Χρόνια πολλά!
Printable View
Χρόνια πολλά!
καλη επιτυχια
και του χρόνου :)
Ο χρήστης Emm. λέει
εχωνες κουρτοβικ;
αυτο ειναι το μονο που εχει σημασια.
αν ναι ψηθείτε, θα είναι το σάββατο κόρινθο, σας κάνω κονέ
(11:39:32 AM) judas: ασε που έχω προηγούμενα.
(11:39:57 AM) judas: αυτή κόλλαγε κάτι χαρτάκια που γράφανε ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
(11:40:07 AM) judas: εγώ της έγραψα ΒΑΛΕ ΚΑΔΟ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
(11:40:12 AM) judas: δεν έβαλε ποτέ
(11:40:20 AM) judas: οπότε έβγαλα το χαρτάκι της
(11:40:22 AM) judas: και μετά έβαλε άλλο
(11:40:44 AM) judas: και μετά μια μερά συναντηθήκαμε ένα βράδυ, είχε στήσει καραούλι να δει ποιός σκίζει τα χαρτάκια της και πετάει αποδείξεις
(11:41:04 AM) judas: ήρθε με αγριεμένο ύφος προς το μέρος μου αλλά εγώ δεν μάσησα ούτε στιγμή
(11:41:24 AM) judas: την άρπαξα δυνατά απο το μπράτσο και της είπα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ??
(11:41:43 AM) judas: της εξήγησα ότι δεν έπρεπε να θέσει σε λειτουργία των πυρηνικό διαβιβαστή
(11:42:09 AM) judas: και την επόμενη στιγμή οι φωνές της αντηχούσαν σε όλο τον όροφο της πολυκατοικίας
(11:42:24 AM) judas: καθώς η ψωλάρα μου τις πρόσφερε μια ηδονή που ποτέ της δεν είχε γευτεί.
(11:43:12 AM) judas: ποτέ της.
Χρονια πολλα Οντονιαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρονια πολλα Οντονιαν, στυλοβατη της γρανιτενιας αμυνας των Τζενεραλς.
Χρονια πολλα στυλοβατη της γρανιτενιας αμυνας των Τζενεραλς.
χρονια πολλα γρανιτενια αμυνα του στυλοβατη!
Μες στης νυχτιάς τη σκοτεινιά
που λάμπει κάθε αστέρι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ του φεγγαριού
του δίνω να σου φέρει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά δεν θα σου πω
που ο κόσμος συνηθίζει,
χαμόγελο, θα ευχηθώ,
στα χείλη σου ν’ ανθίζει
χρόνια πολλά και σε όλους τους γαμόσταυρους
Σε άλλα νέα, ποτε ήταν η τελευταία φορά που η NASA προανηγγειλε συνεντευξη τύπου για ανακάλυψη;
http://www.nasa.gov/mission_pages/ke...ain/index.html
Βρήκαν πλανήτη για να φύγουμε; Μάλλον για καμια μουφα οτι ανακαλυψαν 10 λίτρα νερό ή κανενα μικροοργανισμό το κόβω.
Στις 4 Αυγούστου. :P
Η αλήθεια είναι πως τελευταία προσπαθεί να χτίσει hype γύρω από τις δραστηριότητες της, λόγω της μειωμένης χρηματοδότησης και το όλο debate για τη χρηματοδότηση του James Webb Space Telescope. Οπότε κάνει συνέχεια "μεγάλες" ανακαλύψεις, συνεντεύξεις τύπου, κλπ., κλπ.
E ok δεν είναι ακριβώς το ίδιο, εδώ λέει για discovery, όχι απλά να δείξουν τα δεδομένα που μαζεψε μια τροχιά :P
Αλλά ναι, αυτό εννοώ στο τελος του προηγούμενου ποστ: Χτίζουν hype για να πάρουν κανενα φραγκο.
Αναμενόμενη ημέρα εκκίνησης της υπηρεσίας: 26 Σεπτεμβρίου 2011
http://paso.minedu.gov.gr/
πόσο γαμιόλια?
