Εσύ άμα δεν το καταλαβαίνεις ίσως να είσαι και λίγο χαζός, μπορείς όμως να ρωτήσεις τον φωστήρα davidian που κάτι παραπάνω ξέρει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του (είτε ενημερώθηκε από το αφεντικό του είτε το φιλοσόφησε από το καναπέ του - λίγη σημασία έχει)Quote:
Originally Posted by regularpaul
Όπως έχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβω για να το εμπεδώσουν ορισμένοι, στο συγκεκριμένο σκηνικό αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί οι οποίοι τελικά έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώνουν μπράβους, και μετά τους καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας, που κυκλοφορούν με πανάκριβα τζιπ και μπεμβέ και δρουν υπό την προστασία του αφεντικού τους, των μπάτσων και του δικαστικού κυκλώματος.
Σύμφωνα με τον φωστήρα davidian θα μπορούσαν αυτοί να ήταν οποιοιδήποτε οπαδοί όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι ήταν ξανά οι αρουραίοι - η ντροπή των οπαδών και ξεφτίλα της Ελλάδος οι οποίοι απλά για άλλη μια φορά δικαίωσαν το όνομά τους..
Από κει και πέρα σε κάθε ευνομούμενη χώρα (ακόμη και στο κοκαλιστάν θεωρητικά) η κάθε παράνομη πράξη έχει και την ανάλογη ποινή, μερικοί προφανώς από την ντροπή που αισθάνονται για το ποιόν του οπαδικού τους κόσμου προσπαθούν να μας πείσουν (ίσως τον εαυτό τους τον έχουν πείσει κιόλας) ότι ήταν όλοι το ίδιο όσοι βρέθηκαν εκείνη την μέρα στο συγκεκριμένο σημείο.
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Σε κατάσταση μη χούντας το να πηγαίνεις όπου γουστάρεις δεν απαγορεύεται, από κει κι έπειτα άλλο η λόγω ή η έργω εξύβριση, άλλο η επίθεση άλλο η οπλοκατοχή και άλλο η δολοφονία εκ προμελέτης.
Κάθε αδίκημα πρέπει να έχει την ποινή που προβλέπεται, η ισοπέδωση όλων μόνο σε λογικούς ανθρώπους δεν απευθύνεται.
Όσον αφορά το άρθρο, τα επεισόδια στο πόλο είναι φυσικά κατακριτέα καθώς οι πολίστες του οσφπ (αν και κάποιοι είναι κωλοχαρακτήρες και μουνόπανα) δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό και μακάρι να μπορούσαμε να τους έχουμε στην ομάδα μας (μερικούς). ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ λοιπόν αν και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο δεληγιάννης ήταν προκλητικός κι εριστικός, κάτι που δεν είναι πρέπον όταν έρχεσαι σε αντίπαλη έδρα την ώρα που αγωνίζεται η εκεί ομάδα. Δεν ξέρω όμως γτ δεν ήμουν εκεί.
Για το άλλο περιστατικό (το κοπάνημα του δολοφόνου) εγώ δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι οι 10-15 κουκουλοφόροι ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Μπορεί και να ήταν φυσικά (στην περίπτωση αυτή είναι κατακριτέο καθώς όπως γράφει το άρθρο μόνο μερικά ράμματα του έκαναν οπότε δεν έπαθε και τίποτα σοβαρό) αλλά για μένα πιο πιθανό φαντάζει να ήταν κανα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους εμπόρους της περιοχής, ο συγκεκριμένος δεν είναι και του κολεγίου. Όποιος και να το έκανε πάντως είναι σίγουρα ευγενική πράξη (εκ του αποτελέσματος). Βέβαια το έγκριτο σάιτ πρόλαβε και έβγαλε το συμπέρασμα του για το δράστη, οπότε μόνο τον τριανταφυλόπουλο περιμένουμε τώρα να μας πει πόσο κακός είναι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που τους έστειλε.
Για να φύγω από το θέμα και να γενικεύσω λίγο τώρα, η αυτοδικία σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι απαράδεκτη σαν ιδέα αλλά στην περίπτωσή μας μοιάζει σαν η μόνη λύση. Δυστυχώς, αλλά αυτό είναι το κράτος, αυτό μας αξίζει κιόλας, μέχρι ο καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού να σβήσει δια παντώς ακόμη και από την ιστορία σε αυτή την κατάσταση θα βρισκόμαστε (γνώμη μου το τελευταίο)