Printable View
Και τώρα χρόνια πολλά στην Impure.
http://cosmo.gr/Lifestyle/Hellas/294995.html
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!
o oidopodas eipe
ta tromera mou erga den ta epraksa, ta epa8a
ego loipon exo na iperifaneuomai oti ta tromera kai tromaktika mou erga ta epa8a men alla kyriws ta epraksa
epeidi eimai to pio autokatastrofiko atomo pou 8a mporouse na iparksei.
ena tirmpouson gia ta matia mou.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας :D
Χρόνια πολλά ιμπθρε.
Στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, πόσο σπαστικές είναι οι νέες_τρέντυ_συσκευασίες_τσιχλών που έχουν κόλλα ανάμεσα στην τσίχλα και τη συσκευασία με αποτέλεσμα να διαλύεται με συνοπτικές διαδικασίες η τελευταία όταν πας να βγάλεις μια τσίχλα; Σκατά στην αναρχία τους.
Έπεσε λίγη στάχτη στον ολοκαίνουργιο καφέ μου και στη προσπάθεια μου να τη βγάλω με κουταλάκι, την είδα να διαλύεται σε αυτόν. Συνεχίζω να πίνω γιατί βαριέμαι να κάνω άλλον. Λέτε να πάθω τίποτα?
Το έστειλα και στη Microsoft.
Μπα απολύτως, έχω πιεί ένα τσιγάρο στάχτη ολόκληρο, πέταγα την στάχτη σε ένα κουτάκι κοκακολα ε και μετά ξέχασα ότι την πέταγα και είπα να απολαύσω την τελευταία γουλιά. μπλιαχ, αλλά δεν τρέχει κάτι.
η κλίκα των 7:30 σας καλημερίζει έστω και καθυστερημένα :D
Καλό μήνα!
Πολυχρωμος, πολυχρονος και λεβεντης Custom User.
Καλημέρα.
Γκουντμορνινγκ Χτικιαρη.
Χρόνια πολλά κάστομ λατρεία.
Καλημέρα κόσμε!
Μου έχετε λείψει (λίγο). Καλά να περνάτε! Πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα, με ωραία διάθεση και γλυκά βρισίδια <3
Πώς μπορώ να σώσω το pdf από αυτό το link;
http://books.google.gr/books?id=i3Sn...page&q&f=false
firefox > greasemonkey > google book downloader
WTF. Πόσα χρόνια χρειάζεται (απλό όχι εξπρες ή κατι) συστημένο για λονδίνο;;
den exeis kwdiko wste na to kaneis track apo net?
genika pantws de thelei panw apo 8-9 ergasimes
ek twn ysterwn den paizei...sinithws einai grammenos panw stin apodeiksi pou sou dinoun....tin eixa petaksei mia fora kai meta eixa paei kai den mporousan na mou poun pou einai..
egw tha elegan na perimeneis mexri pempti...meta na arxiseis na agxwnesai...
Έχει σημασία και το μέγεθος, αλλά 8-9 εργάσιμες είναι όντως το καθιερωμένο, με σύνηθες "την άλλη βδομάδα". Έχω περιμένει και μήνα πάντως αλλά ήταν χριστουγεννιάτικα και είχε πολύ κίνηση.
Ευχαριστώ για τσ' ευχές. Είσθε γλυκύτατοι. =)
Επίσης έχω περιμένει κι εγώ κοντά μήνα για δέμα από Αγγλία, μην άγχεστε. Απλά στέιλτε τους μήνυμα με γαμωσταυρίδια.
μόλις έκλεισα τον θερμοσίφωνα, τον είχα ξεχάσει αναμμένο κάνα 2ωρο. Να υποθέσω ότι ο θερμοστάτης λειτουργεί κανονικά γιατί αλλιώς θα είχε κάνει μπαμ προ πολλού; να αφήσω να τρέχει λίγο το καυτό νερό; να μαζέψω πράματα και να πάω να κοιμηθώ σε φίλους; για πείτε, το έχω απορία.
να υποθέσεις ότι πλήρωσες τζάμπα γαμησιάτικα στη ΔΕΗ, να τον κλείσεις και να μπεις στο μπάνιο. Βρωμάς.
2 ώρες τον άφησες ρε αδερφέ, όχι 2 βδομάδες.
2 ώρες για ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είναι σεβαστό ποσό ενέργειας για να πεις "μαλακία" αλλά όχι κάτι το τραγικό. Μπαίνεις άνετα για μπάνιο κομισάρ, για να πεις ότι ελαχιστοποίησες τη σπατάλη κάλεσε για μπάνιο και 2-3 φίλους μετά (ή φίλες ακόμα καλύτερα).
Γυναίκα Τάκη Τσαν στο φεηλμπουκ.
Rena Pantazi
Opoios psifizei Xalandri na PSIFISEI TO MPAMPA MOU NIKO PANTAZI GIATI
1KATEVAINEI ANEXARTITOS XORIS KOMMATA KAI BLAKIES
2 Giati einai proodeutiko atomo me jkainourgies idees
3 GIATI SIMERA STIN OMILIA TOU THA RAPAREI O TAKI TSAN (EXETE DEI POTE RAP SE OMILIA )OPOTE OPOIOS GOUSTAREI SIMERA STIS 7 ORA STIN PLATEIA XALANDRIOY EXEI TAKIIIII TSAAAAAAN..........................
ουάο!
πολύ προχώ!
πάω να γίνω δημότης Χαλανδρίου.
Quote:
Οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα, το οποίο διαπραγματεύεται το ''φαινόμενο'' Lady Gaga!
Το μάθημα, τιτλοφορείται ''Lady Gaga και η Κοινωνιολογία της Φήμης'' και θα το διδάσκει ένας καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, ο Mathieu Deflem.
Η σύνοψη του μαθήματος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ''το κεντρικό αντικείμενο του μαθήματος είναι να ανακαλύψει μερικές από τις κοινωνιολογικές σχετικές διαστάσεις της φήμης, που έχει αποκτήσει η Lady Gaga.''
Ο καθήγητης Deflem, 48 ετών, συνάντησε αρκετές φορές τη διάσημη τραγουδίστρια, ενώ δήλωσε ότι ''θα μελετήσουμε τη Lady Gaga σαν κοινωνικό γεγονός, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Gaga είναι η νέα Madonna, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που έχουν αυτό το ''κάτι''. Ο Frank Zappa το είχε, ο Prince το είχε, ο Miles Davis, ο Jimi Hendrix το είχαν. Το έχει και η Lady Gaga.''
Χμ ναι, τις ίδιες ακριβώς αρχιδίες πόσταρε και ο Τάκης ο ίδιος στο twitter σήμερα...
Τον παρακολούθουσα στο twitter (κυρίως επειδή είναι και ωραίος τατουατζής) αλλά σήμερα έπαψα.
Επίσης, σαν θεία δίκη, πριν καμιά βδομάδα του έστελνα μέσω twitter... Μικρό Νικόλα.
Δεν Τον Χάλασε Τον Τυμβωρύχο.