πινκ, άλλα 20 και σε φτάνω.
σε άλλα νέα, πήραμε τα λεφτά απο την easyjet πριν λιγες μερες, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
Printable View
πινκ, άλλα 20 και σε φτάνω.
σε άλλα νέα, πήραμε τα λεφτά απο την easyjet πριν λιγες μερες, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
Τις φάπες ο ιδιοκτήτης της κάρτας της πήρε ή επί πιστώσει :P;
Γιατί να τις πάρει; Α, έχασα την κάρτα μου. Αυτή στην οποία επεστράφησαν τα λεφτά. Μόλις!
Μαλάκες καταλαβαίνετε για τι άτομο μιλάμε; Να πως ενα MLR μπορεί να γίνει άνετα FML μονο και μονο για το οτι εχω επαφες μ'αυτον τον τυπο!
(σημερα ηταν να παρω τα λεφτα)
1ος μισθος μετα απο 2 χρονια. 1ος μισθος του μεταναστη.
2 xronia ti ekanes?
με μια δοση ειλικρινειας, σε γενικες γραμμες το σκατο μου παξιμαδι...Ειχα την τυχΗ να μην πληρωνομαι για 1 χρονο και με το που μου τα δωσαν μαζεμενα, εφυγα. Πουλησα και το μηχανακι, η κοπελα μου επισης δουλευε και καναμε τρελλη οικονομια γενικα.
Περασα επιτελους το δυσκολοτερο μαθημα(δλδ καθηγητη) της σκολης, ενω ειχα γραψει μονο 1 ερωτηση, οτιναναι δλδ, αλλα σας αγαπαω ολους και ολες. =D
δεν σπουδαζω,δεν δουλευω,ξυπναω μεσημερι,ειμαι ενα παρασιτο.ζω το ονειρο σας.
ΕΙΜΑΙ MODERATOR ΣΤΟ ER
MLR
αποχωρω μεχρι να το εμπεδωσω καλα
ΤΑ ΧΑΝΩ, ΤΡΕΛΑΝΩ
Aλλάζω ομάδα στην ίδια εταιρεία που μεταφράζεται σε 2-3 βδομάδες χαλαρά (9-5) για το "handover" και 2 βδομάδες διακοπές κατά Πάσχα μεριά "για να γεμίσω μπαταρίες" και να γυρίσω ανανεωμένος και γενικότερα γαμάτος. Επίσης η νέα ομάδα τρελή αναβάθμιση σε σχέση με την παλιά, ξεφορτώνομαι πολλούς ηλίθιους από το κεφάλι μου και γουστάρω.
Αλλά το τρου MLR είναι αύριο συναυλία Paradise Lost που θα παίξουν όλο το Draconian. \m/
αμαξι πηρες?