7/7
Printable View
7/7
Η Season μέχρι στιγμής ΓΑΜΑΕΙ.
http://www.complex.com/pop-culture/2...-gallery-video
Και παμε για το 8/8 σημερα
Spoiler
Μαεστρική εξέλιξη. Απόλαυση η 7η season ως τώρα.
και αποτι φαινεται απο τον τιτλο του φιναλε(ναι, τον διαβασα και γω μετα το ποστ καροτου) και τις ως τωρα εξελιξεις ,τα καλυτερα ερχονται.
Spoiler
Ola osa eipate + Emmy sti Debra
Εντάξει πάει για καλύτερη σεζόν έβερ
Spoiler
Spoiler
Spoiler
στο μυαλό μου αυτός ήταν ο πούλο που αγαπήσαμε
Spoiler
Αυτην την εντυπωση ειχα κι εγω στο τελος του χθεσινου επεισοδιου, αλλα μετα το προμο, δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαζεις τετοιο συμπερασμα. Προφανως και θα τα τσουγκρισουν καποια στιγμη, δεν ειναι και το πιο κανονικο ζευγαρι του κοσμου. Οι writers εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια σε αυτη τη σεζον κατα τη γνωμη μου, δε μπορω να καταλαβω που βλεπεις την αθλιοτητα. Αν τους βαλουν να ειναι για παντα ευτυχισμενοι και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα, τοτε παλι γκρινιες. Ε αποφασιστε :P
Spoiler
κριμα...
οτι ειπατε για τον ουκρανο.ισως ο πιο συμπαθητικος "κακος" της σειρας ,αν οχι χαρακτηρας γενικοτερα.
"Nobody calls an adult Bobby" :touched:
Spoiler
Χαχαα κι εγω γελασα εκει περα, ειναι θεουλης.
Παει παρα πολυ καλα η σεζον, ε τωρα στα 2 επεισοδια θα γινει της πουτανας λογικα.
:malakia:
Spoiler
Spoiler
οπως και να χει μιλαμε για μεγαλες καυλες
γαμω το σπιτι τους...τι trailer για το φιναλε ηταν αυτο στο τελος;
παιζει πολυ αυτο που λεει beyond.
Ψόφος στην Deb
Συμφωνώ με όλους, αν το έκανε μόνη της η άβυζη και χάσουμε το ξανθό γκομενάκι από τη σειρά, θα τη σκίσω.
Keep up the good work Matthews...
Spoiler
Χαχαχα απλα τεραστια αληθεια το αποπανω.
Τα σπαει η Ντεμπρα, παιζει μετα τις 2 τελευταιες σεζον να ειναι ακομα περισσοτερο ενδιαφερων χαρακτηρας ακομα κι απο τον Ντεξτερ.
Σιγουρα πιο ανεπτυγμενος.
Surprise Motherfucker
Spoiler
Spoiler
Spoiler
πω ρε φιλε
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler