http://www.paokbc.gr/news/news/4795
:touched:
Κάνε ένα ποστ όπου το "μαρκ ντιτρού" θα είναι σχετικό με τα υπόλοιπα γιατί τώρα σε παρεξήγησαν όλοι :sad:
Printable View
http://www.paokbc.gr/news/news/4795
:touched:
Κάνε ένα ποστ όπου το "μαρκ ντιτρού" θα είναι σχετικό με τα υπόλοιπα γιατί τώρα σε παρεξήγησαν όλοι :sad:
Δεν έχω καταλάβει ποιον λες ανθρώπινο γυμνοσάλιαγκα, ποιος είναι ο άγιος ποιος ο μαυρίδης και ποιος η κότα, γιατί λες βιαστή τον κόμισαρ εν μέσω οργής όπως λες.
Ρε φίλε στο λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται, απλά μπουρδελεύεις τη φάση όπου και να βρίσκεσαι μέσα στο φόρουμ, δες το λίγο
από όλη αυτήν την ιστορία καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο κομισαρ είναι ΠΑΟΚ ... κατάλαβα καλά ?
ρε μλκ στο τέλος θα πιστέψω ότι όντως έχεις θέμα με το όνομα :touched:
αυτός που έγραψε το "άρθρο" μπέρδεψε το όνομά μου με το όνομα αυτού που έκανε το τατουάζ, όταν το ανέβασαν στο σάιτ τους έστειλα μήνυμα και το άλλαξαν, δε σκέφτηκα να στείλω και σε κάθε αθλητικό σάιτ που το έκανε κ/π για να μην εξοργιστεί κανείς με τη "γελοιότητά" μου.
ναι, ξέρω.Quote:
Αυτά θα τα βρούμε μεταξύ μας, με άλλη μπέσα.
αν δεν βρεις κάποιον τρίτο να σου πει ιστορίες που άκουσε από άλλους, ξέρεις ποιον να ρωτήσεις;
Spoiler
Συγγνώμη από όλους για την όλη φάση και κυρίως από τον Σαμπρέλα. Τέλος από μένα.
τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε.
Κανείς δε νοιάζεται, ξεκατινιαστείτε με pm.
Έννοια σου κι αν δέχονταν ΠΜ το μπαστάρδι θα του είχα ήδη ρίξει το ξέχεσμα που του αρμόζει.
Κάνοντας το εδώ, αλλάζει κάτι; Αποδίδεις δικαιοσύνη; Παραληρείς βρίζοντας κάποιον σ' ένα φόρουμ και κανείς δεν καταλαβαίνει για τί διάολο μιλάς, ψάξου λίγο.
Aπο το πουθενα θεμα ρε φιλε..:touched:
Μεγαλος ανθρωπος καθεσαι και ξεκατινιαζεσαι για ενα ονομα. Με ο,τι ονομα ηθελε ας εβγαινε ρε , εδω την φατσα του εδειξε
Επρεπε να δηλωσει Θανασης , περιπτερας , αρρωστος παοκτσης :cool:
Και πραγματικά ρε Θανάση, πες ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, κάθεσαι και γράφεις 100 πράγματα που πέρα από τον ΠΑΟΚ, τον Μπάνε και άντε ίσως τον Μαυρίδη, είναι παντελώς άγνωστα στη συντρηπτική πλειοψηφία του forum και μετά ακολουθούν 2-3 σελίδες στις οποίες quotάρεις ερωτήσεις χρηστών και προσπαθείς να δώσεις κάποιες, νεφελώδεις απαντήσεις εν μέσω μπινελικίων. Ή γίνε κατίνα και βγάλτα όλα στη φόρα, ή απλά τουμπεκί και στείλε κανά pm, πάνε συζήτα, πλακώσου δεν ξερω γω τι. Νομίζω για ό,τι άλλο, η λέξη μιζέρια είναι λίγη.
Σοβαρά τώρα; Αυτό θα μείνει έτσι;
Πραγματικά δε με νοιάζει (ούτε τους περισσότερους εδώ μέσα) τι προηγούμενα ή προσωπικά έχετε με τον κόμισαρ, ούτε ποιός έχει δίκιο, ούτε ποιός έπαιξε τυχόν πουστιά ή ότιδήποτε, στην τελική στην ίδια πόλη μένετε, βρεθείτε και παίχτε τις αν έχει φτάσει η φάση στο αμήν, στ'αρχίδια μας πραγματικά.
Αλλά μαλάκα μου, εσύ όταν τσαντίζεσαι με κάποιον πας και σπέρνεις φήμες ότι είναι παιδόφιλος; Και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γαμώ το χριστό; Και με τη φάτσα του και τ'όνομά του από κάτω;
Άμα ένας γονιός με παιδί στο σχολείο του κόμισαρ γκούγκλαρε χτες "ΠΑΟΚ" (πράγμα πάρα πολύ πιθανό, έτσι; ) και έπεφτε πάνω στο ποστ σου καταλαβαίνεις τι θα είχε γίνει τώρα;
Τι "κυρίως γιατί ήταν άσχετη με το υπόλοιπο ποστ" γαμώ τη παναγία! Δυσκολεύομαι να θυμηθώ πιο εμετική κρετίνικη συμπεριφορά στα 7 χρόνια που είμαι στο ερ, ίσως μόνο τη φάση με τη μητέρα του μινμίν.