format c:
Printable View
format c:
Δοκίμασε με κάνα δυο tuboflo με καυτό νερό, μπας και το λιώσουν λίγο, για να ξεκολλήσει. Αλλιώς, υδραυλικός.
Θεωρείς ότι έχει φύγει δηλαδή από τον πλαστικό σωλήνα; Γενικά δεν είναι δύσκολο να κλείσεις την παροχή νερού, να βγάλεις το σωλήνα και να τον καθαρίσεις. Απλά στην επαναφορά θέλει προσοχή κι ενδεχομένως λίγη σιλικόνη για στεγανοποίηση (aka στεγνώνεις καλά και τα δυο μέρη που θα έρθουν σε επαφή, γιατί αλλιώς είναι σαν να μην έβαλες ποτέ τη σιλικόνη).
Κατά τα άλλα, δοκίμασε το tuboflo κι αν δε δουλέψει, έχω ένα αρκετά ισχυρό αποσυμφωρητικό (έχει όξινη βάση) για αυτές τις δουλειές, στείλε μήνυμα να σου δώκω το μπουκαλάκι με το ποσιόν μαζίκ.
Eimaste ena bhma pio konta (elpizw), sto telos mas :touched:
Google AI creates its own "child" AI that's more advanced than systems built by humans:
http://www.independent.co.uk/life-st...-a8093201.html
Πείτε λίγο: Με ενεργή κάρτα ανεργείας και εκτυπωθείσα βεβαίωση ανεργίας δικαιούσαι δωρεάν (δημόσια) μετακίνηση στην πρωτεύουσα, ή πρέπει την τυπωθείσα βεβαίωση να την σφραγίσει κάποιο ΚΕΠ ή κάτι σχετικό;
από όσο ξέρω δικαιούσαι, αλλά νομίζω έχει ξεκινήσει κ η έκδοση κάρτας για ανέργους, γιατί σε κάποιους σταθμούς κλείνουν οι πόρτες πια.
Με την ευκαιρία, για πείτε λίγο τί παίζει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο μετρό. Αν έρθει κάποιος για μία μέρα πχ.
κανονικά με την κάρτα σου χαλαρός. είχα μια απορία τι γίνεται τώρα με τις μπάρες και βρήκα αυτό:
Quote:
Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) θα συνεχίσουν να μετακινούνται όπως και σήμερα, μέχρις ότου αποφασιστεί πότε και πώς θα εκδώσουν προσωποποιημένες κάρτες.
Στους σταθμούς του Μετρό θα υπάρχει ανοικτή πύλη ώστε να μπορούν να διέρχονται ελεύθερα.
Thanks! :pink:
Βγάζω κάρτα φάση; Για μια διαδρομή ή αναγκαστικά για κάποιον αριθμό;
βγάζεις και για μία. όσες θες.
Ωραία, ευχαριστώ!
Γειά πείτε, για Αθήνα τι προτείνετε, οτέ η βόδαφον για καρτα, όχι σύνδεση. Η Wind να πανα γαμηθεί, μου το κατάργησε τελείως γιατί λέει είχα να βάλω κάρτα 3 μήνες.