Γροθιαν κλαμπ τα ντοθρακι ρε βλασφημε?!
Printable View
Γροθιαν κλαμπ τα ντοθρακι ρε βλασφημε?!
Μπορω να στο πω και βλαχικα: φουτζ νταοα.
Για ρίξε ένα link το λεξικό :P
Spoiler
lol
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Αυτός μοιάζει και λίγο με house, θου κύριε.
Εγώ είδα την σειρά καπάκι αφού διάβασα το πρώτο βιβλίο και στεναχωρήθηκα γιατί ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί είχαν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όμως υπήρξε φίνο χαβανέζικο γκομενάκι που εβγαζε άναρθρες κραυγές και αυτό με κράτησε ως το τέλος.
Νομίζω πως αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο θα έβλεπα τη σειρά με μικρό ενδιαφέρον, δεν θα αντιλαμβανόμουν ποτέ τους χαρακτήρες και θα στηριζόμουν μόνο στο σασπενς και το σεξ και άλλες ξένες λέξεις.
Γενικά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η σκηνοθεσία. Το βιβλίο είναι ωμό όχι γιατι εχει σεξ και βια αλλά γιατι δεν χαρίζει τίποτα στους χαρακτήρες, κανείς δεν ειναι τέλειος και οι περισσότεροι είναι και απελπισμένοι οπότε μεγεθυνεται το εφέ. Στη σειρά έντυσαν την daenerys σαν την σακίρα, φρόντισαν τα μαλλάκια της να μην παθουν τίποτα και τα ρούχα να εφαρμόζουν. Έβαλαν στον ρόλο του Τύριον τον πιο όμορφο νάνο ηθοποιό που μπόρεσαν να βρουν, οι λύκοι δεν είναι πουθενά και όταν έιναι γαυγίζουν, οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι καθαροί και καλοχτενισμένοι, οι φυλακισμένοι δεν παρακαλούν για φαγητό και νερό και οι μελλοθανατοι κλαινε σαν να έμαθαν πως πέθανε ο σκύλος τους και τίποτα παραπάνω. Γενικά δεν θα με πείραζε αν όλα αυτά ήταν έτσι και στο βιβλίο, αλλά δεν είναι, με αποτέλεσμα η σειρά να μου χαλάει το γκροτέσκο φίλινγκ του βιβλίου. Οι σκηνές που δεν προχωρούν την πλοκή στο βιβλίο είναι αυτές που μας επιτρεπουν να γνωρίσουμε τους χαρακτηρες καλύτερα και είναι αυτές που λείπουν στη σειρά.
Εννοείται πως περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν και όλα αυτά, κουβέντα να γίνεται.
Είναι πιο ακριβοί οι άσχημοι νάνοι; :ρ
George R.R. Martin γαμω την παναγια σου. Και εδω. Ετσι.
Μου αρέσει που για να τον βρίσεις γράφεις το όνομα με τα middle names και όλα. Έτσι για να κρατάμε τους τύπους ακόμα και στα καντήλια.