Re: Κύπελλο UEFA 2008-2009
Δηλαδή είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι στο ημίχρονο ο Πατσατζόγλου πλησίασε τον Όσκαρ και του είπε "ψιτ μικρέ, βάλεσ ένα γκολ από μακριά και θα παίζεις μόνιμα βασικός. Και γω το ίδιο έκανα λολ" ; Κατά τα άλλα τα είπαν οι από πάνω, αλλά ρε παιδία έλεος, άναψε φωτοβολίδα στο γκολ του Όσκαρ
Quote:
Originally Posted by GG*
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ
Α λάθος μου, κουόταρα το τζιτζίκι σε λάθος θρεντ.
Μάλλον. :mrgreen:
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυ πισω σε σχεση με τα ευρωπαικα δηλωσε ο Βαλβερδε!!φαινεται δεν βλεπει τσαμπιονς λιγκ.
αφού το ch l φέτος είναι για τον πούτσο... ουέφα κ ελληνικό. μόνο εσείς.
κατά τα άλλα με το ματς δεν ασχολήθηκα. το έχω ξαναδεί το έργο και μάλιστα πολλές φορές.
πούτσα κ στη ρώμη στην ευρωλίγκα
O Gauros einai pragmatika tragikos dhmiourgika xwris Galleti.Iktos
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΩΡΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΚΛΕΙΕ Η ΜΙΛΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ :lol: :lol: :lol:
ROFLOL
Εχω λιωσει με τις τελευταιες δυο σελιδες ρε μλκ, εχει μια σειρα απο μονολογους βαζελων. Που να μην ειχα φτιαξει θρεντ ρε γμτ. Τα σπατε πραγματικα ρε παιδια. Δηλαδη μακαρι να γινοταν με καποιο τροπο ο αποκλεισμος μιας ομαδας απο καποιο κυπελλο να σημαινε οτι θα συνεχισει να παιζει, να βλεπω τον Ολυμπιακο να αποκλειεται 5 φορες στην ιδια σεζον απο Τσαμπιονς Λιγκ/ΟΥΕΦΑ για να απολαμβανω αυτα τα ποστ.
ευχαριστουμε! παντα τετοια.
Πάντως φέτος καλά τα καταφέρατε με τις δύο φορές.
Ίσως αν ο τελευταίος του ουέφα συνέχιζε ιντερτότο... :roll: :roll:
5 ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ 4 ΣΤΗ ΧΕΡΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
Ρε Φίξξξερ...
1) Κι εσείς τα κάνετε(άσχετα αν δεν τα κάνετε για κοροϊδία αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού κλπ κλπ)
2) Δεν είδα ούτε έναν γαύρο να μιλάει για το ουέφα(χαχα)
3) Θες σχολιασμό του αγώνα; Της απόδοσης του γαύρου; Που αν βάλω τον Τάκη τον κουλό να παίξει προ(προ με το μύτη, με το στόμα, με το πόδι και άλλες καλλιτεχνίες) καλύτερο θέαμα από τον γαύρο χτες θα αποδώσει;
Ειλικρινά, γελάει η Ευρώπη όλη με εσάς. Συνεχίστε να παίρνετε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα κλπ κλπ, αλλά πλζ, φτάνει πια με τον ευρωπαϊκό διασυρμό. Απλά να μην κατεβαίνετε, σαν την Ιταλία στη γιουροβίζιον ένα πράμα.
ΥΓ: Εγώ γελάω με τα ποστς των γαύρων καμπόσες σελίδες πίσω που λέγαν "δεν πειράζει η τριάρα στο Καραϊσκάκη, αφού η Μίλαν θα περάσει". Τώρα τι θα λέτε; :mrgreen:
τι γελάς ρε? αφού το "μάη θα είναι ωραία"
Και συνεχιζουν! Ειναι συγκινητικοι. :touched:
Και το Μάη θα είναι ωραία, με την κούπα στον Περαία :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Και συνεχιζουν! Ειναι συγκινητικοι. :touched:
δε σε χάλασε