Maiden δεν κράζουμε.
Printable View
Τελειοτητα.
Απίστευτο
Εν τω μεταξύ, λέγατε για Exodus_αόριστες_ιδέες_και_αρώματα_και_γενικότερη_επίγευση_να'ούμε στο πρώτο σίνκολ... Και στο δεύτερο, το οποίο πράγματι είναι στο μεγαλύτερο μέρος του το "Toxic Waltz" απλοποιημένο...
ΜΟΥΓΓΑ!
Δε νομίζω να είναι συνειδητή η ομοιότητα των riffs. Είναι απλά το πιο basic progression ever, μι-φα και μια κατάληξη στο τέλος, όλες οι μπάντες το έχουν σε παραλλαγές άπειρες φορές. Μακάρι να άκουγαν οι Metallica λίγο Exodus, αλλά είναι μάλλον αποστασιοποιημένοι από τα metal πράγματα, με εξαίρεση τον Hammett.
Σε άλλα νέα: Διώξτε τη μαιμού από το μικρόφωνο και αναγκάστε τον Lars να κρατήσει το ride στο κιτ του. James εξαιρετικός.
https://www.youtube.com/watch?v=XkyHOu9RrTc
(Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ενσωματώσω το vid)
Aυτό το χουμε βάλει ποτέ ?
Μία απο τις 13 φορές λέει
https://www.youtube.com/watch?v=YCiAtgZxJzI
Δε θα εχουμε ποτε ReReload (ή μαλλον καλυτερα Unload), και ο λογος ειναι οι αυτοκαταστροφικες τασεις του Hetfield.
Θα ειχαμε ενα τετοιο καπου το 2001-2002, αν δεν ειχαν πεταξει στα σκουπιδια (τροπος του λεγειν) ολα τα recordings απο το Presidio που ειχαν μαζεψει απο το 2000.
Αντ'αυτου, αποφασισαν να χτισουν το δικο τους στουντιο, μπηκαν μεσα, και εγραψαν την παπαρια ολκης που ακουει στο ονομα St. Anger.
Το οποιο το καταλαβαινω, γιατι ηταν το ξεκαυλωμα τους, και γιατι ετσι μπορεσαν να συνεχισουν μετα ως μπαντα.
Θα προτιμουσα να εβγαζαν τις ιδεες σε κανονικα τραγουδια τα αλλα που ειχαν γραψει παλιοτερα (καποια απο αυτα ειναι υπεροχα - και αρκετα ειναι σκατα :P):
Spoiler
Περιμενω καλυτερα και πιο ευρηματικα σχολια απο haters αυτη τη φορα... με εχετε απογοητευσει ως τωρα.
ινβ4 σαν το φαντομ οβ δε οπερα ειναι
:dfinger::touched::dfinger:
Respect μόνο για τον Hetfield που καπνίζει την πίπα του και προσπαθεί να νιώσει τα vibes του κομματιού. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς στα 53 μας, να φτιάχνουμε μουσικούλες και να αφουγκραζόμαστε με παρόμοια διάθεση τις δημιουργίες μας. «Περνάει» και το τελείωμα του solo (04:26 κ.ε.), είναι η μόνη μελωδία του κομματιού που μπορείς να πεις ότι κομίζει κάτι.
Με τα 2 πρώτα ήμουν οκ, με το τρίτο θυμήθηκα γιατί τους έχω αφήσει εκεί που είναι
από κει και πέρα, το ρεφρεν είναι η αργή εκδοχή αυτού εδώ
Spoiler