Η Stormspell έβγαλε το πρώτο full των Dark Black. Όμορφο "retro" metal που στα αυτιά μου θυμίζει Traveller από Feg. Ωραία πράγματα. Εδώ είσαι.
Printable View
Η Stormspell έβγαλε το πρώτο full των Dark Black. Όμορφο "retro" metal που στα αυτιά μου θυμίζει Traveller από Feg. Ωραία πράγματα. Εδώ είσαι.
βοηθήστε με, πλιζ, ψάχνω ένα κομμάτι.
ρέγγε-νταμπ είναι με γυναικεία φωνητικά κι εχει στίχους κατι σαν "μπαμ μπαμ μπίραμ μπαμ μπαμ εντ γουατ αμπάουτ φαν".
reunion οι godflesh :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Ignore ε.
δε μπορω να παρακολουθω οοοοολα τα ποστ.
αν και....που εισουνα χθες? Ε?
Έκανα μποϋκοτάζ.
Όσοι ακούνε ΑΤΣΑΛΙ και δεν απορούν που ορισμένοι λένε τους Opeth Πόπεθ, να ακούσουν αυτούς τους δύο ύμνους... Απίστευτη ποιότητα. Άντε γεια.
Οι γνωστοί άγνωστοι να τσεκάρουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη τους Vektor. Black Future o δίσκος και είναι από τα καλύτερα thrash που έχω ακούσει εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό. old school χωρίς να είναι retro. Φαίνεται ότι θα πάνε μπροστά καθώς αποτίουν φόρο τιμής στους Voivod. Μουσικά έχουν απ΄όλα τα καλά. Και οι τεχνοθρασάδες (Βλάααχο!) μην παραλείψουν...
Άνετα μέσα στο τοπ 5 της χρονιάς.
φορος τιμης ακομα και στο λογκο
Βασικά στο λόγκο...;)
χμ δεν μου αρεσαν,στα σημεια βεβαια που τα χωνουν ειναι αρκετα δυνατοι κατα τ'αλλα ομως κουραση.Ισως να φταιει το γεγονος οτι ποτε μου δεν συμπαθησα τους βοιβοντ εκτος απο ελαχιστα τραγουδια τους. (voivod,iron gang,blower,fuck of and die,the helldriver και μερικα ακομα)
επισης
TΡΑΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ :puke:
http://img691.imageshack.us/img691/1...nbornagain.jpg
δυο τραγουδια μονο θρασιζουν κι αυτα του σωρου