θαμπς απ :)
Printable View
θαμπς απ :)
Ρε Παύλε, θα τα πω σε σένα μιας και δίνεις την αφορμή.
Λοιπόν, αλήθεια, μα το Θεό που αγαπώ, ΔΕΝ θέλω να μου δίνονται πέναλτι πέτσινα. Μου χαλάει την ρομαντική καύλα που έχω στον Ολυμπιακό μου. ΟΚ; Νομίζεις ότι εγώ δεν θέλω η ομάδα μου ουσιαστικά να κερδίζει βάζοντας μια σένια γκολάρα αντί ένα μουφοπέναλτι; Τα έχω πει και ξαναπεί. Και με την διαιτησία δεν ασχολούμαι, όχι. Μπορεί κάποιοι με αντιληπτική ανικανότητα να καταλαβαίνουν κάτι τέτοιο από άλλα ποστς, αλλά δεν θα φορτωθώ εγώ την καθυστέρηση του κάθε μαλάκα που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει. (ωραιότατο παράδειγμα το ματς με τον ΠΑΟΚ)
Από εκεί και πέρα, βλέπω μπάλα γιατί μου αρέσει η μπάλα και όσο και να με χάλασε το κωλοπέναλτι, θα κάτσω να δω την ομάδα μου, όπως ακριβώς θα κάνουν όλοι.
Εκτός και αν κάποιος από εσάς αποχώρησε από το γήπεδο αηδιασμένος όταν ευνοήθηκε σε κάποια φάση η ομάδα του. Εγώ, το ομολογώ, είμαι τέτοιος τύπος, το ξεπέρασα νωρίς, ειδικά αφού έχασε και εκείνο το αλεπουδίσιο φάουλ ο Αστέρας, φερ ινάφ, έκατσα να δω την ομάδα μου.
Τι ακριβώς θες από μένα; Να μην σχολιάσω την μπάλα που είδα γιατί πήρα πέτσινα το ματς; Είπα άμεσα τι είδα και την ειλικρινή μου γνώμη. Να αυτομαστιγωθώ; να κάτσω να ακούω τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του κάθε ΚΑΗΜΕΝΟΥ που βρήκε αυτόν τον αγώνα για να πείσει τον εαυτό του ότι παίρνω πέτσινο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; Που μεγαλύτερη ακυρότητα δεν παίζει, έχω πολύ καιρό να δω πρωτάθλημα με τόση εμφανή διαφορά δυναμικότητας.
Τέσπα, εγώ απογοητεύτηκα πολύ από το Αθλέτιξ, αντί για καζούρα ή μετριοπάθεια/μπαλοσυζήτηση έχει γίνει μνημείο κομπλεξικότητας και χολής, μικροειρωνείες της κωλάρας (Ντάφι, ξέρω μπάλα; Για τον μαλάκα τον Βιερίνια τίποτα ε; -τα ίδια και ο πάνκης, καλή κοτάρα και συ), οπότε στα τρανά μου παπάρια, το ξέρω και εγώ το τριπάκι. Χοντροπετσιά και ειρωνεία όπου αρμόζει και αφρός και μούτζες για να στανιάρουν οι τριτοδεύτεροι.
Επίσης, για να έχουμε και ένα φανταστικό ερώτημα:
Από πότε η ουσία του αθλητισμού είναι να μην κερδίζει πάντα ο καλύτερος; Αυτά είναι η πουτανιά της μπάλας. Τώρα έγινε και ουσία του αθλητισμού;
Εξαρτάται αν ο καλύτερος θεωρείται αυτός με τις 0/25 ευκαιρίες ή ο 1/1.
Εγώ πρέπει να δω αυτές τις 25 χαμένες ευκαιρίες για να πω. Εσύ που προφανώς αρκείσαι στο στατιστικό, ποιον θεωρείς δηλαδή;
γελάω με "του τοροσίδη ήταν όμως πέναλτι"
Χίλιες φορές αυτό που έδωσε
Δε λέω ότι αρκούμαι στο στατιστικό, λέω όταν ο καλύτερος είναι αυτός που έπαιξε με σωστή τακτική και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς βοήθεια από διαιτητή.
