ε γενικά ότι είπε ο amnesiac
μας έκατσε μία φάση κ βάλαμε γκολ - αν κ είχαμε θεωρητικά άλλη μια ευκαιρία (σέντρα Ζαϊρί κ σουτ Ντουντού στις μπεκάτσες :P) - όπως κ αυτοί στην αρχή
anyway στην Arsenal τώρα πάμε για όβερ :grin:
Printable View
ε γενικά ότι είπε ο amnesiac
μας έκατσε μία φάση κ βάλαμε γκολ - αν κ είχαμε θεωρητικά άλλη μια ευκαιρία (σέντρα Ζαϊρί κ σουτ Ντουντού στις μπεκάτσες :P) - όπως κ αυτοί στην αρχή
anyway στην Arsenal τώρα πάμε για όβερ :grin:
A!
Lol @ εμφάνιση Άρσεναλ!
Καθυστερημένοι βλάκες στη Nike που έφτιαξαν φανέλα που θυμίζει sp*rs.
Bέβαια, ούτε τους δικούς μας τους καταλαβαίνω που τη δέχτηκαν, αλλά οκ.
Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αναφέρεσαι στη φανέλα ως εμφάνιση, αλλά στο πώς παίξαμε ως εμφάνιση, αλλά έπρεπε να πέσει το χώσιμο either way.
Στη φανέλα αναφέρομαι, ριγέ πουκαμισάκι! :P
κλασική φανέλα baseball. :headbang:
Πεφτω για υπνο πηγε 5. Βρειτε μου σας παρακαλω λινκ να δω το ματς ονλαιν. Θα εχω Κβαντομηχανικη εκεινη την ωρα και δεν παλευεται με τιποτα, ολοι κανουν κατι αλλο απο το να παρακολουθουν το μαθημα.
:gademis:
καλή τύχη
αιωρειται η αγγλικη ψωλη πανω απο το εμιρειτς...σκεφτομουν να παω να στηριξω διπλα μου ειναι αλλα δε δινω 40 λιρες
Πήγαινε ρε, πότε θα ξαναδείς τέτοιο πράγμα; Αλλά 40 λίρες το φθηνότερο;:-?
λογο cl ή ετσι ειναι γενικα;και γενικα τι να λεμε τωρα,εχεις δει τι πληρωνεις για να απολαυσεις ΣΟΥΠΕΡλιγκ;lol
apo oti eixa koitaksei gia matsakia west ham(nai lol tha mou peite alla einai latreia :P) ta fthinotera gia premier itan 30 i 35 an thymamai kala...autes oi times einai profanws gia ta mats me tous psiloanyparktous antipalous....
gia to derby me tottenham kai me megalyteres omades ksekinousan apo 40i 45
ελληνικη δε θα ειναι σιγουρα παντως
την έχουμε αφήσει στην Ελλάδα, ευχαριστώ για την αναμενόμενη πάσα.
χαχ λες και που πηρες την πασα την αξιοποιησες