Originally Posted by
carheart
αστείο ποστ ε.
Ήμουν το Δεκέμβρη στο πρώτο νεκροταφείο και είχε πεθάνει ένας φίλος και ήμουν χάλια και δεν βλεπόμουν και δεν μπορούσα να πιστέψω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, και κάθομαι μετά να πιω τον ελληνικό και το κονιάκ, και ανάβω ένα τσιγάρο δίπλα στην οικογένεια του αποθανόντα, οι οποίοι σχεδόν είχαν πεθάνει και αυτοί, δεν μπορούσαν να κλάψουν άλλο, αλλά μπορούσαν να καπνίσουν, και μετά ήρθες εσύ και είπες "σας παρακαλώ, εδώ είναι εσωτερικός χώρος, δεν επιτρέπεται, σβήστε σας παρακαλώ το τσιγάρο σας". Το σκέφτηκα φευγαλέα εκείνη τη στιγμή μάλιστα, επειδή το μάτι μου έπεσε σε ένα γιγάντιο απαγορευτικό καπνίσματος, το σκέφτηκα που λες, που αλλού μπορεί να εμφανιστεί δίπλα σας ένας ντράγκονλορντ να σας σπάσει το παπάρι; Εκείνη τη στιγμή; Στην παραλία που πίνετε τον φραπέ σας στις διήμερες διακοπές σας; Όταν μετά το ΣΕΞ ξαπλώσετε ανάσκελα και ανάβετε το Εκείνο το Τσιγάρο, ξεμυτά ένα δρακοκεφαλάκι κάτω από το κρεβάτι και φωνάζει "μα είναι δυνατόν να καπνίζεις σε κλειστό χώρο;" , ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;