Το ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτός πχ με τις 25 ευκαιρίες και 0 γκολ ήταν καλύτερος, και συνεπώς δίκαια κέρδισε και ας ήταν με μούφα πέναλτυ (γιατί ούτως ή άλλως το άξιζε να κερδίσει, παίζοντας καλύτερη μπάλα κλπ) είναι αστείο.
Με αφορμή τα χτεσινά ματς, εσύ πού ξέρεις αν έμενε 0-0 μήπως σου έβαζε ο αστέρας γκολ για παράδειγμα σε κάποια αντεπίθεση;
Τι θα ήταν δίκαιο τότε;
Όλα έρχονται στο πώς ορίζουμε τον καλύτερο και πώς το δίκαιο.
Για μένα η απάντηση είναι ότι ο καλύτερος είναι αυτός που παίρνει αυτό που θέλει με το σφύριγμα της λήξης, χωρίς να έχει κάποια εύνοια. Είτε έκανε μια ευκαιρία, είτε καμμία και ήθελε απλά να μη χάσει.
Το δικαίωμα του όμως αυτό δε μπορείς να του το στερείς και μετά να λες ότι επειδή ο άλλος έκανε πιο πολλες ευκαιρίες, άξιζε να πάρει το ματς.
Καλά, πέραν του ότι εγώ όταν παίζω με τα "ΑΝ", προσπαθώ τουλάχιστον να υπολογίζω και κάποιες λογικές πιθανότητες, σε ρωτάω:
Πότε είπα εγώ ότι αξίζαμε να πάρουμε το ματς; Αυτό πες μου και ζητάω συγγνώμη και από σένα και από τον Παύλο και από τον Βιερίνια άμα λάχει.
Εκτός και αν βλέπεις Φορντ και σκέφτεσαι Νικολακόπουλο ξέρω γω.
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, δεν το γραψα με σαφήνεια, προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εννοώ ότι μέσα στην ομορφιά του αθλητισμού είναι να μπορεί να κερδίζει και το outsider, και ο λιγότερο καλός, αν το κάνει με νόμιμο τρόπο. Δηλαδή να μπορεί να πέσει η Ντίβερς και να παίρνει το χρυσό η Πατουλίδου χωρίς να επεμβαίνει ο Κουκουλάκης και να δίνει πέναλτυ και κόκκινη στο εμπόδιο!
Ναι, οκ, ομορφιά είναι να τρως γκολ εκεί που δεν το περιμένεις, ομορφιά θα ήταν να έμπαινε εκείνο το πούστικο φάουλ που βάρεσαν στα γρήγορα (και μακάρι να έμπαινε το γαμημένο). Ομορφιά να λήξει 0-0 με αντιποδόσφαιρο και ξύλο εγώ μια φορά δεν το λέω. Μπάλα παρακολουθείς ή βαθμολογικό πίνακα στην τελική;
Ποια κόκκινη;
Λέω πολύ απλά ότι η συντρηπτική πλειονότητα συμμερίζεται την άποψη ότι "ε και τι έγινε που το έδωσε, μονότερμα τους παίζαμε, θα έμπαινε. Δίκαια κερδίσαμε".
Πιθανότατα να μη το λέει ο Φορντ, αλλά σίγουρα μια μεγάλη πλειονότητα οπαδών παναθηναϊκού/ολυμπιακού που εθελοτυφλούν όταν ευνοούνται.
την κοκκινη σονια
FORD, θα το γραψω όσο πιο απλά και καπτεν ομπβιους γινεται:
ασχημο ειναι να κρινεται ενα ματς με λαθος σφυριγμα, συμφωνουμε εδω?
