Ρέηζορ πού τα χτυπάς?
Στο πλευρό δε πονάει ρε. Απλά σε γαμάει από το πόνο.
Printable View
Ρέηζορ πού τα χτυπάς?
Στο πλευρό δε πονάει ρε. Απλά σε γαμάει από το πόνο.
ε κλασικα νικο τατου,τα καλυτερα μελανια της πολης μαζι με τατουλαντ
ετσι στο πλευρο να μην φαινετε...γιατι αμα πεσεις σε κανα αδαη αναρχικο μπορει και να πεσει συρμα να σε σαπισουν και αντε εξηγα τους μετα...
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ck_Sun.svg.png
Schwarze Sonnehttp://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(occult_symbol)
μα θα γραφει και ΣΠΙΝΤΜΕΤΑΛ
κι αμα ο αλλος ακουει μανου τσαου και γκογκολ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?
Το 2005 δεν είχα λεφτά και έκανα αίτηση στον Οτε, πρέπει να ήταν Μάιος, για το κλασικό τετράωρο με τα βρισίδια και το 11888. Στην αίτηση είχα γνωριστεί και με μια γκόμενα πορώσου λολ, αλλά τελικά έκανα απλά την αίτηση για της σφύριζα σαν τζοπάνης από το παράθυρο των αιτήσεων και εκείνη δεν με άκουγε που της φώναζα "ελα, είναι τίμιοι εδώ λολ". Τέλοσπάντων, πέρασαν περίπου τέσσερα χρόνια, μια ζωή ολόκληρη, και σήμερα με ξυπνάει ο ταχυδρόμος με κουδούνισμα την ενάτη πρωϊνή, και μέσα στον ξυπνημό λέω "ήρθε επιτέλους το τριπλό cd NURSE WITH WOUND yeeeeee" και πετάγομαι και τρέχω να ανοίξω, και αντικρύζω τον φίλο "άντε, σε πήρανε!!!". Λέω "ποιοί;;;". "Για τη δουλειά ντε!". Δεν κατάλαβα. Μετά θυμήθηκα πως δεν είχα παραγγείλει το τριπλό σιντί καν. Και λέει στο χαρτί να παρουσιαστώ μέχρι την τετάρτη ξερω γω σε καποιο κεντρικό κτίριο να πάρω δικαιολογητικά, ώστε ως 6/8 να τα έχω καταθέσει.
Ξέρετε αν αυτό σημαίνει πως 7/8 ξεκινάω; Θα ήθελα να τους πω να ξεκινήσω οκτώβρη, αλλά δεν νομίζω να ψήνονται. Πείτε, γιατί πρέπει να πάω στον ΒΟΡΡΑ τον αύγουστο και δεν θέλω να μπλεχτούν αυτά τα δγυό.
Forget about the Northern Pit, dog. You need to stay low with the job, you understand me niggah? They gonna drag your black ass to work as soon as they see your papers. ;)
Ναι, το παραδέχομαι, έλιωσα λίγο απότομα την πρώτη season "Τhe Wire", αλλά ναι, ετοιμάσου για καλοκαιρινή εργασία. Ξέχνα τις διακοπές, εκτός κι αν θα έχεις πάει μέχρι τότε.
πείτε και άλλοι, δεν μου άρεσε η απάντηση
Ρε, γερόλυκος ΟΤΕτζής εδώ. Σε εποχές 131, λέμε.
otan mpika ote...me eidopoiisan 18 augoustou fasi k ksekinisa douleia mesa septevri
giati 1on ta xartia den einai eukoli diadikasia..polu treksimo stous giatrous!
2on prepei na kaneis ekpaideusi k kala!
twra exw akousei oti ta suntomevoun ola opote min elpizeis na tous peis esu pote thes k tetoia
einai k 12mino twra alla exoune anevasei ton vasiko mistho akouw..
egw tote evgaza to maximum 540..twra to maximum einai 640 peripou gia 3,5 wres douleia :P
πολλά φράγκα ο ΟΤΕ...
eipa maximum alla k pali einai mia xara ta lefta...xwria ta bonus k dwra k mlkies...
makari na me ksanaparoun k as einai sapioi ekei mesa..an k de to vlepw
gia pite re fotinoi pantognostes mou, mipos iparxei opos oi romaikoi ari8moi, tipot' alloi tetoiou tipou pou 8elw na varesw kati imerominies, alla den 8elw na fenonte?!
νομιζω ειναι καλή φάση τα λατινικα για ημερομηνια ρε συ. πάντως σου βάζω υπόψιν και την αρχαία ελληνική λογική για τους αριθμούς που είναι τα γραμματα του ελλήνικου αλφαβήτου (μαλακία θα δείχνει, αλλά κουβέντα να γίνεται) πχ α=1 στ=6, ι=10 κλπ