WTF!?!?
Spoiler
Printable View
WTF!?!?
Spoiler
μην αγχώνεσαι, μέσα στη βδομάδα θα έχει έρθει
@ 00i00
:\
τέρμα φέηκ αλλά γελάω με τα κόμμεντς:
how sad...he never got ahead in life.
If I were him I'd be going to hookers trying to get some head.
''The release of the highly individual mugshot online caused a flurry of conjecture over whether the photos were faked.
But a spokeswoman from the Miami-Dade County Pre-Trial Detention Center said she saw the suspect while he was being processed.''
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...half-head.html
και το παπελι της μπατσαριας...
Spoiler
πανω αριστερα...half a head
den einai feik, tis proalles diavaza kapou sxetika me enan pou eixe meinei etsi apo poli ksilo sto uk (eixe k fwtos), mi me kanete na psaksw gia links.
χμμμμ πολύ ενδιαφέρον αυτό κεφάλι! Μeanwhile, back in the 1940s...
φέτος θα συνταχθώ με τους ban winter χρήστες, δεν είναι κατάσταση αυτη
πφφφφφ!!!
3-4 μερούλες ακόμα, να μπει το πορτάκι της γάτας, και μετά έχω συνεννοηθεί να κάνει κρύο και εδώ.
η άλλη λύση είναι να σταματήσω να έρχομαι ελλάδα
αμεσως και συ!!!!!!!!!!!!
απορριπτεται αυτο.
Βαης, γιατι απλα να μην κανει παγετο εδω να παγωσει η γατ..........................
πφφ, οκ.
μωρέ, η γάτα να παγώσει (λέμε τώρα), εγώ τι φταίω που έχω ανοιχτά πες μου;!
μπορεις να καρφωσεις τη γατα στις 4 γωνιες της τρυπας του πορτακιου (σικ) και ετσι με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.
..and the cat gets it.
Ποστ.
moutza thread run complete.
menumission accomplished.
Τέλειος ο καιρός σήμερα. Αυτή η συννεφιά με μελαγχολεί.
Spoiler
μόνο καλοκαίρι ρε! \m/
κουκούλωμα στο κρεβάτι λέμε.-
πάντως εδώ φέτος μέχρι τώρα μια χαρά
τρωτε ολοι φασκελο, χειμωνας ουμπερ αλλες, μακαρι να πεσει 20 βαθμους μεχρι το βραδυ.
ε όχι και 20
ante re milate kai gia xeimona me 18 kai 20 vathmous. ARXONTES eiste.
πηρα την δοση μου απο χειμωνα στην ολλανδια και εχω να πω.
ΜΠΑΝ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΟΥΙΝΤΕΡ
katse. thn allh vdomada moupane oi ithageneis perimenoume -10
νε
κι αν παει όπως πέρυσι, ασάλιωτο μέχρι Μάρτιο
Εχοντας βαση τη Γλασκωβη εχουμε κανονισει να κανουμε 1χρονια Εδιμβουργο.
Χοστελ δε βρισκουμε για ενα βραδυ και οι παλαβοι οι φιλοι μ λενε να μεινουμε σε καμπινγκ.
Ειναι τοσο ηλιθια ιδεα που μπορει να πω και ναι.
Και ενα μηνα μετα εχω να παω Ελσινκι.
Μη μου λετε για χειμωνα.
Δεν ξέρω τι κάνει ο καιρός εκεί που είστε, εδώ πάντως ο χειμώνας δεν ξεκίνησε ακόμα.
Εγω απολαμβανω χωρις μπουφαν ΟΛΟ το Νοεμβρη (ψεμματα, επρεπε να φορεσω 2-3 μερες) γιατι ξερω πολυ καλα τι με περιμενει τον γαμημενο Δεκεμβρη και το χαιρομαι οσο μπορω.
Ban Winter ειμαστε εννοειται, για το μπουτσο οτιδηποτε χειμωνιατικο εκτος απο αραγμα σπιτι με τζακι μπιριμπα και ταινιες, το οποιο δεν μπορω να εχω εδω, οποτε να παει να γαμηθει ολοκληρωτικα.
Ασε που γελαει ο κοσμος με "χειμωνα Ελλαδας" πλεον.
Μπαν χειμωνα....2η μερα σερι χιονιζει και φυσικα θερμοκρασια φλερταρει με 0. ποτε -3 ποτε +1...
Είστε όλοι άρρωστοι. Αγαπάμε χειμώνα.
το λήγουμε εδώ. Στα αστικά κέντρα της Ελλάδας έχει αστείο χειμώνα, το χιόνι που και που έχει πλάκα, μας λείπει, το αγαπάμε, φτιάχνουμε χιονάνθρωπους και δεν πάμε σχολείο, ως εκεί. Το συνεχές -15 με γαμωαέρα, διπλά γάντια, κάλτσες κτλ κουράζουν. Και κυρίως η συνεχής συννεφιά σε κάνει να βλέπεις τα ναρκωτικά με άλλο μάτι. Έχουμε καταντήσει με ήλιο μια φορά το δεκαήμερο, να αναφέρεται η ηλιοφάνια ως εξαιρετικό γεγονός στα δελτία ειδήσεων και να αλλάζεις το πρόγραμμα σου εκείνη τη μέρα για να πας καμια βόλτα. ΦΤΑΝΕΙ