ε μιλαω για το αντιθετο, ειναι ωραιο να ξερεις οτι ακομα κι αν πατησει μια ομαδα την αλλη
η 2η εχει τυχη να παρει κατι απο τον αγωνα, και να μην επηρεασει την εξελιξη ενα λαθος σφυριγμα
ε? ωραίο δεν ειναι?
ο λογος που ποσταρα εξαρχης εχει να κανει οχι με το αν εκρινες δικαιο ή αδικο το σφυριγμα
αλλα για το ότι σε μια κυριακη που και οι 2 ομαδες σας ευνοοηθηκαν εξωφθαλμα
εσυ και ο οδονιαν παλι γραφετε τα δικα σας (οχι σχετικα με διαιτησια)
θα σας απαγορευσω να γραφετε? οχι βεβαια, απλα πού και πού θα τονιζω πόσο κουραστικο ως και προκλητικο (!) φαινεται
(μεχρι να βαρεθειτε και να σταματησετε να γραφετε ;))
Ε, πιθανότατα. Κάτι είναι κι αυτό.
Και την συντριπτική πλειονότητα δεν την έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο επίσης. Πού 'ντηνα αυτή; Στο φόρουμ που μπαίνω είναι η συντριπτική κραγμένη μειοψηφία. Τα εξώφυλλα των κωλοφυλλάδων λες;
Συμφωνούμε.
Εξαρτάται. Άμα είσαι η μικρή ομάδα ωραίο είναι. Άμα είσαι αυτός που πατάει την άλλη είναι σπασαρχίδικο. Άμα είσαι ουδέτερος χέστηκες, χαίρεσαι να βλέπεις μπάλα και ενστικτωδώς θες να κερδίσει ο καλύτερος.Quote:
ε μιλαω για το αντιθετο, ειναι ωραιο να ξερεις οτι ακομα κι αν πατησει μια ομαδα την αλλη
η 2η εχει τυχη να παρει κατι απο τον αγωνα, και να μην επηρεασει την εξελιξη ενα λαθος σφυριγμα
ε? ωραίο δεν ειναι?
Καλά, να βαρεθώ να γράφω δύσκολο, μάλλον θα βαρεθείς εσύ πρώτα να με διαβάζεις (το ξέρεις ότι έχω δίκιο εδώ!).Quote:
ο λογος που ποσταρα εξαρχης εχει να κανει οχι με το αν εκρινες δικαιο ή αδικο το σφυριγμα
αλλα για το ότι σε μια κυριακη που και οι 2 ομαδες σας ευνοοηθηκαν εξωφθαλμα
εσυ και ο οδονιαν παλι γραφετε τα δικα σας (οχι σχετικα με διαιτησια)
θα σας απαγορευσω να γραφετε? οχι βεβαια, απλα πού και πού θα τονιζω πόσο κουραστικο ως και προκλητικο (!) φαινεται
(μεχρι να βαρεθειτε και να σταματησετε να γραφετε ;))
Αλλά όχι ρε Παύλε. Προκλητικό δεν είναι εκτός και αν είσαι κομπλεξικός και "γαμιέται ο Ολυμπιακός". Στα παπάρια μου όμως τα κόμπλεξ του καθενός. Δίκαια είμαι πρώτος, μπάλα παίζω μια χαρά και εννοείται την πιο απολαυστική σε όλη την σαπιολίγδα. Γουστάρω να σχολιάζω την ομάδα μου. Άμα κάποιος προκαλείται γιατί σχολιάζω την απόδοση του Ριέρα και την τακτική του Ερνέστου, ας πρόσεχε. Και εγώ προκαλούμαι όταν κάποιος γράφει "γαμιέται ο Ολυμπιακός" και γενικώς προκαλούμαι πολλές φορές. Αντί να κλαίγομαι, μπορώ να απαντήσω. Αν τον θεωρώ ανάξιο απάντησης, δεν του απαντώ. Όλα τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Με το συμπάθειο.
