Να΄σαι καλά χτικιέ, ευχαριστώ.
Printable View
Να΄σαι καλά χτικιέ, ευχαριστώ.
Ας πω κι εγώ τον πόνο μου. Από μικρός έχω ευαισθησία στις -έτσι κι αλλιώς υπερτροφικές- αμυγδαλές μου. Αν είναι να αρρωστήσω από κάτι είναι αυτό, το οποίο συνέβαινε κάθε 1-1,5 χρόνο. Τα τελευταία 6 χρόνια πέρασαν χωρίς να με πιάσουν (αντιβίωση στρατού :Ρ). Φέτος, έχω πάθει 4 φορές οξεία αμυγδαλίτιδα από την άνοιξη μέχρι σήμερα. Έκανα 2 φορές εξετάσεις αίματος μετά την αντιβίωση και ήταν παραπάνω από καλές. Έχω αποδεχθεί τη μοίρα μου.
ΕΠΟΠ;
από που προκύπτει αυτό;
6 χρόνια μετά τα εμβόλια του στρατού δεν είχες πρόβλημα, τώρα ξαναέχεις. Έχεις αποδεχτεί τη μοίρα σου, μπορεί να αποφάσισες να γίνεις εποπ.
Θα πάρω τηλ τη στρατολογία αν ξαναβαράνε ενέσεις.
χαχ τι αντιβίωση τα εμβόλια ρε. πάντως τσέκαρε έναν ωρλ, μπορεί να έχουν σαπίσει αρκετά οι αμυγδαλές και να συμφέρει να τις βγάλεις μια κι έξω (=παγωτά).
στο πρωτο ποστ δεν αναφερόμουν σε εμβόλιο αλλά σε αντιβίωση. είπα να το συνεχίσω μετά το τρολάρισμα του αρτ. έχω πάει σε ωρλ και με βάσει τις εξετάσεις μου είπε ότι αν τις βγάλω, θα με έχει πελάτη κάθε βδομάδα για άλλους λόγους.
Περαστικούλια αγαπημένε <3
exo googlarei ta onomata tou management committee +''reptilian'' apo ti douleia :<
σου απομένουν δυο ώρες ζωής
μια ιστ καλτ !
Ξενοικιαζω απο εκει που ειμαι επειδη τελειωσα τη σχολη και μενω στη Σαλαμινα με τους γονεις μου αναγκαστικα μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη και να μπορω να φυγω απο εδω περα (Σαλαμινα χαλαρα οτι χειροτερο στο πλανητη με διαφορα). Γενικα ειμαι σε αυτη τη μεταβατικη κατασταση "τι θα κανω στη ζωη μου" στην Ελλαδα το 2015. Εδω και καμια βδομαδα ειμαι στο σπιτι μου κοιτωντας το τοιχο και μια δυο φορες που βγηκα απο το σπιτι εγινα τοσο χαλια που κοιμομουν σε κατι πλατειες (κρανος χαλαρα το καλυτερο μαξιλαρι). Χθες οι γονεις μου αποφασισαν να ακυρωσουν οτιδηποτε εχω κανει και οτιδηποτε μου αρεσει ολα πρακτικες πτυχιακες ολα τιποτα σκουπιδι. Δε θυμαμαι να εχω ξαναυπαρξει τοσο χαλια ψυχολογικα δε μπορω ουτε καν να κατσω να ζωγραφισω η να παιξω ντραμς τιποτα μηδεν ενεργεια για παραγωγικοτητα.
Σημερα εδωσα 11 ευρω και πηρα κατι βαλεριανες μπας και κοιμαμαι τα βραδια να στρωσω λιγο ωραριο υπνου τουλαχιστον. Σκατα.
1) narkotika
2) eksoteriko