mipos eixes valei san titlo "nipple piercing" 'i kati pou periexei le3ei "jizz"?
giati k emena paliotera mou exoun diagrapsei sxedia alla otan ta anevasa me diaforetiko ;i k xoris titlo den ta prose3e kaneis.
Printable View
χθες ηταν η πρωτη φορα που ακουσα το ντισκο παρτιζανι και γουσταρα κιολας.
βεβαιως χθες επεσα και στην θαλασσα με τα ρουχα,δεν αποτελει δηλαδη κριτηριο νηφαλιοτητας ο πιο πανω χορος που εριξα.
τον γιαννη τον αιχμαλωτισαν τα σουβλακια του χτες...χεστα
ειχε καλη επιτυχεσα τελικα?
επιτυχια?η απολυτη ισοπεδωση,ισοπεδωνει χαλαρα το 95% των παρτυ που εχω παει.
σε περιμενα.με προδωσες.
την παρασκευη οταν καταφερα να τον βρω στο τηλ τον πετυχα να γυρναει απο χαλκιδικι...ειχε παει με κατι Newcastle-ζους
ε μετα με πηρε και με λεει θα λειπουν οι δικοι του και πρεπει να κρατησει μονος του την σουβλακερι
βασικα παπαριτσες...μαλλον βαριοτανε
εγω τι να κανα ρε...να ρχομανε με το scooter?οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι κοκκινο και θα με το σπαγατε
κρετινοι
χαχαχα
καλα,θα προσπαθησω να κανω μια επισκεψη μεσα στην βδομαδα,μπεσα τωρα.
να σου φερω και το δισκακι swans και τα dvd.
ο κρετινισμος χθες χτυπησε τιλτ.
οχι μεσα στη βδομαδα ρε...την τριτη ανεβαινω Λαιλια για χιππισμο με κατι ναρκωτικομανεις κακοποιους οποτε θα πεσει φωτια και λαβρα στον εγκεφαλο και δε ξερω ποτε θα συνελθω
θα σε πω αμα ειναι απο την επομενη...εκτος κι αν εχω δυνατο εγκεφαλο τελικα
2 ΓΥΑΛΑΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ
ΠΟΥΛΗΣΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΡΑ.
http://www.entertonement.com/clips/k...fm--no-message
Ένας προικισμένος σινγκλ αφήνει μηνύματα αγάπης στον τηλεφωνητή τύπισσας που απ' ότι φαίνεται τον φτύνει.
Quote:
Now I understand if you've got other issues, like maybe you're not playing games, maybe you’ve had I don't know… maybe you were abused in childhood?…Maybe your mother has cancer, you're going to chemo…
χαχαχαχαχαχαχα. θεος.
έχει σκοτεινιάσει ο τόπος, πέφτουν στάχτες και βρωμάει καμμένο.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΠΙΑ;;;
ΠΟΥ?
Κοψοφλεβισμος στο ζενιθ κι ετς.