Γενικά, να πάρετε απόφαση πότε το Αθλέτιξ είναι χαβαλές καφρίλας και πότε σίριους μπίζνες. Αλλάζει αυτή η γραμμή γενικά αλλά δεν αλλάζει όποτε σας καβλώσει εσάς (γενικά εσάς, όχι εσένα προσωπικά). Εγώ πάντως για τον Ολυμπιακό θα μιλάω γενικά και στα αρχίδια μου αν ο άλλος έχει αγγούρι στον ποπό ή κρυώνει στο -15. Έχετε τις μούτζες σας, αν δε σας φτάνει, χέστηκα.
επειδης βαριεμαι να διαβαζω...αυτο το -15 παει σε μας προφανως
τι εγινε ρε φορντ? ποιος σε πειραξε παλι?
κανε μια περιληψις
Κανείς ρε, όλα πρίμα.
ΟΚ για τα αποκατω, αθλετιξ, μουντζες, καρδιες, κομπλεξ, κουραση, ολα μεσα, συμφωνουμε
θα επιμεινω λιγο στο θεμα ομορφιας/ασκημιας
σε ουδετερο ματσακι, ξερω γω Μπαρτσελονα-Ατσαλενιο
δεν θες να υπαρχει η πιθανοτητα να παρει βαθμο η Μπαρτσα παροτι θα την εχει ισοπεδωσει ο Ατσαλένιος?
δεν ειναι ομορφο που εχει τυχη και ο αδυνατος?
αν ειναι να βαζουμε τα ροστερ που λεει ο λογος κατω και να κρινονται στα χαρτια τα ματς?
Σε ουδέτερο ματς, θέλω να δω μπάλα. Χαζεύω καμιά φορά ισπανικά ματς, κανά αγγλικό αν βρεθώ σε μέρος που δείχνει. ΟΚ. Καμιά φορά στο τσακίρ κέφι θα δω και κάνα ΟΦΗ τώρα που ξεΒαρδινογιαννίστηκε λίγο. Ανεξαιρέτως κάθε φορά, αν δεν υποστηρίζω κάποια από τις ομάδες, ή ακόμα και αν την υποστηρίζω στο πολύ χλιαρό, γουστάρω να δω φάση και να μπαίνει γκολ. Ε, αν είναι μία η ομάδα που κάνει φάσεις και απολαμβάνω θέαμα, συνήθως θέλω να δικαιωθεί κιόλας. Εντάξει άμα είναι γιωτάδες και χάνουν γελοιωδώς κάτι και στο τέλος τους την φορέσουν (με ωραία φάση όμως ε!), άντε.
Πραγματικά δεν μου έρχεται κάτι τώρα που να δω ισοπέδωση μιας ομάδας που στο τέλος κερδίζει και να πω "Τι άγρια ομορφιά το ποδόσφαιρο!". "Δες πώς τους άνοιξε η σούφρα τους ρε!" θα έλεγα.
to ellada-tsexia 1-0 dld den sou arese?
Φανταστείτε δηλαδή να έδινε πέτσινο πέναλτυ στην Τσεχία.
Φαντάζομαι τον Τσέχο κόουτς στην συνέντευξη τύπου να λέει "καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω για τα του ματς, είναι προκλητικό τέτοια ώρα". Μετά τους Τσέχους να κατεβαίνουν με μαύρο περιβραχιόνιο στον τελικό και να τηρούν ενός λεπτού σιγή, σε σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες.
Εσύ;
Τσίμπησες :P
μακαρι να ειχε παρει πετσινο η τσεχια στο euro
τοσα λεφτα χασαμε γαμω την βαζελλαδα σας
Τι τράβηξες επί παράγκας κι εσύ. :razz: :razz: :razz:
(έλα καλό ήταν)
Παύλε σε τι διαφωνούμε; Όταν ευνοείται ο ΠΑΟ το γράφω έτσι και όχι "αδικήθηκε ο τάδε μικρός" γιατί είμαι οπαδός του. Νομίζω είναι αρκετό.
