όχι όλοι μαζί μωρέ γιατί θα γίνει αχταρμάς.
Τα γλυκά ζευγαράκια που ανέφερα είχαν αυτοπροταθεί . για κάποιες από τις παρασκευές του κρύου Οκτώβρη.
σατανίλα.
Printable View
όχι όλοι μαζί μωρέ γιατί θα γίνει αχταρμάς.
Τα γλυκά ζευγαράκια που ανέφερα είχαν αυτοπροταθεί . για κάποιες από τις παρασκευές του κρύου Οκτώβρη.
σατανίλα.
Όχι, όχι, δεν έλεγα για όλοι μαζί, σαν πελάτης θα έρθω. :p Το point ήταν κυρίως ότι δεν με πειράζει προσωπικά για την συγκεκριμένη ημερομηνία, ας αποφασίσουν ο amnesiac με τον nothingman και εμείς γενικώς είμαστε ευέλικτοι!
Λογικά θα περάσω κι εγώ.
θα ρθω, οποιο και να ειναι το διδυμο αν και προτιμω τους (ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ).
μπορει να περασω για ενα warm up ξεφτιλικι
Να ενημερώσω τους οπαδούς ότι αυτή τη στιγμή με το DJ Tipotanthrwpos_666 εξετάζουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και όταν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Πορν σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου ο μάνατζερ για να κανονίσει τις λεπτομέρειες (απαιτήσεις dj, προσκλήσεις, έλεγχο χώρου κτλ).
Today 12:59 <nothingman> καλή φάση αμνήζιακ ΜΠΡΟ, αποφασίσαμε πότε;
Today 12:59 <Amnesiac.> ναθινμαν το μονο προβλημα μου ειναι η Λαρισα
Today 12:59 <Amnesiac.> τι θα ελεγες για 29 Οκτωβριου που θα λειπει και ο κοσμος;
Today 13:00 <nothingman> οκέι.
Today 13:01 <nothingman> ανακοίνωσέ το στις Αρχές.
ωραίος ΦΙΛΕ.
ανακοινώνουμε λοιπόν μπόσμο=κόμτε (χρόνια πολλά!~!~!) παρασκευή 22 ΟΚΤ.
νόθινμαν-μπαρκισιακ παρασκευή 29 ΟΚΤ.
αύριο είναι ελεύθερο το theme night.
σαςαγαπω.
Θα επαιζα εγω Γκοσπελ, αλλα εχω μια κοινωνικη υποχρεωσις.
Κόμη, δώσε το παρών!
υπάρχει περίπτωση να τον έχουν απαγάγει τα Βριλ
Δω είμαι! Και θα είμαι κι εκεί αύριο! Σόρυ που σας αφήνω χωρίς ενημερώσεις αλλά δεν προλαβαίνω να κάθομαι πολύ στο πισι. Κατά τα άλλα εγώ παίζει να μην πάω Mayhem, αλλά ας είναι ο chriss boss εκεί από 11 να ξεκινήσει κανονικά, και είτε έρχομαι και εγώ και το πάμε εναλλάξ, ή χώνομαι λίγο αργότερα.
Μπορεί να φέρω γυναίκες.
ποιος μούτζωσε, τρεις έφερα.