Κλικα των 8, το ολιγαρκες μελος σας, χαιρετα.
ξυπνηστε μη σας παρει ο διαολ......
καλημερες!!!!
Printable View
Κλικα των 8, το ολιγαρκες μελος σας, χαιρετα.
ξυπνηστε μη σας παρει ο διαολ......
καλημερες!!!!
Ξυπνιοι απο τις 6 και 10.
Καθυστερησες.
κλίκα των 10 έχουμε;
απεργία ο ΟΣΕ όλη την επόμενη βδομάδα.
http://www.inews.gr/96/pos-leitourge...tou-politi.htm
Κάρτα πολίτη.
fkaristw loki
χρειαζομαι μια εξυπηρετηση απο την κλικα των 8. και των 7 αμα γινεται, μεσω τηλεφωνου θα διεκπεραιωθει. στειλτε πιεμ
έστω ότι υπάρχει ένας χρήστης του facebook, πχ αυτός εδώ http://www.facebook.com/profile.php?id=1114805503
ο οποίος παρενοχλεί συστηματικά όποια είναι στο γκρουπ μιας μπάντας, τι μπορούμε να του κάνουμε, πέρα από report και απειλητικά μηνύματα, θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπο.
Πίπα;
είπαμε "ασπροπρόσωπο" αλλά όχι κι έτσι.
γενικά δε θα ασχολιόμουν, αλλά με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο λέγοντάς μου "εσύ που είσαι γνωστός stalker και καλό καθίκι του ιντερνετ, όλο και κάτι θα βρεις να του κάνεις", και μετά από τέτοιο γλύψιμο θα ήθελα να τον δικαιώσω.
Ο διαχειριστής της σελίδας της μπάντας στέλνει μήνυμα σε όλους τους φανζ της σελίδας ότι "ο Τάδε είναι ξεκωλίαρης πρεζάκιας και η μάνα του τον έκανε με σκύλο και ουδεμία σκέση έχει η μπάντα με τον μαλάκα αυτόνα και άμα σας πειράξει πείτε του να πάει να πνιγεί με ασβέστη."
ΞΕΡΩΓΩ
Με απλά διαδοχικά βήματα:
Φτιάχνεις fake προφίλ γκόμενας (ή χρησιμοποιείς μιας φίλης σου που να έχει δώσει συγκατάθεση).
Μπαίνεις στο γκρουπ της μπάντας.
Περιμένεις να τσιμπήσει.
Κανονίζετε meeting μετά από κουβέντες στο chat (τις οποίες θα ποστάρεις και στο ρομπες στο irc έτσι για να γελάσουμε)
Πας στο meeting με 4-5 φίλους και τη μπάντα άμα λάχει.
Τον σαπίζετε στο ξύλο.
Σταματάει να ενοχλεί.
Του δίνεις το φεισμπουκ της γιουλάι (θα έχει, δε μπορεί), μιλάει μαζί της και από κει και πέρα όλα παίρνουν το δρόμο τους.
Όπως και να'χει commissar... απευθύνθηκες στο σωστό μέρος.
http://3.bp.blogspot.com/_cQuj-5SzV9...l_internet.jpg
:thumbsup:
ήδη τον έκανα add από ένα ξεχασμένο account όπου άλλαξα το όνομα σε γυναικείο, τσίμπησε κατευθείαν και μου έπιασε κουβέντα στο chat, αλλά δεν είχα όρεξη να το τραβήξω και το έπαιξα όπως στην φάρσα "Αλέκο είμαι ο φίλος της Μαρίας, μην την ξαναενοχλήσεις" κλπ, εν τέλει το παιδί ζήτησε και συγγνώμη όταν τον ρώτησα τι τσουτσέκι παριστάνει, μετά είπε ότι είχε μια δουλειά και έπρεπε να φύγει και στο καπάκι με έκανε block η αδερφή.
