ε καλα μια κλανια δρομος ειναι απο την αθηνα
αλλα ακομα κι ετσι....
Printable View
ε καλα μια κλανια δρομος ειναι απο την αθηνα
αλλα ακομα κι ετσι....
Βαρβάρα, στείλε μία pm.
βασικα η συζητησις να μεταφερθει στο ''αποκεντρωσις'' θρεντ να μας κανει μια εχτενις παρουσιαση η ντραμσικ
Tι παρουσίαση να κάνω μωρέ. Δεν είναι αυτή Η Αποκέντρωση που ονειρευόμουν. Οικονομικοί και οικογενειακοί λόγοι μας φέρανε εδώ. Αλλά δε με χαλάει μάλλον. Σίγουρα όχι που έφυγα από Αθήνα. Θα δούμε, 2η βδομάδα είναι.
νταξ ρε μαναμ η αποκεντρωσις για οικονομικους λογους γινεται συνηθως (οι οικογενειακοι ελπιζω να μην αφορουν ασκημες καταστασεις-ευχες κλπ)
Ντραμσικ,
μια χαρά παλεύσιμα είναι το καλοκαίρι στο Δήλεσι..
Το χειμώνα είναι που είναι τσουχτερή η φάση.
υ.γ. Μην φάτε απ' τον Ηλία
ραδιενεργε εσυ μετα απο ποσα ετη στο δηλεσι φυτρωσες νεο αυτι?
Το βλέπουμε πολύ διαφορετικά το θέμα. Εμένα μ'αρέσει με τους 4,000 μόνιμους κατοίκους που έχει τώρα, μου αρκούν. Αν ήθελα πλήθη, δεν θα έφευγα απ'την Αθήνα. Το καλοκαίρι μαζεύονται 60,000 εξοχικάριοι και είναι απαίσια. Ειδικά αν αναλογιστείς πως μένω 2 βήματα από το μοναδικό τρέντυ καφέ-μπαρ-κλαμπ.
Προβλέπω Ιούλιο-Αύγουστο να εξαφανίζομαι.
θα μπορούσες να έρχεσαι πίσω στην Αθήνα, αλλά πάνε εκείνα τα ωραία χρόνια της ησυχίας
Βρε για τον καιρό έλεγα.. :)
Γενικά η ησυχία του Δηλεσίου είναι γαμάτη, ο,τι πρέπει για φευγιό απ'τη βαβούρα του γκρι.Οπως ολα τα χωριά δηλαδή..
Δεν έγινε ακόμα. Ούτε κι όταν μπήκα στην -ομολογουμένως μπλιαχ- θάλασσα, ούτε όταν ξέπλυνα τα δόντια μου με το νερό βρύσης.
Αν φυτρώσω νεο αυτί ή κανα πλοκάμι, θα το δείς στο fuck my life.
Ειμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω εδώ στην μικρή μας οικογένεια πως ειμαι πλέον πτυχιούχος μάρκετινγκστας στην απρόσκοπτη υπηρεσία του κεφαλαίου, διαθέσιμος για ξεπούλημα ιδανικών έως ανθρώπων με τό κατάλληλο τίμημα.
πριν καμια 12αρια χρονια ειχα βρεθει Δηλεσι καλοκαιρι σε ενα συντροφικο σπιτι
πηγαμε για μπανιο εκει στην παραλια που εχει/ειχε την πλακα κατω στο βυθο.
ειχα παρει μια σαβουρα σωστη, κι ειχα ριξει μια χριστοπαναγια κ καταρα γερη
μετα απο ενα χρονο πετρελαιοκηλιδα (?) δεν θυμαμαι τι, γαμησε ολο το συστημα εκει
:-|
αντιστοιχη φαση στην Πρεβελη Ρεθυμνου
συνηθιζω να αστειευομαι με τη φυση στην παρεα του στυλ "τι σκατα τοσο πρασινο εδω, αηδια, γιατι δεν τα καψαμε ακομα αυτα, γιατι δεν εχει τιγκα οικοδομες κλπ. να χτισουμε κ εδω.."
μετα απο 2 βδομαδες καηκε το φοινικοδασος.
απο τοτε σταματησα να μιλαω
μονο με τον ψηλο μην το δοκιμασεις γιατι θα τον κλαις τον υπολογιστη σου
ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ
http://www.iefimerida.gr/sites/defau...is-660_9_0.jpg
Εγω έτσι έχω σκοτώσει τον Leslie Nielsen!
Βλέπαμε το Airplane και λεγαμε -ποσο χρονων ναναι? -ε ειναι μεγαλος, και μετα απο 2 μερες καπουτ..
