πρέπει να είναι ρελή παιχτούρα πάντως, αν και έχω ακούσει οτι έχει λίγο περίεργο χαρακτήρα...
Printable View
πρέπει να είναι ρελή παιχτούρα πάντως, αν και έχω ακούσει οτι έχει λίγο περίεργο χαρακτήρα...
Γενικα δεν τον παω αλλα αν αληθευει οτι ο Πετρακης (Κοκκαλης) δηλωσε σε εκπομπη (Ευαγγελατος?) οτι ο Ζηκος "φαινεται οτι εχει καλη οσφρηση" πεφτω κατω απ το τραπεζι, ΤΩΡΑ.
Κατα τ αλλα τον εχουν παρει ολοι στο ψιλο τον μονεγασκο.
edw xanoume ton Ledesma gia 2 mhnes kai katheste kai asxoleiste me malakies!!! :(
ενα μηνα θα λειπει. 2 με τιποτα.
Ντέρμπυ χωρίς τον Λεντέσμα λένε... :(
To eipe ontos!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ο οσφπ δεν πήρε με 3-4 εκ e τον Delgado και θα δώσει 5 για το μισό μπελούσι? Τόσο παιχτούρα είναι? Και ο Delgado αν είναι αυτός που έπαιζε στην ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής, γιατί με τους Delgado δε βγαίνει άκρη - είναι πολλοί, παιχτούρα είναι.
έλα ντε, άντε βγάλε άκρη...
πάντως πολύ αισιόδοξες τις βλέπω τις εφημερίδες για τον Μπελούτσι. Εγώ πριν τον δω αεροδρόμιο δεν πιστεύω τίποτα.
Αυτός είναι ναι. Το 8 αν θυμάμαι καλά; Δεν τον ήξερα κιόλας τότε και τον είχα δει στην Πάτρα να πετάει δυο γκολάκια σε Ρωσσία και είχα γουστάρει. Αλλά από ότι λένε οι πηγές μου, άλλη κλάση ο Μπελούσι. Θα δείξει. Τους βλέπω να χώνονται όμορφα για τη μεταγραφή και αυτό είναι που μετράει. Φέρτε και Σωτηράκη μετά ε.Quote:
Originally Posted by wino
να δω κυργιακο να αποθεώνεται απο την εφτα και τι στον κοσμο
na dw kyrgiako "partener" me atza kai ti ston kosmo!
xehnate oti o kafes synhphrxe me ton karembe sthn idia endekada eh?
:) :D :)
Υπάρχει κανας βάζελος που να θέλει το Σωτηράκη πίσω στη Λεωφόρο? Εμένα δε θα με χάλαγε.
σωστό και αυτό...
η εφτα δεν αποθεωνει τον Κυριακο κι αυτο ειναι το μονο σιγουρο στην υποθεση.
Επισης δεν βλεπω να γινει και γενικα κινηση για στοπερ. Παρα τους τραυματισμους φετος, γενικα, φανηκε οτι δε χρειαζεται κιολας.