Edit: Παύλε κάτι ακόμα. Στο παιχνίδι του γαυρου, όλοι (?!) λένε ότι έγινε ένα πέναλτυ στον τοροσιδη. Στο δικό μας είχαμε κάμποσα οφ σάηντ που μας έδωσαν άδικα και τουλάχιστον 2 κόκκινες κάρτες που έπρεπε να πάρει ο πανιωνιος. Να δεχτούμε ότι είναι αδικημένοι οι μικροί επειδή έγιναν οι κομβικές φάσεις που έχουμε συζητήσει, αλλά μήπως πέφτεις κι εσύ στην ίδια παγίδα στην οποία υποτίθεται πέφτουμε εμείς και μεροληπτείς υπέρ του μικρού πάντα; Τα ματς πχ τα είδες ή απλά τις επίμαχες φάσεις;
et3 εκπομπη τραπεζανιδη ειχε τον διαιτητη ποντικη :touched:
είδα τα στιγμιότυπα των αγώνων, έπιασα το σφυγμό όλου του μη-οπαδικού τύπου κλπ
νέο φρούτο αυτό, να πρέπει να έχω δει όλο τον αγώνα για να σχολιάσω?
πέναλτυ στον τοροσίδη γελάει ο κόσμος
κόκκινες εννοείς του κάγκουρα για τον πανηγυρισμό
και του Κουμορτζί για 2η κιτρινη (με 1η αυτη στο πεναλτυ?)
εντάξει λοιπόν Οντονιαν, δεν αδικηθηκαν Αστερας και Πανιωνιος προχτες, my bad
το ποσοστο σχολίων μου περι αδικιας των μικρων,
προς τις αδικιες των μικρων πρεπει να τεινει καπου στο 0
παρολαυτα μεροληπτω υπερ του μικρου παντα
το διαβασαμε κι αυτο
λοιπον να κανω μια τελικη γενικευση και να κλεισω με αυτο
οι απαντησεις γαυροβαζελων, μονο σε μενα θυμιζουν βουλευτες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ?
που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
Μετά από τη ξενέρα με τα πέναλτυ κλπ, ψάχνω να βρω συμπαθητική μικρή ομάδα να υποστηρίξω για το υπόλοιπο της σουπερλίγδας και δυσκολεύομαι:
Πανιώνιος (πέρα του ότι διαχρονικά τον αντιπαθώ - Καλλιθεάτης - με Μήτρογλου και Λεμονή διαγράφεται αυτομάτως)
Ξάνθη σιχαμένη παντού και πάντα
Πανσερραϊκός βλέπε Πανιώνιος
Κέρκυρα = Πανιώνιος + Πανσερραϊκός μαζί
Άρης - ΠΑΟΚ - Ηρακλής δεν είναι μικρές ομάδες
Εργοτέλη δεν συμπαθώ
Αστέρα Τρίπολης χέσε μέσα
ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
Στήριξε ΟΦΗ για άνοδο ;)
Βλάκι, τον ΟΦΗ θέλω να τον δω στα τοπικα Ηρακλείου.
βρείτε νέα παραρτήματα λέω, ο οφης πολύ δύσκολα και για φέτο να συρθεί προς τα πάνω
Τα έχουμε ξαναπεί, φόλα σιχαμένη ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γλώσσα μεγαλύτερη απ' το μποι τους, "εμείς σπάμε το κατεστημένο" και γενικά "πιάσαμε τον παπά απ' τα αρχίδια" συμπεριφορά. Πραγματικό κατόρθωμα μέσα σε τόσο λίγα χρόνια αυτή η ομάδα να χάσει κάθε ίχνος συμπάθειας από όλους την βλέπαμε με καλό μάτι έστω, με την λογική οτι είναι κάτι απ' τον τόπο μας, έστω κι αν ποτέ δεν γίναμε ΑΗΛΑΡΑ όπως πρόσταζε η μόδα από την άνοδο και μετά. Καλά στερνά στην Β
επισημη η δικη μου ταϋλερ
εργοτελαρα λεμε!