Παρουσίασα διπλωματική και πήρα πτυχίο την προηγούμενη Παρασκευή.
Σήμερα ξαναέπιασα υπολογιστή. Έχουν προηγηθεί 5 μέρες σκέτη φωθιά
με δύο μου έχει τύχει κ ήταν απανωτά στο περίπου.
ο ένας ήταν ο Ξυδούς που μυο έσκασε φλασιά από το πουθενά κ πέθανε την επόμενη μέρα κ ένας άλλος που δεν τον θυμάμαι με τον ίδιο όμως τρόπο. έσκασε από το πουθενά κ πέθανε σε λιγότερο από 24ωρο.
Κάνε τότε ένα 'post φλασιές of αδERζ!!!11!1' να έχουμε το νου μας...
κατσικοπόδαρη.
κ έβαλα μόνο τους διάσημους...
α, παιδια εγω πριν λιγες ωρες ειδα οτι σκοτώθηκε ο Πούτιν σε ατύχημα
θα το αντεξουμε :P :P
σημερα γεννησε η αδερφημ
μολις γυρισα απο το νοσοκομειο, κλαμματα/γελια ''α ρε Σοφουλα δεν προλαβες'' και τετοια
ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ βγηκε με μαχαιρι, 3.250, ξανθια με γαλανο ματι, ενας θυληκος ΚΟΝΑΝ, εχει και λακακι στο πηγουνι (=καυτη στο σεξ)
δοξα και τιμη στους πατεραδες και τις μαναδες του φορουμ, τετοια χαρα στα προσωπατα του γαμπρουμ και της αδερφηζμ δεν ξαναδα
εχω να χαρω τοσο απο το πρωταθλημα του 85
ΘΕΙΟΣ και με τη βούλα δηλαδή θείο;
Άντε να σας ζήσει ρέι, γερό να 'ναι
θειομαικ καλως τα δεχτηκατε , υγεια , μυαλα και slayer
πολλά σκορπίδια, μυστήρια παιχνιδιάρικα κορίτσια γεννούνται φέτος, θα κάψουν καρδούλες, παρανάλωμα φωτιάς, εύχομαι Φως και τίποτα άλλο.
κι Έρωτα και τίποτα άλλο, μη ξεχνιόμαστε.
[edit: έψιλον κεφαλαίο]
απο Ερωτα δεν ξερω αλλα απο σεξ (γαμηsha) θα χορτασει...μιλαμε για υπερμουναρο
ξεχασα να σημειωσω οτι οι γονιοι ειναι και οι δυο 1.90
αυτο για μενα ειναι ντεγκαυλε αλλα το λεω γιατι στο ΕΡ οι περισσοτεροι ειναι του αμερικανιζε
γενικα μπαμπατσκια μπεμπα...αφου δεν χωρουσε να βγει και αναγκαστικε να σκισει την κοιλια της Στελλας με το σπαθι της
ασκετικο...πολυ κλαψιαρης ειμαι ρε πουστημου
κι εμένα η δικά μου [η ανηψιά] γεννήθηκε φέτος τον Αύγουστο, στο ύψος είναι σα μωρό 6 μηνών. Θα κυκλοφορούμε μαζί σε καμια 20ετία, αν με γουστάρει, και θα μοιάζω το σκυλάκι της που το πάει βόλτα.
εύχομαι και σ'εσένα να κλαις πάντα με τέτοια δάκρυα Μινμιν [κι εγώ πλάνταζα κοντά μια εβδομάδα, ουφ, ανήψια, αίμα]
Να σας ζήσουν οι ανιψιες και να τις χαίρεστε γερές να ναι και όλα τα καλά.
Αλλά έχω να πω, το θα γίνει όλο κορίτσια γενννιούνται. Τον τελευταίο χρόνο έχω και εγώ 3 ανιψιές από πρώτες ξαδέρφες ζωή να χούνε.
και 2 γνωστοί μου που "γέννησαν" πρόσφατα κορίτσια έκαναν. Η κρίση φταίει και γι'αυτό :P
Έχει γίνει και αντίστοιχη έρευνα:
H κρίση «γεννά» κορίτσια
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63636525
E για να χαβαλεδιάσουμε τότε τυχερά τα αγόρια του μέλλοντος που γεννήθηκαν και επιβίωσαν της κρίσης.
Τα τσακάλια του τμήματος ΙΤ στα κεντρικά του ΟΑΕΔ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι δε δουλεύει το φίλτρο που μπλοκάρει internet sites και αυτό σημαίνει free internet at work makafakaz! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΙΣΙ ΠΙΑ \m/
να μπείτε στο syzefxis να σφίξουν οι κώλοι λέω εγώ !