Ζόρικες οι προπονήσεις από δω και στο εξής.
http://www.afrikansoccer.com/wp-cont...eikh-Tiote.jpg
Printable View
Ζόρικες οι προπονήσεις από δω και στο εξής.
http://www.afrikansoccer.com/wp-cont...eikh-Tiote.jpg
kala ton ipia ... newcastle respect
Χαχ, επικό ματσάκι
Νομίζω (χωρίς να 'μαι 100%) συνολικά, αλλά μιλάμε μόνο για Premier League, οπότε από '92 και μετά. Πριν είχαν μπει και 60κάτι σε μια αγωνιστική.
Ε ναι αφου λεει 20 ομαδες κι εγω μονο για Premier League καταλαβα, αλλα και παλι, ειναι 20 χρονια....
Δηλαδη αν μπουν καμια δεκαρια ακομα δε θα σπασει ποτε το ρεκορ :P
λολ, μιλάμε για τη χειρότερη διαιτησία που έχω δει ποτέ στην αγγλία, ο τύπος ήταν απίστευτος. ο Μπάρτον έπρεπε να αποβληθεί τρεις φορές (κατά το τρις ισόβια) και τελικά έβγαλε το ματς χωρίς καν μια κίτρινη, γενικά με το σκορ στο 3-0 από το δεκάλεπτο άρχιζε να αφήνει κανένα μαρκάρισμα να περάσει στο έτσι γιατί "ήταν 3-0 στο δεκάλεπτο" εδώ που τα λέμε αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο συνέχιζε τις ελεημοσύνες γιατί "έλα μωρέ, έγινε και 4-0 στο εικοσιτόσο" με αποτέλεσμα τη δεύτερη φορά που πάει να κοπεί η μπάλα στον Ντιαμπύ (όσο τέλος πάντων θεωρείται μπάλα αυτό που παίζει ο Ντιαμπύ) να τονεπιάσει από το λαιμό και αυτόν και το πουλέν μου το Νόλαν που πολύ με στεναχώρησε με το κεφαλοκλείδωμα μετά το πρώτο πέναλτυ στον Σshτζτzσschέζνυ. ο οποίος άντρακλας και παληκαράς Μπάρτον με αυτό το φοβερό χιτλερικό κούρεμα πέφτει σαν την κυρία κάπου στον Νότο τη δεκαετία του '30 που μόλις ο ζάμπλουτος καλός της γύρισε από τα χωράφια της προτείνει να παντρευτούν, για να πάρει το φάουλ από όπου φτάνουμε στο 4-4 να χαίρονται οι νέισουμς αυτού του κόσμου να μιλάμε για το βασιλιά των σπορ και το γκολ είναι η πεμπτουσία του αθλήματος eh? επίσης έχει ακυρωθεί εξωφρενικό γκολ της νιουκάσλ στην οποία έδωκε δυο "χμ, ευγενικά" πέναλτυ, ειδικά το δεύτερο μαλάκα μου είναι για μούτζες και μαϊμούδες στα εξώφυλλα και μπάνερ στο ηαρ. στις καθυστερήσεις έχει ακυρώσει και γκολ του φανΠέρσι για το οποίο όμως δεν έχω άποψη αφού στο 4-4 παράτησα την τηλεόραση, έκαμα έναν φραπέ δυο κουταλιές καφέ μισή ζάχαρη, έστριψα ένα τσιγάρο, άραξα στον υπολογιστή μου και αναρρωτήθηκα αν αυτός ο Ντάουντ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΤΑΙ;
Δεν ειδα το δευτερο πεναλτυ που λες, αλλα το πρωτο ηταν ανυπαρκτο εντελως, δε μπορω να φανταστω ποσο πιο εξωφρενικο μπορει να ειναι το δευτερο
0-1 απο μπερμινχαμ...οκ αν χανεις στην εδρα σου αυτα τα ματς τοτε .................. ................. .............
βλεπω παιχτη της λιβερπουλ 30 εκατοστα απο το τερμα με την μπαλα χωρις τερματοφυλακα , κολαει το στριμ... και λεω γκολ... ξεκολαει το στριμ δειχνει 0-0 λεω οφσαιντ θα δωσε.. και μετα ειδα το ριπλει.... ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΡΕ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Τα κατάφερε ο Μaxi!
Επίσης γελάω με Τσεχ και Ιβάνοβιτς.
PAME RE POUSTI!!!! :D