off topic
Η συνέλευση των φοιτητών της 4ης Οκτωβρίου αποφάσισε την κατάληψη της Σχολής μέχρι την Τετάρτη 12/10/2011.
Επομένως η εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου ματαιώνεται.
Πτυχίο ποτέ, τουλάχιστον όμως θα κάνουμε Χριστούγεννα σπίτια μας!
Printable View
Εξέταση Μηχανική ΙΙ fun facts :
1)Δίνω 19:00-21:30(ο καθηγητής δεν αφήνει κανένα να φύγει πριν τις 20:30)
2)βγήκε ανακοίνωση ότι έχει λεωφορεία μέχρι 21:00(@@,το πολύ να έχει μέχρι 20:30)
3)Σήμερα έμαθα ότι οι σημειώσεις που έχω είναι παλιές και δεν θα πέσει κάτι από αυτές,βέβαια δεν είχα πολυδιαβάσει
4)Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να περάσω το μάθημα,γιατί το παίρνει μία καριόλα που δεν περνάει κανέναν
5)Το σημερινό είναι προαπαιτούμενο για μπετό ΙΙ και παρόλο που έχω περάσει μπετό Ι δε θα μπορέσω να το πάρω
:smile:
αν δεν ελεγες αυτο με το μπετο στο τελος θα ειμουν βεβαιος οτι εισαι στο Φυσικο Αθηνας.
7 στα 8. Καλά είμαστε.
Σιγά μην περνούσε κατάληψη για μετά τις 18/9 σ' εμας.
έσπασε η κατάληψη προχτές και από βδομάδα ξεκινάει η εξεταστική που χάθηκε...μέχρι τις 23
φμλ
Eksetastikokatathlipsi kai ahdia σε τέτοιο βαθμό ώστε να μη νιώθω τη παραμικρή ικανοποίηση που πέρασα μάθημα το οποίο εξετάζεται από βιβλίο που έχει γράψει ο πιο σιχαμένος άνθρωπος έβερ.
Καθηγητής ακροδεξιός χωμένος στη νέαδημοκρατία όσο δε πάει -κάποτε τον προόριζαν για υπουργό γεωργίας-, νοοτροπία φουλ υιοθετημένη από αμέρικα, φιλελεύθερος στο κόκκαλο, δημιουργός αντίστοιχου τμήματος με το δικό μου στην ορεστιάδα για να προωθεί προσωπικά του συμφέροντα και να στρατολογεί κόσμο, επί προεδρίας του όποιος ήταν δαπάρα είχε 25 μαθήματα μίνιμουμ περασμένα με 10. (Η σχολή μου έχει 67) Φήμες τον θέλουν βασανιστή επί χούντας.
Αυτό το σίχαμα λοιπόν, έγραψε βιβλίο για ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της σχολής, δασική πολιτική. Όποιος το διαβάσει και έχει στοιχειώδη αντίληψη του τι γίνεται γύρω του, μπορεί εύκολα να καταλάβει τη σαπίλα της γραφής του.
Και η μεγαλύτερη μαλακία είναι πως έχει πεθάνει και η γαμημένη σκιά του παραμένει πάνω από τη σχολή.
ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑΚΤΑΚΤ
Επειδή δεν ήξερα σε ποιό άλλο thread ν' αποτανθώ και, ναι, ξέρω πως δεν έχει άμεση σχέση με εξεταστικο-κατάθλιψη, αν και το να θέλει να διαγραφεί κανείς από την σχολή του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καταθλιπτικό, μήπως ξέρει κανείς ή καμιά σας αν το ΗΜΜΥ Χανίων τελεί υπό κατάληψη; Γιατί προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο, δίχως κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. Ευχαριστώ.
Μέχρι τις 20.
http://katalipsipolkritis.blogspot.com/
Thanks, έμπαινα να κάνω edit το post μου, καθώς μόλις πριν από λίγο κοιτούσα αυτόν ακριβώς τον σύνδεσμο! :P
μακρια απο το ΗΜΜΥ χανιων.αλυσιδες,προτζεκτ,μη κατοχυρωμενα εργαστηρια και προτζεκτ,εντατικοποηση και μαλακες καθηγητες σου εγγυωνται οτι δεν θα παρεις πτυχιο ποτε.
μη μπλεξετε με αυτα τα πραγματα
έπρεπε να μου το πείς πριν 4 χρόνια! :D
φυσικη 2 -21/10,
πετρογραφια1- 22/10,
πετρογραφια2 - 23/10,
ιζηματολογια-26/10
χαιρετατε μου το πτυχιο ολοι μαζι
Εμένα είναι φάση:
Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Και το σημερινό μάθημα έχει από τα πιο κακογραμμένα συγγράμματα του κόσμου+ δεν παίζουν σημειώσεις.
ΣΑΕ αύριο. Πρώτη και δοκιμαστική καθαρά, πάμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Τελευταία εξέταση με ανοιχτές σημειώσεις :(