U
και το βγαλε το 1968 και κλεψια-ξεκλεψια ειναι γαμωτακομματια. (οπως και ολα τα κομματια σε kontroversy και face to face)
επισης ο μυρωνας στρατης εχει ενα κομματι το οποιο δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι καρακλεψια απο army of lovers - crucified
ΕΝΤΙΤ: ευχαριστω το συνονοματο
Παίζει να έχει ξαναμπεί
https://www.youtube.com/watch?v=wW5wwi4ahLc
Προφανώς δεν είναι κλεψιά, αλλά ηθελημένο. Αλλά ας μπει εδώ γιατί είναι επίσης τρελό trivia.
Ακούμε το σήκωμα στο 2:25:
Και μετά:
Μέχρι και το break στα τύμπανα ξεσήκωσαν οι Maidenz.
Ε το λένε και οι ίδιοι, δεν είναι κλεψιά.
The music to "Forever" is a cover/arrengement of "Solveig's sang" by Norwegian composer Edward Grieg (1843-1907), with new lyrics. "Solveig's sang" is part of the incidental music from the play Peer Gynt by Henrik Ibsen (1828-1906).
οκ, πάσο. δεν έχω το σιντί, αλλά με μια γρήγορη ματιά στα credits, δεν αναφερόταν άλλο όνομα. το είδα αργότερα σε κάτι notes που δεν ήξερα αν ήταν τας μπάντας. το αγνοούμε λοιπόν.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα (στη Ρωσσια εστω) οι περισσοτεροι ξερανε απο που ηταν η οριτζιναλ μελωδια
Δεν είναι απίθανο, ο Artemyev είναι κάτι σαν τον Σοβιετικό Vangelis, είναι ο τύπος που έχει γράψει το ost του Σταλκερ ξερωγώ.
Το αστείο story είναι ότι όλη η υπόλοιπη υφήλιος μάλλον το έμαθε όταν πριν δυο βδομάδες στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών του Sochi παίχτηκε η εκδοχή των PPK - νοσταλγικός κόσμος έτρεξε να βρει το κομμάτι στο youtube μετά απο 13 χρόνια και ένας θεούλης έγραφε για τη σιβεριάδα στα σχόλια (εκεί το είδα κι εγώ).
isxiei oloi apo tous PPK to ma8ame otan eixe vgei epaize pantou
pantos oi PPK sto 12" grafoun kanonika kai ton sin8eti kai apo pio soundtrack einai h diaskevi
opos kai naxei einai terma skalomatiko kommati
ΚΑΥΛΑΝΤΕΣ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΒΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ GLADIATORS, ΌΤΑΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΝΕΟΙ.
---> 01:53 ---> Tommyknockers.