Ε κάθε χρόνο κάπου εκεί δεν είναι; Αφού θυμάμαι να μη μου δίνουν κάρτα Οκτωβρίου γιατί δεν έχω το καινούργιο πάσο.
στην αθήνα θυμάμαι πάντα αργούσαν. στη θεσ/νικη τα έδιναν νωρίτερα
έχει τύχει σε κανέναν ;
μου ήρθε ειδοποίηση απ τα ΕΛΤΑ για συστημένο αξίας 14,5ε, ενώ δεν θυμάμαι να έχω παραγείλει κάτι, και δε γράφει και καμιά πληροφορία η ειδοποίηση.
υπάρχει περίπτωση να μάθω τι είναι χωρίς να πληρώσω ;
και εν τω μεταξύ έχει πάει στη Λαμία και όχι εδώ Θεσσαλονίκη.
άρα για να το παραλάβει κάποιος από την οικογένεια θα χρειάζεται και καμιά εξουσιοδότηση ;
- Ναι
- Καλημέρα απ τον ΟΤΕ τηλεφωνώ, για τη βλάβη που έχετε δηλώσει.
- Ναι... Τι θες;
- Απ τον ΟΤΕ είμαι, έχετε δηλώσει μια βλάβη, είναι εντάξει τώρα ε;
- Ναι, πήρα να πω οτι δεν έρχεται η σύνταξή μου. Κατάλαβες;
- Απ τον ΟΤΕ τηλεφωνώ κυρία μου, για ποια σύνταξη μου μιλάτε; Είναι οκ το τηλέφωνό σας;
- Κοιτάξτε τι θα κάνετε με τη σύνταξή μου, θα πάρω τηλέφωνο στην αστυνομία.
- Το τηλέφωνό σας λειτουργεί κανονικά λοιπόν.
- Ε, για να μιλάω;
Θεϊκή κουβέντα που μου συνέβη σήμερα. Πήγα σε ένα αστυνομικό σταθμό σήμερα να κανονίσω ένα αλκτεστ (FML) και μπροστά μου ήταν ένα πρεζόνι.
Πρεζόνι: Χρειάζομαι βοήθεια...έχασα ένα φίδι
Μπάτσος: Τί;;;
Πρ: Φίδι ρε ΚΟΥΜΠΑΡΕ (sic)
Μπ: Πώς το έχασες;
Πρ: Εεεε.. το πρόσεχα για ένα φίλο, και εξαφανίστηκε
Μπ: Εμένα τί με θέλεις να κάνω;;; Γιατί δεν το είχες δεμένο;;; (facepalm εγώ)
Πρ: Ε πώς να δέσω ένα βόα 2μιση μέτρα;;; (double facepalm εγώ)
Μπ: Μάλιστα...πώς το λένε; (μου φεύγει το πρώτο γέλιο)
Πρ: Εύα. (σκάω στα γέλια κανονικά). Σε παρακαλώ, βρείτε το, διότι η γειτόνισσα μου φωνάζει πως θα καλέσει αστυνομία (!?!?!?!?!?!?)
Μπ: Οκ, διεύθυνση;
Εκεί είναι το ωραίο: το πρεζόνι εξηγά πού μένει, και αντιλαμβάνομαι ότι είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου...
Και τελικα τι εγινε, ρε ΚΟΥΜΠΑΡΕ?
Τί να γίνει ρε; Έμεινα μαλάκας. Κλείδωσα πόρτες και ψάχνω το τηλέφωνο του Bear Grills.
κόλλησα λίγο με το "αστυνομικός σταθμός" είναι η αλήθεια...
Donnn ο πρωτος Ελληνοαμερικανοκυπριος :touched:
Ελα εδω εισαι
Γαμώ την παναγία σας, μαλάκες.
Σώπασε αναιδέστατη! Ποταπό πλάσμα!
Όταν πατάω "what's new" και στις 2 πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων δεν έχει τίποτα από er sexion, μέρα που δεν έχω λιώσει, ε τότε είναι που οι αμφιβολίες με τρώνε. Ξέρω πως κάτι δε πάει καλά.