Spoiler
και είσαι αδερφή,σε λίγο θα μας πεις οτι τον έβγαλες και για φαγητό
μιας και λυνουμε τετοια προβληματα
την Δευτερα δανεισα σε αγνωστο αλανι που χε μεινει απο βενζινη, 10ε (make me 10e)
του δωσα κ τον αριθμο μου να με παρει την επομένη για να μου τα δωσει
κι ουτε φωνη ουτε ακροαση εκτοτε
εχω μονο τον αριθμο του τουτου του που τελευταια στιγμη σκεφτηκα να απομνημονευσω
παιζει να τον βρω να του κλεψω την βενζινη ή κατι?
Τα'χει πιει ζουζου ηδη ο δικος σου - και ειναι αλλου....
δεν ξερω, παντα την παταω με τετοιες λυπητερες ιστοριες
μιλουσε σχεδον κλαιγοντας στον πατερα του, ειχε ηδη αργησει στη νεα του δουλεια,
μου δινε να κρατησω την ταυτοτητα του αν ηθελα και αλλα πολλα τετοια πιστευτα
δεν ειχα πιει και καφε -για 7 το πρωι μιλαμε- και θολωσα!
1δώσε δανεικά σε άγνωστο
2δώσ'του τον αριθμό σου για να σου τα επιστρέψει όταν θέλει
3????????
ΚΕΡΔΟΣ!
Ξέχασέ το, αν ήταν πρεζόνι σκέψου οτι θα μπορούσε να κλέψει, να σπάσει κτλ για αυτά τα 10 ευρώ οπότε έκανες καλό σε κάποιον άθελά σου.
Αν δεν ήταν, αφού σίγουρα είχε λιγότερα λεφτά από 'σένα, έκανες μια μικρή ανακατανομή του πλούτου, οπότε πάλι κάτι καλό έκανες.
Έβαλα τα δυνατά μου να σε ανεβάσω, ελπίζω να τα κατάφερα.
Πάντως, άνευ πλάκας, δίνω σχεδόν πάντα από κάτι σε αυτούς που ζητιανεύουν στα φανάρια, δε γαμείς, τι είναι μισό ή ένα ευρώ. Όχι όμως και σε αυτούς που μου σπάνε τα @@, ξέρεις, έχω γυναίκα με αλτσχάιμερ και παιδιά με τέτανο κτλ.
Πειτε καμμια φτηνη μεταφορικη. Thnx!
Καλος εισαι, μου κανεις.
Εσκιούζ μι, αλλά εγώ είχα απαντήσει στο ποστ κομισάρ πριν δυο σελίδες. Τι έγινε, μοντερέσηο στο ηάρ ναούμ';
ναι καναμε μητινγκ και αποφασιστηκε να σου σβηστει η απαντηση. ετσι να μη ξερει, ο πουστης!
ψήνομαι πάντως να του σβήσω αυτό το ποστ, να σιγουρευτεί για τη συνομωσία.
παλιά ρούχα που δε θέλουμε πού μπορούμε να τα δώσουμε/ αφήσουμε;
εκκλησια νομιζω τα παιρνει...
Αν θυμαμαι καλα απαγορευεται να ειναι χρησιμοποιημενα. Υπαρχει περιπτωση να τα δεχεται η αρχιεπισκοπη και να τα κλιβανιζει αλλα δεν νομιζω οτι γινεται. Αφησε τα σε μια τσαντα διπλα σε κεντρικο καδο. Πολυ πιθανον να αξιοποιηθουν.
ε ναι και διπλα σε καδο να τα αφησεις 100% θα τα παρουν..
εμενα η μανα μου δινει κατα καιρους παλια ρουχα της οικογενειας σε καλη κατασταση στην εκκλησια της γειτονιας.
σιγα μην εχουν προβλημα αμα ειναι χρησιμοποιημενα.
για ρωτηστε αυτους που τα χρειαζονται πραγματικα αν τους χαλαει οταν με το ζορι εχουν λεφτα να ταισουν τα παιδια τους.
επισης σε οργανισμους σαν τον Ερυθρο Σταυρο, σε ορφανοτροφεια γηροκομεια κεντρα απορων κτλ.
σιγουρα παντως δεν λεει να καταληξουν σε καποια χωματερη