οκ ειναι χθεσινή ταινία
The Dreamers
μπορεί κάποιος να μου πει τι ήθελε να πει το τέλος? :?
Printable View
οκ ειναι χθεσινή ταινία
The Dreamers
μπορεί κάποιος να μου πει τι ήθελε να πει το τέλος? :?
σε ποιο σημείο ακριβώς. την έχω δει την ταινία 2 φορές αλλά χθες είδα την μισή και δεν θυμάμαι.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
τέλος-τέλος.
σε περίπτωση που δεν το έχει δει κάποιος:
[spoiler:3824f9ie]που μπήκε ο δρόμος στο σπίτι και βγήκαν αυτοί να πάρουνε μυρωδιά από τον Μάη και όταν πήρε ο αδερφός το μπουκάλι τον έπιασε ο αμερικάνος και του έλεγε πως δεν είναι λύση η βία και κάτι περί αγάπης χίπικες μαλακίες δλδς [για να κάνω το σχόλιό μου] και τέλος πάντων έφυγαν τα αδέρφια να τα σπάσουν και αυτός χάθηκε/χώθηκε στο πλήθος που φώναζε.[/spoiler:3824f9ie]
εγώ θα σου πω τι έγινε, λοιπόν, κοίτα να δεις:
[spoiler:ko2p2lu5]μπαίνει ο δρόμος στο σπίτι και βγαίνουν αυτοί να πάρουνε μυρωδιά από τον Μάη και όταν παίρνει ο αδερφός το μπουκάλι τον πιάνει ο αμερικάνος και του λέει πως δεν είναι λύση η βία και κάτι περί αγάπης χίπικες μαλακίες δλδς και τέλος πάντων φεύγουν τα αδέρφια να τα σπάσουν και αυτός χάνεται/χώνεται στο πλήθος που φωνάζει.[/spoiler:ko2p2lu5]
αυτό ακριβώς έγινε, τίποτα άλλο.
e3ipnades!
:(
:teddy:
Viva la muerte (1971)
http://www.imdb.com/title/tt0066530/
αποψε εχει το πρωτο μερος της τριλογιας του κοσμου το αστερι του βορρα
σημερα στις 13 και 45 στο σταρ εχει το little nicky.:touched:
Σήμερα έχει Λαζόπουλο. Στο λιλί σας θα μου πείτε. Ε, και μένα στο μπούτσο μου. Αλλά,
η φουκαριάρα η μανούλα μου δεν το χάνει με τίποτα και σήμερα έχει εσπερινό - έτσι λέει κάθε φορά που βγαίνει βράδυ ντυμένη στολισμένη - και βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα να σπάσει το σερί που κρατάει εδώ και χρόνια. Οπότε, με αγγάρεψε εμένα να της βρω το σημερινό επεισόδιο στο Ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω απ'αυτά. :-|
Βοηθήστε, είμαι απελπισμένος.
Δεν ήξερα που θα ταίριαζε καλύτερα αυτό το ποστ, ελπίζω να το δουν οι χάκερ του φόρουμ.
ε warezakia και blue-white θα ανέβει στάνταρ (το 1ο rapidshare, το 2ο torrentάδικο με εγγραφή), αν θες σου στέλνω αύριο λινκς
Θενκς κίντο =)
Θα το ψάξω λίγο μόνος μου σήμερα και αν δεν βρω άκρη μέχρι αύριο θα σου έρθω με πμ.
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΛΕΒΙΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤ1 23.30
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ
καλο είναι. Γαματο θα λεγα.