Κατ αρχην δεν εβρισε κανενας το Φιλοπουλο. Κατα δευτερον γιατι δεν πρεπει να κανουμε συζητηση πανω απ το πτωμα του, δεν το καταλαβα. Στο πολιτικς, οι συζητησεις ειναι πανω απ τον αερα χιλιαδων νεκρων. Επειδη δεν ειναι αθηναιοι και παναθηναικοι μπορουμε να μιλαμε? (επαναλαμβανω, μιλαμε. Δεν εχω δει κανεναν να τον "σκυλευει" κι αλλες τετοιες μαλακιες που λεει ο πανκης που στην τελικη αμα ο νεκρος ηταν ολυμπιακος θα πανυγηριζε κιολας. Και αυτο βλεπω απο εκεινον απ τα ποστ του. Αμα δειξει κατι αλλο, να δουμε)
Συνεχιζω οτι υπαρχει σχετικο δικιο στο οτι γενικα δεν πρεπει να μιλαμε για το θεμα εφ οσον αρκετοι, η ολοι ξερουμε λιγα η τιποτα. Γι αυτο και αν δεις Paul, ΚΑΘΕ φορα που αναφερετε κατι, η αποψη μου ειναι "αστο, καλυτερα, μην το συζητησουμε"
Απο κει και περα επειδη δεν ειμαι και ουρανοκατεβατος αυτα τα "το παιδακι εκατσε μονος του να υπερασπιστει" και τετοιες ιστοριες ειναι, γενικα, ασχετο και πιθανοτατη χαζομαρα. Αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ οσοι ηταν στην Παιανια εκει περα πηγαν ολοι για καποιο ΛΟΓΟ, δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα. Και θα πρεπε να ναι ολοι μεσα. Τωρα με διαφορετικες ποινες επειδη ο ενας λοσταριασε κι ο αλλος σκοτωσε δε με ενδιαφερει καθολου. Ετσι κι αλλιως εγω θεωρω τα "ραντεβου" τη μεγαλυτερη μαλακιαρα που μπορει να κανει καποιος 25, 30 η 19 χρονων, ενω ο Πανκης λεει "και γαμω"
Κλεινω και θα προσπαθησω να μην επανελθω, για μενα ο νεκρος ηταν υπευθυνος του εαυτου του. Αυτα.