Αυτονομία και σοσιαλιστικό κρατίδιο.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Printable View
Αυτονομία και σοσιαλιστικό κρατίδιο.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
o dianno pinei mutho?Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
η φωτογραφια ειναι απο κρητη? πειτε μου αληθεια!..
(νικος καβουρδουκος!)
σαντορινη πιθανολογω
Σαντορινη ψηφιζω και γω!
Ωραία πόδια :!:
σα γαγκρενα με στυλ ειναι ρε. σαντορινη κ εγω
+1 στη Σαντορινη
Μακρόνησο.
Τα πόδια είναι γυναικεία, έτσι;
Αντρικά είναι ρε. Δεν βλέπεις το φωτοστέφανο απο τρίχες?
Βασικά τα δάχτυλα προκαλούν σύγχιση. Γενικά gross.
+1 Scoffield
ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ , ρε αντίχριστοι
ολοι ειμαστε λιγο-πολυ ποδολαγνοι
Quote:
Originally Posted by attila
εσυ να μιλας για τον εαυτο σου
ποσο πιο ξεκαθαρος να γινεις δηλαδη?..
http://i244.photobucket.com/albums/g...8/ATT00001.jpg
Kαλη η Kate, αλλα σε αυτη τη φωτογραφιση παιξανε 982374987983754 φιλτρα.
η αρχή και το τέλος.
Manoula mou :-o
γιατί εδώκαι όχι στα υπερθεΊκά θεόμουνα;
Τα λίνκς δεν δουλέυουν. Μόνο τοπ γουήμεν λέει. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!
εμένα δεν τα εμφανίζει, αλλά με τα λινκ τα δείχνει. Εχω μοζίλα όμωςQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Γιατί είστε μπετόβλακες.Quote:
Originally Posted by Candiru
Giati den einai uper8eiko 8eomouno re kagoura kantire..
Einai gunaika-8elw-na-kanei-ta-paidia-mou-kopste-ths-to-kefali-kai-valte-to-se-mouseio-gia-paradeigmatismo- - -
μα ο ορισμός του υπερθεΊκού θεόμουνου είναι αυτήν την γκόμενα που σε σαλεύει, αλλά πάλι δεν θέλεις να την ξεσκίσεις γιατί θα την καταστρέψεις
όλες αυτές που είναι στο σεξιον είναι για αυτό το πράμα δλδ θες να μας πεις τώρα
έτσι έχει γραφει καπου στις πρώτες σελίδες του τόπικ υπερθεϊκά θεόμουναQuote:
Originally Posted by Swollen
Otan se mia ekfrash eiserxetai h leksh aidoio (sic) estw kai sa deytero sun8etiko, automata h etumologia parapempei se swmatika ugra, aima, dakrua ekspermatwseis, ekba8unseis, sodomismous kai ekfula kai amartwla sunama pragmata..
αλλά και η λέξη Θεϊκά εις διπλούν σε ωθεί προς τον ρομαντισμό, οπότε η συνύπαρξή της με τη λέξη μουνί τονίζει αυτήν την εσωτερική συγκρουσιακή κατάστασηQuote:
Originally Posted by Entrancemperium
Ouuuuuf ...
H leksh 8eika w8ei pros ton upertato ba8mo, eksupswnei sta upsh th leksh pou th sunodeuei... Th leksh 8eomouna dld...
H opoia leksh me th seira ths exei hdh odhgh8ei pros thn uperbolh me thn uparksh tou sun8etikou 8eo-..
Me liga logia uper8eika 8eomouna shmainei kseskiste afova, tromparete anhlews...:D
H despoinis twn prohgoumenwn selidwne den anhkei epoudeni logw se authn thn kathgoria kai epizhtw uposthriksh kai allwn synadelfwn forumistwne..
Kala ta les.
Ωραια, τοτε γιατι οχι στην πιο γαματη γυναικα που υπαρχει? :twisted:
Quote:
Originally Posted by Lethargica
:P
Το δεχομαι, μονο και μονο επειδη το ειπες στο θαυμα της φυσεως που με την υπαρξη του αμφισβητει στα ισα τη θεωρια του Δαρβινου.
Ο λόγος που δεν μπαίνει στα υπερθεϊκά θεόμουνα, είναι ότι όλα και κάποιος/α που έχει στόκο στο μυαλό θα πεταχτεί και θα πει "σιγά το μπάζο", ε, και δε λεει να παθαίνουμε εγκεφαλικά.
^χαχαχαχααχ
Lethargica το ξερεις οτι αυτες με την Μονικα και διαφορες αλλες παρομοιας καλλιτεχνικης φυσεως οταν ειμαι στο φωτογραφειο τις κατεβαζω και τις τυπωνω επιτοπου ε. Στολιζουν τη βιτρινα πλεον.