δεν υπαρχει κοντρα παο οσφπ σαυτο το θεμα,δε νομιζω να υπαρχει εστω και ενας φιλαθλος ορ γουατεβα που να μη θελει να καλεσει τον στολτιδη στην εθνικη
και οχι τωρα αλλα εδω και χρονια
Printable View
δεν υπαρχει κοντρα παο οσφπ σαυτο το θεμα,δε νομιζω να υπαρχει εστω και ενας φιλαθλος ορ γουατεβα που να μη θελει να καλεσει τον στολτιδη στην εθνικη
και οχι τωρα αλλα εδω και χρονια
Opws k to Zhko (oxi twra edw k xronia)
ακριβώς
Εγώ όλο ακούω ότι ο Τοπαλίδης είναι η αιτία που δεν καλεί τον Στολτίδη γιατί λέει είναι από το ίδιο χωριό και είναι μαλωμένα τα σόγια. Αδυνατώ να το πιστέψω, δηλαδή δεν μπορεί να είναι τόσο άκυρη η αιτία.
Επίσης άκουσα ότι ο Στολτίδης δήλωσε ότι και να τον καλέσουν τώρα δεν πάει. Αυτό δεν αδυνατώ και τόσο να το πιστέψω.
Κανείς που να ξέρει πόσο βάσιμες είναι οι εν λόγω βρώμες;
θα μαθω :P
Άντε, να κάνεις και κάτι χρήσιμο!:Ρ
παντως η ιστορια με τον Γεωργατο ειναι αληθινη 100% , του φωναζε ο Οττο στα αποδυτηρια και ο Γεωργατος γυρναει στον Τοπαλιδη (νομιζω) και λεει "Καλα ρε τι λεει ο μαλακας?" :|
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
χαχαχα ρησπεκτ σε ολους αν εγινε αυτο. Ελπιζω μονο ο Ιερο να πηδουσε την αδερφη του αλλουνου.
Αυτά περί προσωπικών θεμάτων είναι μαλακίες του καφενείου. Ο Λ-Οτο έχει μια νοοτροπία-εμμονή σε ένα στάνταρ κορμό παικτών που ξεκίνησε από την αρχή..Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι με ΒρυζοΓκουμοΦύσσες δεν είχε πάλι τελική φάση και έκανες μεμονομένες αλλαγές.
Εκτός και αν περιμένει να πατήσει τα 34 και ο Στολτίδης :lol:
Κατά τ'αλλα,στη θέση του- είναι πολύ ανώτερος από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο Έλληνα αυτή τη στιγμή.
Quote:
Originally Posted by freak brother
:rofl: :rofl: :rofl:
το εχω ακούσει κ γω
εγώ πάλι για γεωργάτο είχα ακούσει ότι πήγε στη πρώτη συνάντηση και άπλωσε τις ποδάρες στο τραπέζι με τη σαγιονάρα φάτσα κάρτα και με ένα υφάκι "στο μπουτσομας ρε γερμανε" και καπως ετσι πηραν τα πραγματα τον δρομο τους
Εγω παλι ακουσα οτι ο Οτο καλουσε τον Κωστα Κωσταντινιδη τοτε στην εθνικη οχι γιατι ηταν καλος (καλος ηταν, αλλα οχι για βασικος εθνικη) γιατι ηξερε γερμανικα και ηθελε καποιον να συνεννοειται. Και καποια στιγμη του ειπε να μεταφερει κατι στον Γεωργατο, και ο Γεωργατος που μετα το 5-1 απο τη Φινλανδια μπορει και να υπεθεσε οτι το πολυ να μεινει 2-3 μηνες ακομα στον παγκο της εθνικης ο Οτο (που να ξερε ο κακομοιρης αχαχαχαχ), γυρισε και του ειπε "πεστου να παει να γαμηθει". :rofl:
Οτι ο Ρεχαγκελ ειχε τον Κωνσταντινιδη στην εθνικη επειδη και μονο ηξερε γερμανικα, ειναι πασιγνωστο. τωρα τι εγινε με τον Φραπεδατο δεν ξερω.
ναι αλλα εγω το εχω ακουσει απο τον Γεωργατο :P
(καλα οχι απο τον Γεωργατο αλλα απο τον τυπο που γυρναγαν μαζι στα μπουζουκια (μαζι με τον Ελευθεροπουλο παντα) πριν νοικοκυρευτει :P :P
τωρα που ο στολτιδης ξεκωλιασε την αγαπημενη ομαδα του ρεχαγκελ(βερντερ) σιγα να μην τον καλεσει στην εθνικη