ayto ton kairo de diavazo kati.
Printable View
ayto ton kairo de diavazo kati.
και το "Στάσου πλάι μου" ρε.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Δεν έχω διαβάσει το αντίστοιχο βιβλίο, αλλά δεδομένης της ταινίας, είσαι καλυμμένος με το Αυτό (και δε χάνεις κι άλλο χρόνο στον King).
Kai to de The Shawshank Redemption e .... Alla egw epimenw oti o mauros pyrgos einai kalo
Τον αρχισιδηρουργό...πούστη δούκα ντε βλινύ, μετρημένες οι ώρες σου.
Μετά με ψήνει αυτό :
http://imageshack.gr/files/zhd9yic7kbicbf70my2p.jpg
κανείς?
"Το εργοστάσιο των μολυβιών" της Σώτη Τριανταφύλλου. Καλό, so far.
epitelous ir8e i ora na roti3w k exw auti tin aporia apo mikri.
ti vriskete se auto to vivlio?!
[spoiler:6am4hl5y]http://xs434.xs.to/xs434/08520/1230490925426928.jpg[/spoiler:6am4hl5y]Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
:oops:
Ον τόπικ:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oriancover.jpg
Πες δυο λόγια, το 'χω αλλά δεν το 'χω ξεκινήσει, γιατί φοβάμαι ότι θα 'ναι πατάτα του στυλ Οχτώ ή γενικά "ιστορικό" μυθιστόρημα/περιπέτεια.
Well. Μετά το Όνομα του Ρόδου απέφευγα να διαβάζω βιβλία τέρατα. Αλλά απέκτησα ξαφνικά μια αγάπη για τον Βλαντ και είπα να το ξεκινήσω. Είναι αυτό ακριβώς που λες, ιστορικό μυθιστόρημα/περιπέτεια/σκατά στα μούτρα του. Είμαι κάπου στη μέση, ενδιαφέρον είναι, αλλά δεν ξενυχτάω τα βράδια κιόλας. Πατάτα πάντως δεν είναι, μην προκαταλαμβάνεσαι αρνητικά από τη διαφήμιση που έχει φάει.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Εγώ προς το παρόν βρίσκω άγνωστες λέξεις.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Την Ιστορικό με βλέπω να μην την αρχίζω. Θενκς.
Εννοείς τρόμου? :behead: :rofl:Quote:
Originally Posted by funishment
Το διάβασα και εγώ εκείνο το βιβλίο αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο, πολύ προβλέψιμο. :|
Όχι, εννοώ τεράστια. Laek, με ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ σελίδες.Quote:
Originally Posted by termite
Πάλεψα δύο φορές να το ξεκινήσω, πάντα το άφηνα γιατί βαριόμουν ανελέητα τις μακροσκελείς περιγραφές. Αλλά μετά από μερικά χρόνια (φέτος) κατάφερα να το διαβάσω όλο, yay me.
Νικος Νικολαϊδης - Μια στεκια στο ματι του Μοντεζουμα
δηλωνω λατρης των "οργισμενος Βαλκανιος" και "Γουρουνια στον ανεμο",
θα δειξει...
ρουφηξα σε 3 ωρες πτησης το Επιστροφη στο Μελλον του Διαμαντη Φλωρακη
με εχει πρηξει εδω και καποια χρονια με την παρτη του ο cybernaut
και τελικα ειχε δικιο, απιστευτο βιβλιο γραμμενο το 1973
τα αιωνια ερωτηματα της ανθρωποτητας υπο το πρισμα της επιστημονικης φαντασιας
για λατρες του p.k. dick
ΘΑ αρχίσω το "Η αυταπάτη του Ντόκινς". Αύριο. Να θυμηθώ να το δανειστώ.
καταπληκτικό.
