Δεν ξέρω ποια θα ήταν η άποψη μου αν το ζούσα από μέσα αυτό, αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ψιλοαπαίσιο.
Printable View
Δεν ξέρω ποια θα ήταν η άποψη μου αν το ζούσα από μέσα αυτό, αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ψιλοαπαίσιο.
εγω θα χορευα τσαρλεστον στο χιονισμενο τοπιο πηγαινοντας καθε μερα για τη δουλεια, με το πιστο μου σκιουρι που θα μιλαει, αγκαλια.
Χρόνια πολλά Kuolema!
χρονια πολλα κουολεμα...Συμφωνω με ενι μονο που εμεις εδω δεν βλεπουμε ηλιο απο οκτωβρη ως μαρτη. Και εχουν και πιο ζορικο χειμωνα Βερολινο απ οτι ξερω. Εμεις περσι φτασαμε ενα ποταπο -9. Και φυσικα ειμαι στο πανεπιστημιο κανονικα.
Πληροφοριακά παντως, δεν μουτζώνω εγώ εσάς που θέλετε ήλιο, μάλλον κάποιος μπαίνει και τους μουτζώνει όλους.
ούτε εγώ, αν κ έχετε άδικο
Εγώ σας μουτζώνω όλους.
Για πάρτη σου γιουλίτσα μου :pink:
Ε δεν εγινε και τιποτα με μια μουτζα...μην σου πω και με 20!
ποθτάνα εφορία. ή πλερώ 8500 γιούροζ ή περιμένεις 2μισυ μήνες ακόμα με το μαγαζί κλειστόν.:sad:
κανει ζεστη ..
χιονιζει και το στρωσε
Χρόνια πολλά Νιούροσκρατς! Θα είμαι Ξάνθη το ΣΚ έλα να με κεράσεις για τη γιορτή σου :P
3η μερα που χιονιζει. Αρχιζει να γινεται ενοχλητικο...
μου λένε θα πάμε για καφέ στο Αιγάλεω σε μια καφετέρια που πάνε μόνο φοιτητές, οπότε δεν είναι κυριλέ.
όταν ακούω φοιτητόκοσμος, το μυαλό μου πάει στον Τηνιακό, αλλά με πάνε στο ALEA (?!) ή κάπως έτσι στο μπαρουτάδικο.
εσείς των δυτικών πείτε πλζ γιατί ακόμα τσακωνόμαστε επί του θέματος.
στο alea πάνε οννεδίτες φοιτητές ή όλοι οι φοιτητές του ΤΕΙ!?
alea ειναι κυριλε καφετερια τι φοιτηταρια και μαλακιες σου λενε. Τεσπα δεν εχει face control και τετοια αλλα οκ. Go girl
με έχουν βρει αθώα ρε μλκ κ με κοροϊδεύουν οι καριόλες!
ρε το αστείο είναι πως πήγαμε και με το που το είδα άρχισα να σχόλια.
κάτσαμε κιόλας γιατί με έχουν πει πολλές φορές περίεργη και ήμουν και κουρασμένη βασικά από δουλειές πριν.
οπότε τα έβλεπα/βλέπαμε και μου λέγε συνέχεια αυτή που την πρότεινε πως όχι, έρχονται φοιτητές.
Υπάρχουν πολλών ειδών φοιτητές :roll:
http://dinosayros.blogspot.com/2010/...g-post_26.html
αποκοδικοποιήθηκε το DNA του Οζζυ
Το δικό σου πάλι φοβούνται να το ψαχουλέψουν.
εντάξει, πιστεύω πως δεν θα με ξαναβγάλουν τα βήματα μου εκεί... αν χρειαστεί όμως να βρεθώ ξανά αιγάλεω γενικότερα θα χτυπήσω.
επειδη δεν 8ελω να το βαλω στο fml (παντα παιζει η ελπιδα), τοιχος δωματιου απο υγρασια/βροχες πηρε νερα, φουσκωσε κλπ, το παιρνω χαμπαρι σημερα χαραματα που γυριζω σπιτι, κ γαμω τις φασεις ΓΙΑΤΙ εκει ακριβως εχω τα βινυλια μου... και τα 2 πικαπ ειναι δεμενα και απο8ηκευμενα οποτε δεν παιζει τροπος για να μα8ω αν ειναι εντα3ει οι δισκοι μου (8α μου πεις και σιγα πως κανεις ετσι, αλλα με δισκομαζω3η παιζει ερωτας)... ))): εννοειται οτι ειναι σε πλαστικες 8ηκες οι περισσοτεροι (δισκοι=η μοναδικη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ που σεβομαστε και φροντιζουμε οσο ενα βρεφος με προδερμ) αλλα ας πει κανας γνωστης αν 3ερει οτι δεν παιζει 8εμα, εστω στο παραμικρο... δεν εχω ιδεα ποσον καιρο ειχε παρει νερα ο τοιχος κ ποσο εχουν μεινει κοντα σε υγρασιες κλπ... danke εκ των προτερων στους απαντωντες.
οι πλακες δεν παθαινουν τιποτα...τα οξωφυλλα δες αμα πηρε κανενα υγρασια...
εκτος και αν τα πλαστικα τα εχεις περασμενα κοντρα οποτε εισαι οκ
ελα ρε 00i00, να σαι καλα για την απαντηση! (φαινεται "νιω8εις" ομοιως q: ) καλο αυτο για τις πλακες κ 'γω ελεγα οτι 8α 'μαι υπερβολικη.. απο τα ε3ωφυλλα μερικα εχουν παρει υγρασια φαση "ψιλοσκευρωμα", αλλα 8α το 3επερασουμε ψυχολογικα - οι απο μεσα δισκοι ειχαν πλειστοι πλαστικοκαλυμα! οταν λες "κοντρα" για τα πλαστικα τι εννοεις?
εννοαω να τα περνας απο το ανοιγμα του δισκου...οχι απο την ραχη
να μην μπαινουν σκονες κλπ...οπως και τον εσωτερικος φακελος
ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: "ΜΑΝΟΥΛΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΟΣΕΝΤΟΝΙ".ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ, ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,......ΣΤΟ......ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ "ΜΑΝΟΥΛΑ..Σ'ΑΓΑΠΩ....." ΑΦΗΣΕ ......ΤΟ Κ ΕΣΥ ΜΙΑ ΩΡΑΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ,ΔΕΙΞΕ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ KATA THΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
Την Πεμπτη πηγα στο New Jersey σε σπιτι φιλου μου που μας ειχαν καλεσει οι γονεις του για Thanksgiving και πριν φαμε στο τεραστιο κλασικο αμερικανικο τραπεζι με τη γαλοπουλα, τους εβαλα ολους να πουμε για τι ειμαστε ευγνωμονες στη ζωη μας γενικα και στη χρονια που περασε συγκεκριμενα. Ηταν πολυ συγκινητικα.
κάνα κουτσομπολιό?
Ο Αξελ ο Πορτορικανος τα εχει εδω και 5 μηνες με την Ελενα απο τα Σκοπια και το κρατουσαν κρυφο
εννοεις Β. Μακεδονια;
Αυτη η ΚΑΡΙΟΛΑ ετσι την λεει και μαλιστα χωρις το βορεια. Αλλα εγω παντα ως Σκοπια αναφερομαι ως σωστος ΕΛΛΗΝΑΣ.