Με το καλό στο γαύρο.
Printable View
Με το καλό στο γαύρο.
φορτωθηκαμε παλτα παλι.ωραια
είπαμε ότι με δανεικά δεν γάμησε κανείς?
/φέιςπαλμ
ελα ρε εχουν ερθει παικτουρες!! π.χ Ντατολο , Μανουτσο Γκονσαλβες...
http://www.sport-fm.gr/article/454169
:facepalm:
οχι ρε πουστη :(
και έκλεισε
ΑΝ δεν τα κάνει μπουρδέλο μπορεί να είναι μια χαρά μεταγραφή. Είδα ότι είναι μέχρι το καλοκαίρι και μετά εμείς συζητάμε αν του ανανεώσουμε. Στέκει και δεν νομίζω να τα κάνει πουτάνα στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν στέκει ότι διώξαμε τον Μήτρογλου για λόγους χαρακτήρα και φέραμε τον Τζιμπούρ. Από την άλλη, ο Τζιμπούρ μπορεί να παίξει πιο ελεύθερος και περιφερειακά από τον Μήτρο, σαν τον Μιραλάς (που ελπίζω να μην πάει στα άκρα).
Πάντως αν ήταν ένα πράγμα που έπρεπε να πάρουμε ήταν αμυντικό χαφ. Αφού Ουρτάδο δεν, Γιαννάκης δεν και ο Ντουντού είναι ο Ντουντού... Πάλι καλά που βγήκε ο Μοντεστό στη θέση.
Πάντως, ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσει ο Ζαϊρί. ΠΡΕΠΕΙ.
Έχω την εντύπωση ότι ο Μαρινάκης έχει λυσσάξει να παίρνει παίχτες μόνο και μόνο για να μη πάνε στο βάζελο (βλ. Νέμεθ). Για τον βάζελο νομίζω θα ήταν ιδανικός για αλλαγή του Σισέ, σε μας δεν ξέρω τι έρχεται να κάνει. Αν είναι για 6 μήνες και βλέπουμε, στα παπάρια μας, λογικά κυρία θα είναι στα αποδυτήρια με τέτοιο συμβόλαιο. Αν πάλι δεν είναι, το μπούλο.
Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, αν βέβαια ακούσουμε για κανα διετές συμβόλαιο, τότε μόνο κρύο.
Μόνο κρύο εδώ. :gun:
Μεταγραφη χωρις καμια λογικη. 1.05 δινει να επαναληφθουν σκηνικα αλα Λετο και κλικες με Μιραλας, Μοντεστο.
και να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν έπαψα να τον θέλω στην ομάδα μου ε!
εγω δεν καταλαβα γιατι του δωσατε και αποζημιωση και δεν τον αφηνατε να κανει προπονηση μονος του οπως διδαξε ο μεγαλος καπετανιος!