κουκλίτσα ο σπάιντερ μαν.
pezei na katsei sovaros an8rwpos na diavasei auto to pragma?Quote:
Originally Posted by Khalkji
mou to ixe ferei i sis tote pou ixe ginei olo to skiniko -e se dikigoriko grafio douleve, siga pou den 8a to evriske- to ixe vgalei k kamia 20aria fototipies k to miraze.
to diko mou to peta3a prin kamia vdomada pou to vrika mrposta mou.
xmou...3erw kosmo pou to diavase, alla autes diavazoun down town k OK
μεγάλο βιβλίο.Quote:
Originally Posted by Pinatero
το διάβασα πριν τα γουρούνια και σημείωσα πολλές ομοιότητες, αλλά στον μοντεζούμα ο νικολαΐδης είναι πλέον ετοιμοθάνατος, το ολοκληρώνει λίγο προτού πεθάνει και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα - ούτε ότι είναι συγγραφέας, ούτε ότι είναι καλός συγγραφέας.
καλα εννοειται οτι ουτε για μενα εχει να αποδειξει κατι...
"Η Αυταπάτη του Ντόκινς". Είμαι προκατηλειμμένος, αλλά να δούμε τι παπαριές θα λέει.
Λοιπόν, τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω το Tigana του Guy Gavriel Kay και έχω πάθει την πλάκα μου. Το διαβάζω λίγο λίγο για να το απολαύσω όσο πιο πολύ γίνεται.
τον guy τον εχουμε παρει εργολαβια.γαμει και δερνει σχεδον σε ολα του.διαβασα πριν λιγο καιρο το τελευταιο που ηταν και μονο ενας τομος..
πηγα και αγορασα σημερα την ασκητικη του καζαντζακη...να δουμε...ειναι καλυτερο απο τελευταιο πειρασμο ή ζορμπα?
Το Lexus και η ελιά.
καλό είναι αυτό. να διαβάσεις και τα άλλα του Φρηντμαν, ειδικά το From Beirut to Jerusalem.
εγώ διαβάζω το Resurrection Men του Rankin που είναι πολύ ωραίο τυπάκι και το συγκεκριμένο το βάζω με τα έως τώρα δεδομένα στα καλύτερα της σειράς του Rebus. όχι ότι έχω διαβάσει και τίποτε από τα μη Rebus του Rankin, απλά θέλω να το παίξω ψαγμένος.
Θα τα κοιτάξω μετά απ' αυτό που διαβάζω τώρα και τα του Fukuyama, thanks ;).
Κωμικοτραγική ιστορία του Νέου Ελληνικού Κράτους (Βασιλης Ραφαηλίδης)
μόλις έφτασε το δέμα από τον φίλο στας Σέρρας με το Wasp Factory του Iain Banks.
μουαχαχα. :) :D :P :)
Έπιασα επιτέλους βιβλίο του Σαραμάγκου στα χέρια μου! Αγόρασα και διαβάζω το "Όλα τα ονόματα".
Ο οδηγός λεωφορείου που ήθελε να γίνει Θεός (Έτγκαρ Κέρετ - ΚΙΕΓΑΜΩ), Λόστρε (Χρηστίδης - πολύ καλό).
Ο κόμης του Μοντεκρίστο.
Ενδιαφέρον είναι απλα είναι παλιομοδίτικο και όσον αφορά την πλοκή αλλα και όσον αφορά το λόγο.
Ρε μαλάκα τι λες, είναι το Mission Impossible της εποχής του. Με τον Τομ Κρουζ. Και όχι το πρώτο.
Αυτό γενικά ισχύει και για άλλα "κλασικά". Ο Δράκουλας πχ είναι εν μέρει το Scream της εποχής του.
Εγώ διαβάζω Ουράνιες Βοσκές του Στάινμπεκ, μπαη δε γουέη. Και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες.
ε ακριβώς αυτό. "της εποχής του".
Αυτό δεν τους προσφέρει αξία, μόνο γραφικότητα και ίσως τη χάρη της εποχής.
α.τώρα κατάλαβα τι λες.
για μυθιστόρημα μια χαρά είναι, ενδιαφέρον όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο βιβλίο, δεν περίμενα ούτως ή άλλως να διαβάσω κάτι βαθύ μεσούσης εξεταστικής.
Μόλις τελείωσα το "ΙΚΕΑ 2009" και θα ξεκινήσω το "SATO εκπτώσεις έως 60%".
Μετά από αρκετό καιρό που είχα να διαβάσω κάτι, ξεκίνησα το Dead Zone του King.