Όταν ο Γκράχαμ Μπελ εφήυρε το τηλέφωνο είχε δύο αναπάντητες από τον Τσακ Νόρις.
Printable View
Όταν ο Γκράχαμ Μπελ εφήυρε το τηλέφωνο είχε δύο αναπάντητες από τον Τσακ Νόρις.
και όταν ο Zuckerberg άνοιξε για πρώτη φορά το facebook, είδε αίτημα φιλίας από τον Τσακ Νόρις.
τα αιτήματα φιλίας του Τσακ δεν έχουν ignore
Με ποία λογική το παραπάνω μπαίνει στα facts;
A man goes into a pub with an Octopus under his arm. He says to the man behind the bar 'This Octopus can play any musical instrument that it is given' to which the barman replies 'OK see if it can play this guitar'. The next minute the Octopus is playing a wonderful tune on said guitar.
The barman is not impressed and goes to get a trumpet. No problem for the Octopus as it plays the trumpet like Louis Armstrong. The barman is now beginning to get a bit annoyed and tries to think of something that will stop the Octopus dead in its tracks.
He disappears for a short while and then returns with a set of bagpipes. 'See if it can play these' The Octopus takes hold of the pipes but appears confused and not a sound is heard for over 10 minutes.
The barman asks the owner what the problem is, to which he replies 'Give him time, he is trying to work out whether to play it or fuck it.'
Συζητουσαν 2 εργατες φιλοι στο εργοστασιο...
-Δε βλεπω την ωρα να παω σπιτι και να βγαλω το κιλοτακι της γυναικας μου!
-ορεξουλες , ορεξουλες? (xD)
Spoiler
Πως ονομάζεται ο δεινόσαυρος που ανακαλύφθηκε στην Αλβανία;
Spoiler
:D
έφτασε η εποχή που θ' αναφέρουμε και τις πηγές για τ'ανέκδοτα στο ίντερνετ. Stathis κανόνισε να κάνεις το er διάσημο.
Παει ενας ασθενης στον γιατρο και λεει
-γιατρε μου εχω τεραστιο προβλημα...Δεν μπορω να γαμησω
-χμ , μαλιστα...λοιπον παρτε αυτα τα χαπακια.Με αυτα θα γαμησετε πολυ καλα.
Μετα απο μια βδομαδα ξανα ο ασθενης στο γιατρο.
-γιατρε μου τιποτα!
-Τι τιποτα?... Τιποτα?
-Τιποτα γιατρε μου , τιποτα.
-Δεν ειναι δυνατον
Βγαινει ο γιατρος εξω και παει στη γραμματεα του.
-Εχω εναν ασθενη μεσα ο οποιος δεν μπορει να γαμησει με τιποτα. Πηγαινε μεσα , ξεγυμνωσου , κανε και τπτ προκλητικο να δουμε...ειναι δυνατον?
Τι να κανει και η γραμματεας , μπαινει μεσα ... ο γιατρος απ εξω περιμενε.
Σε λιγο ακουει φωνες αναστεναγμους , να γινετε της πουτανας.
Μπαινει μεσα ο γιατρος , βλεπει τον ασθενη να την εχει ξεσκισει τη γραμματεα , να την εχει ξεκωλωσει.
Καλα ρε του λεει εσυ δεν ειπες οτι δε μπορουσες να γαμησεις με τιποτα?
-Ε ναι γιατρε μου
Spoiler
το "φιλικά, ένα παιδί" είναι πιο αστείο από τα μισά ανέκδοτα εδώ μέσα.
αν ζητησω εγω δικαιωματα, η μενουμισσιον πρεπει να μου δωσει τουλαχιστον ολο το σπιτι της.
πάλι καλά δηλαδή που δεν πας φυλακή πια για χρέη σε ιδιώτη